Toon 0 resultaten

Leonie Kooman – Servicemanager Hoger onderwijs

“De LOI heeft mij veel kansen en doorgroeimogelijkheden geboden”

Leonie Kooman heeft bij de LOI veel geleerd én de mogelijkheid gekregen zichzelf verder te ontwikkelen. Leonie is begonnen als klantenservice medewerker aan de telefoon en werkt nu als Servicemanager Hoger onderwijs.

“Via een collega van de OR kwam ik in gesprek met iemand die servicemanager was het MBO college. Zij vertelde mij dat er een plek vrij kwam bij LOI Hogeschool. Ik ben het gesprek aangegaan, heb gesolliciteerd en uiteindelijk de functie gekregen! Dit proces verliep soepel. Ik heb een aantal gesprekken gevoerd en aangezien het om een interne vacature ging, heb ik het functieprofiel kunnen bekijken. Het was wel een grote stap voor mij. Natuurlijk vanwege de nieuwe functie, maar ook omdat ik van drie dagen naar een 36-urige werkweek ben gegaan.

De LOI biedt je zeker de kans om een traject te starten en een investering in jou te doen als je de ambities hebt om door te groeien. Ze nemen de tijd en begeleiden je naar een functie waar je het meer naar je zin hebt óf waarin je meer uitdaging vindt. Als jij inzet toont, word je daar zeker in beloond. Niet alleen qua salaris maar ook als jij je flexibel opstelt dan krijg je dat ook zeker terug.”

Leonie Kooman – Servicemanager Hoger onderwijs

Marijke van Hameren - Programmamanager

“Ik krijg alle kansen om door te groeien”

Marijke van Hameren begon haar LOI-carrière op de Sales-afdeling van het Customer Contact Center. Na een aantal jaar kwam er een functie als programmamanager vrij, waar ze met succes op solliciteerde. Een stap die heel goed uitpakte!  

”Via via kwam ik zo’n vijf jaar geleden bij de LOI terecht. Een familielid wees me op de klantenservice waar mensen werden gezocht. In het sollicitatiegesprek werd duidelijk dat Sales ook wel iets voor mij was. Uiteindelijk werd ik voor die afdeling aangenomen. Een functie waar ik het altijd prima naar mijn zin heb gehad.

Toen ik een jaar geleden hoorde dat er een functie als programmamanager vrij kwam, was dat een mooie kans. Wel een flinke stap, ook qua uren, maar ook een stap die ik zeker wilde zetten. Je wilt toch groeien en dit was mijn kans.

Als programmamanager ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van opleidingen. Een functie met veel verantwoordelijkheid, waarin je je ook bezighoudt met de visie en het beleid van de LOI. Een functie die qua werk- en denkniveau prima bij me past. 

Daarnaast krijg ik alle ruimte om me binnen deze functie verder te ontwikkelen. Zo heb ik bijvoorbeeld een didactische opleiding van de LOI gevolgd. Daarin leerde ik meer over onderwijsontwikkeling en de theorieën achter het LOI-onderwijs. Daarnaast word ik heel goed begeleid door mijn leidinggevende. Iedere twee weken hebben we een werkoverleg en kunnen we even sparren. Waar sta ik? Heb ik nog kennis of vaardigheden nodig en hoe kan ik die ontwikkelen? 

De toekomst? Voorlopig wil ik vooral heel goed worden in wat ik doe. Bijvoorbeeld dingen sneller of efficiënter kunnen doen. Wat dat betreft wil ik me nog zeker verder ontwikkelen! De LOI biedt me daarvoor ook alle ruimte en begeleiding.” 

Marijke van Hameren

Interesse? Bekijk onze vacatures

Ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière? We zijn regelmatig op zoek naar nieuw talent voor diverse functies, in loondienst of als freelancer. Kijk nu of jij onze organisatie kan komen versterken! Heb je interesse in een van onze functies? Reageer dan snel. Open sollicitaties worden niet in behandeling genomen.

Functies bij de LOI Freelance functies