Toon 0 resultaten

Uber betaalt je opleiding

 

Uber betaalt je opleiding

 

Een opleiding volgen? Voor alle in aanmerking komende Uber Drivers betaalt Uber voor 100% een LOI-opleiding. Je kunt elke LOI-opleiding tot een studieduur van 6 maanden kiezen, bijvoorbeeld in de ICT, management, administratie of logistiek. Kies voor een beroepsopleiding of een kort MBO- of HBO-programma. De LOI biedt opleidingen in meer dan 30 vakgebieden, op elk niveau en klassikaal of op afstand thuis te volgen. Bij de klassikale opleidingen die binnenkort van start gaan, worden de bijeenkomsten voorlopig daar waar mogelijk middels een virtual classroom aangeboden. Dus ook voor jou is er een passende opleiding!

Logo LOI Uber

Aanmelden is eenvoudig

Vind je opleiding met de knop hieronder en schrijf je daarna in via het Uber-inschrijfformulier op deze pagina. Je kunt ook bellen naar LOI Zakelijk, nummer 071- 545 1876 of een mail sturen naar zakelijk@loi.nl. Vermeld in je mail de opleiding van je keuze, je persoonsgegevens inclusief je telefoonnummer en e-mailadres zoals bekend bij Uber.

Vind je opleiding in 3 stappen Naar het Uber-inschrijfformulier

Een LOI-opleiding is een slimme keuze voor elke Uber Driver

 • Flexibele studiemethode, gemakkelijk te combineren met werk.
 • Opleidingen in alle vakgebieden en op elk niveau.
 • De korte HBO-programma’s zijn onderdeel van NVAO-geaccrediteerde HBO-bachelors.
 • Altijd met professionele begeleiding van topdocenten.
 • Na afloop een diploma met grote waarde op de arbeidsmarkt.

Erkende kwaliteit

De HBO-bacheloropleidingen en MBO-opleidingen van de LOI zijn op alle fronten erkend door de overheid. De korte HBO- en MBO-programma’s en beroepsgerichte cursussen zijn vrijwel altijd onderdeel van deze opleidingen en voldoen aan dezelfde kwaliteitseisen. Je behaalt dus altijd een waardevol diploma, net als in het reguliere onderwijs.

NVAOMinisterie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap

Behaal waardevolle certificaten

Het volgen van een kort HBO-programma levert bij succesvolle afsluiting een LOI-certificaat op dat overeenkomt met een module uit een geaccrediteerde bacheloropleiding. Met zo’n certificaat kom je in aanmerking voor vrijstelling voor de overeenkomende module van de bacheloropleiding of Associate degree. Met het behalen van meerdere LOI-certificaten van korte HBO-programma’s kom je dus in aanmerking voor een verkorting van een bachelor of een Associate degree. Houd er wel altijd rekening mee dat je een aantal modules, stage en het afstuderen alsnog moet volgen, maar met het stapelen van korte HBO-programma’s ben je al een flink eind op weg!

Studeren op een flexibele en efficiente manier

Alle opleidingen zijn op een flexibele en efficiënte manier te volgen, via thuisstudie of klassikaal. Je krijgt altijd begeleiding van ervaren docenten. Zo is je opleiding prima te combineren met je onregelmatige baan én heb je snel een waardevol diploma op zak.

Voorwaarden

 • Uber betaalt de LOI-opleiding voor Uber Drivers.
 • Uber betaalt alleen opleidingen voor Uber drivers zelf, niet voor partners, vrienden of familieleden.
 • Uber vergoedt één opleiding per persoon tegelijk. Inschrijven voor een vervolgopleiding kan alleen wanneer de 1e opleiding is afgerond en wanneer drivers nog steeds voldoen aan de overige voorwaarden.
 • Uber Drivers kunnen inschrijven voor opleidingen met een maximale studieduur van 6 maanden.
 • Uber Drivers komen in aanmerking voor opleidingstrajecten langer dan 6 maanden, wanneer zij per 1 augustus 2020 per jaar 3 periodes in diamond hebben gezeten.
 • Uitschrijven zonder kosten is mogelijk tot 14 dagen na inschrijving.
 • Uber zal de (persoons)gegevens bij inschrijving verifiëren.
 • Uber Drivers profiteren niet van LOI-acties die gekoppeld zijn aan inschrijving.
 • De algemene voorwaarden van de LOI zijn van toepassing.