Toon 0 resultaten

Wat jammer dat je erover nadenkt om te stoppen met je opleiding bij de LOI. Wij zijn blij met jou als student en vinden het belangrijk dat je met plezier studeert. Een opleiding is een investering in je toekomst en het is daarom belangrijk dat je zeker bent van je keuze. Heb je twijfels over je opleiding? We helpen je hier graag bij! Wil je toch afzien van het volgen van je opleiding, dan kun je dit onderaan deze pagina regelen.

We helpen je graag met je studiekeuze!

Twijfel je over je opleidingskeuze? Bijvoorbeeld omdat je geen tijd hebt om te studeren, de kosten te hoog vindt of omdat de opleiding te makkelijk of juist te moeilijk is? Wij helpen je graag verder. Op deze pagina lees je er meer over.

Je kunt met al je vragen terecht bij onze studieadviseurs. Vraag een studieadvies gesprek aan via de button. Liever meteen contact? Bel 071 - 545 1234 op maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 18.00 uur.

Gesprek aanvragen

Vind je het lastig tijd vrij te maken voor je studie?

Heb je weinig tijd voor je opleiding? Bij de LOI bepaal je zelf hoeveel uur je per week studeert. Handig als je wat meer tijd nodig hebt. Je mag tot 2x zo lang over je studie doen, met een minimum van 12 maanden en een maximum van zes jaar. Zonder meerkosten. Ook bieden we de cursus Speed learning (snelleren) aan waarin je door technieken die voortkomen uit wetenschappelijk onderzoek sneller en makkelijker leert studeren.

Vind je de opleidingskosten te hoog?

Natuurlijk, een opleiding kost geld. Maar dankzij regelingen en subsidies kan de prijs je nog weleens flink meevallen. Er zijn diverse subsidieregelingen waar je gebruik van kan maken. Denk aan het ‘Levenlanglerenkrediet’ en de ‘Tegemoetkoming deeltijders’. In veel gevallen zijn werkgevers ook bereid (een deel van) de opleidingskosten te betalen. Kom je er toch niet uit? Neem dan contact op om de mogelijkheden samen door te nemen.

Vind je de opleiding te makkelijk of te moeilijk?

Vind je de opleiding van je keuze te makkelijk of te moeilijk? Bekijk dan eens welke opties er zijn op een hoger of lager niveau. Neem contact op met een van onze studieadviseurs om de mogelijkheden te bespreken. Iedereen heeft zijn eigen kennisniveau, werkervaring en ambities om door te groeien. De LOI biedt vrijwel altijd een opleiding die daarbij past. En met bijna 900 opleidingen grote kans dat we dé opleiding hebben die aansluit bij jouw ambitie.

Wil je overstappen naar een andere opleiding?

Heb je het gevoel dat je een verkeerde keuze hebt gemaakt en dat een andere opleiding beter bij je past? Geen probleem, je kunt binnen de 14 dagen bedenktijd overstappen naar een andere opleiding en hebt dan opnieuw 14 dagen de tijd om te kijken of deze opleiding wel aan je verwachtingen voldoet. Weet je nog niet welke opleiding beter bij je past? Laat onze experts je helpen!

Ben je niet tevreden?

Wij doen ons uiterste best om al onze studenten de beste start van hun opleiding te geven. Toch kan het gebeuren dat er iets misgaat. Is dat bij jou het geval en ben je niet tevreden? Laat het ons weten zodat we kunnen kijken hoe we dit kunnen oplossen.

Daarom volg je een opleiding bij de LOI

Wil je een opleiding volgen naast een baan en een druk leven? Kies voor een opleider die begrijpt wat jij nodig hebt.

  • 100 flexibel, net als jij.
  • Persoonlijk online leerpad.
  • Begeleiding van start tot diploma.
  • Sneller door je opleiding? Dat kan!

Ontdek alle voordelen

Herroepen

Als de opleiding toch niet bij je blijkt te passen, om wat voor reden dan ook, dan kun je de opleiding onder voorwaarden annuleren. Wat deze voorwaarden zijn, is afhankelijk van het soort inschrijving.

Reguliere inschrijving

Je kunt je opleiding binnen 14 kalenderdagen nadat deze tot stand is gekomen kosteloos annuleren (herroepingsrecht). Let op: De aanmelddatum wordt aangehouden en dus niet de startdatum.

Je kunt gebruikmaken van het herroepingsrecht door het formulier voor herroeping in te vullen en te verzenden. Dit kan via onderstaande button. Na ontvangst van het formulier met je verzoek tot herroeping heb je nog 14 dagen de tijd om eventueel ontvangen artikelen, waaronder opleidingsmateriaal, voldoende gefrankeerd te sturen naar LOI, Postbus 4200, 2350 CA, Leiderdorp. De LOI betaalt eventueel ontvangen lesgeld zo snel mogelijk terug. Let op: Retourzendingen worden alleen geaccepteerd als de artikelen in originele staat zijn en je eerst een verzoek tot herroeping hebt gedaan.

Herroepen

Inschrijving met STAP-budget

Heb je je ingeschreven met STAP-budget en wil je je inschrijving annuleren? Kijk dan welke situatie op jou van toepassing is:

Vóór aanvraag van het STAP-budget bij UWV

Zolang je nog geen STAP-budget hebt aangevraagd bij UWV, kun je je inschrijving bij de LOI kosteloos herroepen. Dit doe je via de onderstaande button.

Annuleren STAP-aanmelding

Na aanvraag van het STAP-budget bij UWV

Heb je het STAP-budget al aangevraagd bij UWV? Dan kun je je inschrijving bij de LOI herroepen zolang de opleiding nog niet gestart is. De startdatum van je opleiding staat vermeld op het STAP-aanmeldingsbewijs (SAB) dat je per mail van ons ontvangen hebt. Je kunt eenvoudig herroepen via de onderstaande button.

Na ontvangst van het formulier met je verzoek tot herroeping heb je nog 14 dagen de tijd om eventueel ontvangen artikelen, waaronder opleidingsmateriaal, voldoende gefrankeerd te sturen naar LOI, Postbus 4200, 2350 CA, Leiderdorp. De LOI betaalt eventueel ontvangen lesgeld zo snel mogelijk terug. Let op: Retourzendingen worden alleen geaccepteerd als de artikelen in originele staat zijn en je eerst een verzoek tot herroeping hebt gedaan.

Herroepen