Groei door.
Bewaard
Vergelijk

Te vergelijken opleidingen

Je kunt maximaal 3 opleidingen vergelijken

Nu vergelijken
071 - 545 1234 Contact

Je zoekopdracht heeft helaas geen resultaten opgeleverd

Gevonden opleidingen

Geen opleidingen gevonden

Naar alle zoekresultaten

Toon 0 resultaten

Leonie Kooman – Servicemanager Hoger onderwijs

“De LOI heeft mij veel kansen en doorgroeimogelijkheden geboden”

Leonie Kooman heeft bij de LOI veel geleerd én de mogelijkheid gekregen zichzelf verder te ontwikkelen. Leonie is begonnen als klantenservice medewerker aan de telefoon en werkt nu als Servicemanager Hoger onderwijs.

“Via een collega van de OR kwam ik in gesprek met iemand die servicemanager was het MBO college. Zij vertelde mij dat er een plek vrij kwam bij LOI Hogeschool. Ik ben het gesprek aangegaan, heb gesolliciteerd en uiteindelijk de functie gekregen! Dit proces verliep soepel. Ik heb een aantal gesprekken gevoerd en aangezien het om een interne vacature ging, heb ik het functieprofiel kunnen bekijken. Het was wel een grote stap voor mij. Natuurlijk vanwege de nieuwe functie, maar ook omdat ik van drie dagen naar een 36-urige werkweek ben gegaan.

De LOI biedt je zeker de kans om een traject te starten en een investering in jou te doen als je de ambities hebt om door te groeien. Ze nemen de tijd en begeleiden je naar een functie waar je het meer naar je zin hebt óf waarin je meer uitdaging vindt. Als jij inzet toont, word je daar zeker in beloond. Niet alleen qua salaris maar ook als jij je flexibel opstelt dan krijg je dat ook zeker terug.”

Leonie Kooman – Servicemanager Hoger onderwijs

Sanne Turenhout - Preventiemedewerker en medewerker HR

“Ik kreeg alle mogelijkheid om mezelf verder te ontwikkelen”

Sanne Turenhout werkt al sinds 2016 bij de LOI. Sanne startte als administratief medewerker sales inbound en werkt nu als Preventiemedewerker en medewerker HR.

“Ik ben begonnen als administratief medewerker sales, maar al snel werd ik benaderd door de preventiemedewerker binnen de LOI. Vanwege mijn achtergrond als Mensendieck therapeute, vroeg zij mij of ik voorlichting wilde geven over de werkhouding en werkplekinstellingen. Deze mooie kans heb ik direct met beide handen aangegrepen.

Ik ben uiteindelijk fulltime aan de slag gegaan voor de LOI en ik kreeg zelfs intern een coach om mij klaar te stomen voor deze functie. Er lagen best wat ingewikkelde verzuimdossiers dus het was heel leerzaam en fijn dat zij mij hierover alles kon uitleggen én dat de LOI mij dit wilde bieden als werkgever. Op HR-gebied neemt mijn directe collega mij zoveel mogelijk mee. Ik ben nu vooral verantwoordelijk voor de werving en selectie. Ik mis stiekem nog wel een papiertje op dit gebied, dus ik ga binnenkort starten met een HR-cursus. Een cursus op het gebied van casemanagement heb ik al gevolgd. De mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen krijgen we bij de LOI dus zeker!”

Sanne Turenhout - Preventiemedewerker en medewerker HR

Interesse? Bekijk onze vacatures

Ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière? We zijn regelmatig op zoek naar nieuw talent voor diverse functies, in loondienst of als freelancer. Kijk nu of jij onze organisatie kan komen versterken! Heb je interesse in een van onze functies? Reageer dan snel. Open sollicitaties worden niet in behandeling genomen.

Functies bij de LOI Freelance functies