Groei door.
Bewaard
Vergelijk

Te vergelijken opleidingen

Je kunt maximaal 3 opleidingen vergelijken

Nu vergelijken
071 - 545 1234 Contact

Je zoekopdracht heeft helaas geen resultaten opgeleverd

Gevonden opleidingen

Geen opleidingen gevonden

Naar alle zoekresultaten

Toon 0 resultaten

Om de 3 weken een klassikale bijeenkomst

Inspirerende bijeenkomsten en een vast studieritme

Kies je voor klassikaal studeren, dan volg je eens in de 2 à 3 weken een klassikale bijeenkomst op de door jou gekozen dag of avond. Deze dagen en avonden worden als zeer inspirerend ervaren en zorgen er ook voor dat je de opleiding volgens een vaste planning doorloopt. Je ontmoet je medestudenten en docenten en hebt alle gelegenheid om vragen te stellen. De dagbijeenkomsten zijn altijd op vrijdag of zaterdag van 9.30 tot 16.30 uur, de avondbijeenkomsten op dinsdag of donderdag van 19.00 tot 22.00 uur. En deze worden aangeboden op locaties door heel Nederland.

Intensieve begeleiding

Vooraf bereid je de klassikale bijeenkomsten voor. Dat kan op de momenten die jou uitkomen. En daarbij sta je er zeker niet alleen voor. Via de online leeromgeving kun je makkelijk overleggen met medestudenten en vragen stellen aan je klassikale docent. Volg je een opleiding met een stageperiode? Speciaal tijdens deze belangrijke periode kun je met al je vragen terecht bij een praktijkbegeleider. Hij of zij bezoekt ook je stageplek, begeleidt je bij de stage en geeft advies. En ben je toe aan de afstudeerfase van een HBO-bachelor? Met de ondersteuning van een afstudeercoach breng je de opleiding zeker tot een goed einde. 

Verdieping, interessante discussies en boeiende presentaties

Onder leiding van topdocenten uit het werkveld wordt intensief gewerkt aan verdieping van kennis en versterking van vaardigheden. Tijdens de bijeenkomsten wordt veel aandacht besteed aan discussie met medestudenten, toetsing aan de eigen werkpraktijk, boeiende presentaties, (business)cases en training van competenties. Daarnaast is er alle ruimte voor vragen over de lesstof, extra uitleg en het oefenen van vaardigheden. Theorie en praktijk worden zo optimaal geïntegreerd.

Vind je klassikale opleiding

Wil je weten welke klassikale opleidingen uit ons studieaanbod het beste aansluiten bij jouw voorkeuren, functie en ambities? Binnen drie stappen weet je het!

Vind je opleiding in 3 stappen