Daarom kies je voor de LOI

LOI-opleidingen zijn speciaal ontworpen voor volwassenen met een druk leven en vaak al de nodige werkervaring of diploma’s. Alles is er op gericht om jou de flexibiliteit te bieden die je nodig hebt.

Starten wanneer je wilt

Waarom wachten op een startdatum als je nu die opleiding wilt volgen? Bij de LOI kun je beginnen wanneer jij wilt. Dat kan bij een thuisstudie iedere dag en bij LOI Klassikaal+ meerdere keren per jaar.

Kies de studiemethode die bij jou past

Je bepaalt zelf hoe je studeert. Wil je volledig flexibel zijn en zelf je tempo bepalen? Kies dan voor een thuisstudie met online begeleiding. Heb je behoefte aan een vast ritme en meer contact? Kies dan voor LOI Klassikaal+. Daarbij volg je bijeenkomsten in een vaste klas, de ene keer online en de andere keer op locatie. Wat je ook kiest, je krijgt altijd begeleiding van ervaren docenten.

Direct examen doen wanneer jij er klaar voor bent

Ken je de stof en ben je klaar voor je examen? Dan kun je vaak meteen examen doen. Dat kan iedere werkdag op meer dan 20 locaties door heel Nederland. Ook bij jou in de buurt! Je hoeft dus nooit te wachten op een examendatum en dat scheelt veel tijd.

Je opleiding past zich aan jóú aan

Heb je al kennis of ervaring opgedaan? Dan is het vaak mogelijk om vrijstellingen aan te vragen of onderdelen sneller te doorlopen. Zo verlies je geen tijd met het herhalen van wat je al weet en laat je de opleiding perfect aansluiten bij jouw situatie.

Gebruik je werkplek voor je opleiding

Heb je al een werkplek in het vakgebied van je studie? Dan is het bij MBO- en HBO-opleidingen vaak mogelijk om stage te lopen en praktijkopdrachten te doen op je eigen werkplek. Zo bespaar je niet alleen veel tijd, je werkgever profiteert meteen mee van je nieuwe kennis!

 

Kies je opleiding

Ook flexibel studeren? Kies voor een opleiding die zich aan jóú aanpast. De LOI biedt opleidingen in alle vakgebieden en op alle niveaus. Wat je doel ook is, jouw opleiding zit er zeker bij.

Vind je opleiding in 4 stappen Vraag een studieadviesgesprek aan