MBO-opleidingen planning en events

Steeds meer bedrijven en particulieren doen een beroep op een professionele ‘regelaar’. En dat biedt kansen! Lees meer
Yvonne Kuitenbrouwer

Auteur en docent Evenementenorganisatie bij de LOI

Over dit vakgebied
Steeds meer bedrijven en particulieren doen een beroep op een professionele ‘regelaar’. En dat biedt kansen! Lees meer
Yvonne Kuitenbrouwer

Auteur en docent Evenementenorganisatie bij de LOI

MBO-opleidingen

Planning en events: een veelzijdig vakgebied

Steeds meer bedrijven en particulieren doen een beroep op een professionele ‘regelaar’. Of het nu gaat om het organiseren van (bedrijfs)evenementen, het helpen van klanten bij het ordenen en opruimen van hun huis of kantoor, de verzorging van bruiloftsfeesten of het begeleiden van uitvaarten. Als planner neem je mensen veel werk (én stress) uit handen. Je regelt bijvoorbeeld de aankleding of catering of boekt locaties of sprekers. Met de juiste opleiding, goede sociale vaardigheden én een flinke dosis creativiteit kun je het ver schoppen in dit veelzijdige vakgebied.

LOI MBO College biedt verschillende korte MBO-programma's in het vakgebied Planning en events. Bij de LOI studeer je altijd op een flexibele en efficiënte manier, op afstand óf klassikaal. Alle MBO-opleidingen zijn zeer praktijkgericht en sluiten perfect aan op actuele ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Met het behaalde diploma ben je dan ook klaar voor een mooie toekomst.

Flexibel studeren bij de LOI

Een druk leven vraagt om een opleiding die zich aanpast aan jou, in plaats van andersom. Daarom studeer je bij de LOI altijd op de meest flexibele manier. Kies voor maximale vrijheid met een thuisstudie, of studeer via LOI Klassikaal+, met iedere drie weken een bijeenkomst (op locatie of online via virtual classrooms). Ontdek hoe het werkt.

Inspiratie

Ruim 84% van de MBO’ers is tevreden tot zeer tevreden

Uit recent onderzoek blijkt dat MBO-studenten erg zijn te spreken over hun MBO-opleiding bij de LOI.

Opleidingskosten verlagen?

Studeren duur? Hoeft niet! Met deze subsidies en andere regelingen kun je je studiekosten aanzienlijk verlagen.

Advies en contact

Heb je vragen over een opleiding die je wilt volgen? Of heb je hulp nodig om de opleiding te vinden die het beste bij je past? Onze studieadviseurs helpen je graag! Ook kun je een gratis studieadviesgesprek aanvragen op een dag en tijdstip naar keuze.

Bereik onze studieadviseurs via:
071 - 545 1234
Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00
Service en contact