Toon 0 resultaten

Een zeer betaalbare MBA‑opleiding

De MBA-opleiding van LOI Hogeschool is niet alleen de beste keuze voor je carrière maar ook voor je portemonnee. De opleiding zeer betaalbaar, zeker vergeleken met andere opleiders. Het collegegeld is relatief laag én inclusief alle verplichte literatuur, trainingsdagen en (bij de klassikale opleiding) de lesdagen.

Efficiënte opzet

Dankzij de efficiënte opzet blijft het aantal contactdagen beperkt, zowel bij de afstandsopleiding als de klassikale opleiding. Daarmee liggen de bijbehorende kosten (uitgedrukt in reistijd, reiskosten en gemiste werkdagen) laag. Contact met docenten en medestudenten verloopt heel gemakkelijk via internet.

Een investering met snel resultaat

Dankzij de praktijkgerichte opzet van de opleiding, wordt opgedane kennis meteen vertaald naar concrete resultaten in het werk. De opleiding betaalt zichzelf daarmee al snel terug.

Fiscale voordelen

De fiscus biedt diverse regelingen om de kosten van een opleiding aanzienlijk te verlagen. Bijvoorbeeld via de inkomstenbelasting of de bedrijfskosten (voor zelfstandig ondernemers). En wist je dat steeds meer werkgevers bereid zijn om te investeren in een opleiding voor werknemers? Zeker als de opleiding zich vrijwel meteen terugbetaalt in concrete werkresultaten!

Meer informatie over de opleiding