MBO-opleidingen dierenzorg

Zou je het liefst elke dag met dieren werken? Binnen dit vakgebied word je opgeleid voor een dankbaar beroep. Lees meer
Yvon Jongsma

Toezichthoudend dierenarts bij de Voedsel en Warenautoriteit en docent Dierenzorg bij de LOI.

Over dit vakgebied
Zou je het liefst elke dag met dieren werken? Binnen dit vakgebied word je opgeleid voor een dankbaar beroep. Lees meer
Yvon Jongsma

Toezichthoudend dierenarts bij de Voedsel en Warenautoriteit en docent Dierenzorg bij de LOI.

MBO-opleidingen

Maak werk van je liefde voor dieren

Houd je van dieren en zou je het liefst iedere dag met dieren werken? Binnen het vakgebied Dierenzorg word je opgeleid voor een dankbaar beroep. Werken met dieren geeft veel voldoening en spreekt veel mensen aan. Maar naast je liefde voor dieren moet je flink kunnen aanpakken, flexibel zijn, veel verschillende taken aankunnen en het bovendien leuk vinden met mensen om te gaan. Wil jij aan de slag in de dierenzorg? Bij de LOI haal je een erkend diploma dat een uitstekende aanvulling is op je cv.

LOI MBO College biedt erkende MBO-opleidingen tot Dierenartsassistent paraveterinair en medewerker dierverzorging. Daarnaast biedt de LOI korte MBO-programma’s aan waarmee je in korte tijd vakkennis kunt opdoen zonder dat je stage moet lopen. Alle opleidingen zijn praktijkgericht, vaak met gratis interessante praktijkdagen en je wordt uitstekend begeleid door ervaren docenten. Studeer flexibel thuis of klassikaal met meer houvast.

Ministerie OCW CREBO

Flexibel studeren bij de LOI

Een druk leven vraagt om een opleiding die zich aanpast aan jou, in plaats van andersom. Daarom studeer je bij de LOI altijd op de meest flexibele manier. Kies voor maximale vrijheid met een thuisstudie, of studeer via LOI Klassikaal+, met iedere drie weken een bijeenkomst (op locatie of online via virtual classrooms). Ontdek hoe het werkt.

Inspiratie

“Studeren betekent voor mij tijd zoeken én maken”

Interview met Cindy Schouten, student MBO Vakbekwaam medewerker dierverzorging.

“Ik kan van start als houder van een hondenpension”

Interview met Roos Gommers, Student Vakbekwaamheid Besluit houders van dieren – Honden en katten en Kort MBO Dierenartsassistent paraveterinair.

Advies en contact

Heb je vragen over een opleiding die je wilt volgen? Of heb je hulp nodig om de opleiding te vinden die het beste bij je past? Onze studieadviseurs helpen je graag! Ook kun je een gratis studieadviesgesprek aanvragen op een dag en tijdstip naar keuze.

Bereik onze studieadviseurs via:
071 - 545 1234
Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00
Service en contact