Groei door.
Bewaard
Vergelijk

Te vergelijken opleidingen

Je kunt maximaal 3 opleidingen vergelijken

Nu vergelijken
071 - 545 1234 Contact

voor

Je zoekopdracht heeft helaas geen resultaten opgeleverd

Gevonden opleidingen

Geen opleidingen gevonden

Naar alle zoekresultaten

Relevante vakgebieden

Geen vakgebieden gevonden

Overige zoekresultaten

Geen pagina gevonden

Veelgestelde vragen

Toon 0 resultaten

Een klassikale opleiding bij de LOI volgen? Bekijk hier de video.

Inspirerende bijeenkomsten en een vast studieritme

Kies je voor klassikaal studeren, dan volg je eens in de 2 à 3 weken een klassikale bijeenkomst op de door jou gekozen dag of avond. Deze dagen en avonden worden als zeer inspirerend ervaren en zorgen er ook voor dat je de opleiding volgens een vaste planning doorloopt. Je ontmoet je medestudenten en docenten en hebt alle gelegenheid om vragen te stellen. De dagbijeenkomsten zijn altijd op vrijdag of zaterdag van 9.30 tot 16.30 uur, de avondbijeenkomsten op dinsdag of donderdag van 19.00 tot 22.00 uur. En deze worden aangeboden op locaties door heel Nederland.

Intensieve begeleiding

Vooraf bereid je de klassikale bijeenkomsten voor. Dat kan op de momenten die jou uitkomen. En daarbij sta je er zeker niet alleen voor. Via de online leeromgeving kun je makkelijk overleggen met medestudenten en vragen stellen aan je klassikale docent. Volg je een opleiding met een stageperiode? Speciaal tijdens deze belangrijke periode kun je met al je vragen terecht bij een praktijkbegeleider. Hij of zij bezoekt ook je stageplek, begeleidt je bij de stage en geeft advies. En ben je toe aan de afstudeerfase van een HBO-bachelor? Met de ondersteuning van een afstudeercoach breng je de opleiding zeker tot een goed einde. 

Verdieping, interessante discussies en boeiende presentaties

Onder leiding van topdocenten uit het werkveld wordt intensief gewerkt aan verdieping van kennis en versterking van vaardigheden. Tijdens de bijeenkomsten wordt veel aandacht besteed aan discussie met medestudenten, toetsing aan de eigen werkpraktijk, boeiende presentaties, (business)cases en training van competenties. Daarnaast is er alle ruimte voor vragen over de lesstof, extra uitleg en het oefenen van vaardigheden. Theorie en praktijk worden zo optimaal geïntegreerd.

Klassikale opleidingen in elk vakgebied

De LOI verzorgt klassikale opleidingen in elk vakgebied, van ICT tot Gezondheidszorg. Deze zijn op alle fronten erkend en optimaal te combineren met een baan. Welke klassikale opleiding wil jij volgen? Vraag een gratis studiegids aan en maak je keuze uit het brede aanbod. Of kies hier je klassikale opleiding en schrijf je nu in.

Kies je klassikale opleiding Gratis studiegids

Weten welke opleidingen het beste bij je passen?

Twijfel je welke richting je op wilt of welke beroepen en opleidingen het beste aansluiten bij je interesses en ambities? Met de gratis en meest nauwkeurige beroepsinteressetest van Nederland kom je er snel achter. Of test in een paar stappen welke klassikale opleidingen passen bij je interesses. Volg je hart en ontdek het met de LOI Groeiwijzer.

Naar de beroepsinteressetestNaar de Groeiwijzer

Beroepsinteressetest