Toon 0 resultaten

Freelance BPV-docent MBO Dierenartsassistent Paraveterinair

Vakgebied

Gezondheidszorg en Welzijn

Opleidingsniveau

Hbo

Solliciteer

Jaarlijks volgen 100.000 cursisten en studenten een opleiding bij de LOI (op afstand of klassikaal). Heb jij ruime ervaring binnen het vakgebied Paraveterinair en lijkt het je leuk om studenten tijdens hun beroepspraktijkvorming (BPV) te begeleiden? Voor onze opleiding MBO Dierenartsassistent Paraveterinair zoeken wij per direct een enthousiaste en betrokken freelance bpv-docent.

De functie

In deze freelance functie ben je verantwoordelijk voor het grotendeels op afstand begeleiden van studenten MBO Dierenartsassistent Paraveterinair en zijn/haar praktijkopleider bij het doorlopen van de stage/beroepspraktijkvorming (BPV). Dit doe je grotendeels op afstand. Je geeft inhoudelijke feedback en stuurt het leerproces bij. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het op de werkplek beoordelen van de student tijdens het afsluitende praktijkexamen. In deze functie ben je dus goed in staat om te coachen/begeleiden én om daarnaast te examineren.  

Jouw profiel

  • Je hebt een afgeronde hbo-bachelor in het betreffende vakgebied. 
  • Je hebt ruime en actuele werkervaring als dierenartsassistent en paraveterinair of dierenarts en je bent nog steeds wekelijks werkzaam in deze functie. 
  • Je hebt didactische/onderwijskundige ervaring op mbo-niveau of hoger en bent bij voorkeur gekwalificeerd praktijkexaminator. 
  • Je bent bekend met de hoofdlijnen en kwalificatiedossiers van de opleiding MBO Dierenartsassistent Paraveterinair. 
  • Je bent bereid om (eventueel meerdere keren) een bezoek af te leggen aan de stageorganisatie en bent hiervoor bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs en auto.  
  • Je beschikt over goede sociale en communicatieve eigenschappen en kunt studenten op afstand motiveren. 
  • Je bent nauwkeurig en hebt ervaring met werken met deadlines. 

Ons aanbod

Wij bieden je een verantwoordelijke en deels zelfstandige freelance positie in een professionele organisatie. Geen vast dienstverband, wel een hechte samenwerkingsrelatie met een wederzijdse loyaliteit. We betrekken je graag bij ons product en zien ‘onze’ freelancers echt als onderdeel van de organisatie. Je kunt grotendeels vanuit huis werken en bepaalt zelf de tijden waarop je de taken uitvoert. Voor een optimale begeleiding van studenten is het wel van belang dat de beantwoording van vragen en het corrigeren van opdrachten binnen de gestelde termijnen geschiedt. 

Interesse? Reageer nu!

Herken je jezelf in dit profiel en word je enthousiast van deze functie? Upload dan zo snel mogelijk je motivatie en je cv. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Team Recruitment Freelancers via 06-26822067 of recruitmentfreelancers@online-education.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer