Toon 0 resultaten

De LOI is gevestigd in Leiden. Ons Lokalen- en examencentrum AandeZijl bevindt zich in Leiderdorp. Hieronder vind je voor beide locaties een routebeschrijving.

Zo kom je bij het LOI-kantoor

Het LOI-kantoor is gevestigd aan de Dellaertweg 5G in Leiden. Deze locatie is het gemakkelijkst te bereiken met het OV. Ons kantoor ligt op slechts 5 minuten loopafstand van station Leiden Centraal.

Ga het station uit aan de Centrumzijde (Stationsplein) en sla linksaf. Steek het Schuttersveld over. Aan je linkerhand zie je 'Le Carrefour', een groot veelkleurig kantoorgebouw. De LOI is hierin gevestigd op nummer 5G. Het gebouw is te betreden via de centrale ingang. De receptie bevindt zich op de begane grond in de hal.

Vanwege de ligging van ons kantoor adviseren we om met het OV te komen. Kom je toch liever met de auto? Houd er dan rekening mee dat de LOI niet over eigen parkeergelegenheid beschikt. Wel zijn er verschillende openbare parkeergarages in de buurt. De dichtstbijzijnde is Parkeergarage Lammermarkt.

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren. Door cookies te accepteren kun je verder op deze pagina.

Zo kom je bij lokalencentrum AandeZijl

Ons Lokalen- en Examencentrum AandeZijl is gevestigd aan de Zijldijk 25 in Leiderdorp. AandeZijl maakt gebruik van de parkeer- en stallingsfaciliteiten aan de Leidsedreef 2 (dit is het voormalige LOI-gebouw). Zie ook het kaartje .

Per openbaar vervoer

Plan mijn OV-reis

Reis je met het openbaar vervoer? Dan verwijzen wij je graag naar www.9292.nl voor een advies van deur tot deur.

Per openbaar vervoer en OV-fiets

Neem vanaf het station Leiden Centraal de OV-fiets om in 10-15 minuten naar AandeZijl te fietsen. Ga vanaf de voorkant van het station (Centrumzijde) naar links en ga aan het einde van de weg naar rechts (Willem de Zwijgerlaan). Fiets door tot over de brug. Ga direct na de brug rechtsaf (naar beneden) en zet je fiets in de stalling op het parkeerterrein. De ingang van Lokalen- en Examencentrum AandeZijl bevindt zich aan de kant van het water. Volg de borden 'AandeZijl' op het parkeerterrein.

Routebeschrijving OV-fiets

Per auto

Kom je uit de richting Amsterdam?

Neem dan de snelweg Amsterdam-Rotterdam (A4), kies vervolgens de afslag Hoogmade (nr. 6), ga rechts en neem op de rotonde de eerste afslag richting Leiderdorp. Neem ook bij de tweede rotonde de eerste afslag richting Leiden, Oud Ade, Rijpwetering. Volg de weg tot de volgende rotonde en neem de derde afslag de Baanderij, Leiden Oegstgeest. Ga bij de volgende rotonde rechtdoor, tot de verkeerslichten waar je linksaf slaat (Engelendaal). Ga vervolgens bij het eerste stoplicht rechtsaf. Rijd door tot aan de T-kruising, ga rechtsaf, de eerste weer rechts. Aan je rechterhand bevindt zich het parkeerterrein bij het voormalige LOI-gebouw (Leidsedreef 2). De ingang van Lokalen- en Examencentrum AandeZijl bevindt zich aan de kant van het water. Volg de borden 'AandeZijl' op het parkeerterrein.

Kom je uit de richting Den Haag (via Wassenaar)?

Neem de snelweg Den Haag-Amsterdam (A44) en kies afslag 8 Leiden en ga rechtsaf naar de Plesmanlaan / N206, richting Leiden centrum. Na de spoorweg onderdoorgang, ga je bij de verkeerslichten linksaf richting Leiderdorp. Na de verkeerstunnel rijd je door tot bij een T-kruising. Ga hier rechtsaf (Willem de Zwijgerlaan) richting Leiderdorp. Na ongeveer 3 km rechtdoor, rijd je over een brug. Neem de eerste afslag rechts, ga daarna nog eens rechts, rijd door tot aan de T-kruising, ga rechtsaf, de eerste weer rechts. Aan je rechterhand bevindt zich het parkeerterrein bij het voormalige LOI-gebouw (Leidsedreef 2). De ingang van Lokalen- en Examencentrum AandeZijl bevindt zich aan de kant van het water. Volg de borden 'AandeZijl' op het parkeerterrein.

Kom je uit de richting Rotterdam?

Neem de snelweg Rotterdam-Amsterdam (A4), volg na ongeveer 10 km de twee rechterrijstroken en neem afrit 7 naar de N206 richting Zoeterwoude-dorp / Leiden. Houd links aan bij de splitsing en volg de borden voor E19. Volg de middelste rijstrook om rechts aan te houden bij de splitsing, verder te gaan op de Afslag 6a richting Zoeterwoude-Rijndijk / Leiden-Oost / N11. Sla linksaf naar de N11 en volg de richting Leiden-Oost. Volg de Willem vd Madeweg en ga aan het einde naar links (Hoge Rijndijk). Ga vervolgens rechtsaf richting Leiderdorp (Persant Snoepweg) en ga bij het eerste stoplicht linksaf (Van der Valk Bouwmanweg). Rijd bij de kruising rechts/rechtdoor langs het water. Ga voor het viaduct naar rechts. Aan je rechterhand bevindt zich het parkeerterrein bij het voormalige LOI-gebouw (Leidsedreef 2). De ingang van Lokalen- en Examencentrum AandeZijl bevindt zich aan de kant van het water. Volg de borden 'AandeZijl' op het parkeerterrein.

Kom je uit de richting Alphen a/d Rijn?

Neem de N11 richting Leiden, volg de richting Leiden-Oost. Volg de Willem vd Madeweg en ga aan het einde naar links (Hoge Rijndijk). Ga vervolgens rechtsaf richting Leiderdorp (Persant Snoepweg) en ga bij het eerste stoplicht linksaf (Van der Valk Bouwmanweg). Rijd bij de kruising rechts/rechtdoor langs het water. Ga voor het viaduct naar rechts. Aan je rechterhand bevindt zich het parkeerterrein bij het voormalige LOI-gebouw (Leidsedreef 2). De ingang van Lokalen- en Examencentrum AandeZijl bevindt zich aan de kant van het water. Volg de borden 'AandeZijl' op het parkeerterrein.