MBO-opleidingen planning en events

Steeds meer bedrijven en particulieren doen een beroep op een professionele ‘regelaar’. En dat biedt kansen! Lees meer
Yvonne Kuitenbrouwer

Auteur en docent Evenementenorganisatie bij de LOI

Over dit vakgebied
Steeds meer bedrijven en particulieren doen een beroep op een professionele ‘regelaar’. En dat biedt kansen! Lees meer
Yvonne Kuitenbrouwer

Auteur en docent Evenementenorganisatie bij de LOI

MBO-opleidingen

MBO-opleidingen (volledig)
Kort MBO
MBO-basisopleidingen
Cursussen op MBO-niveau

Uitgelicht: MBO Medewerker evenementenorganisatie

Ben jij een organisatietalent en wil je van event management je beroep maken? Deze erkende MBO 4-opleiding bereidt voor op een uitdagende functie als medewerker evenementenorganisatie.

Naar deze opleiding

Planning en events: een veelzijdig vakgebied

Steeds meer bedrijven en particulieren doen een beroep op een professionele ‘regelaar’. Of het nu gaat om het organiseren van (bedrijfs)evenementen, het helpen van klanten bij het ordenen en opruimen van hun huis of kantoor, de verzorging van bruiloftsfeesten of het begeleiden van uitvaarten. Als planner neem je mensen veel werk (én stress) uit handen. Je regelt bijvoorbeeld de aankleding of catering of boekt locaties of sprekers. Met de juiste opleiding, goede sociale vaardigheden én een flinke dosis creativiteit kun je het ver schoppen in dit veelzijdige vakgebied.

LOI MBO College biedt verschillende MBO-opleidingen in het vakgebied Planning en events. Kies bijvoorbeeld voor een volledige MBO-opleiding en behaal een erkend diploma. Wie (nog) geen stage wil lopen, of zich eerst wil oriënteren, heeft de keuze uit diverse deelopleidingen. Bij de LOI studeer je altijd op een flexibele en efficiënte manier, op afstand óf klassikaal. Alle MBO-opleidingen zijn zeer praktijkgericht en sluiten perfect aan op actuele ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Met het behaalde diploma ben je dan ook klaar voor een mooie toekomst.

Ministerie OCWCREBO

Inspiratie

Keuzedelen binnen een MBO-opleiding bieden kansen

“Met een MBO-opleiding nieuwe stijl onderscheid je je op de arbeidsmarkt”, aldus Jobke van den Berg, directeur onderwijs

Ruim 84% van de MBO’ers is tevreden tot zeer tevreden

Uit recent onderzoek blijkt dat MBO-studenten erg zijn te spreken over hun MBO-opleiding bij de LOI.

Ook in 2020 belastingaftrek scholingsuitgaven

Studenten die een opleiding voor een (toekomstig) beroep volgen, krijgen tot 50% van de scholingskosten terug. 

Flexibel studeren bij de LOI

Een druk leven vraagt om een opleiding die zich aanpast aan jou, in plaats van andersom. Daarom studeer je bij de LOI altijd op de meest flexibele manier. Kies voor maximale vrijheid met een thuisstudie, of studeer via LOI Klassikaal+, met iedere drie weken een bijeenkomst (op locatie of online via virtual classrooms). Ontdek hoe het werkt.

Studiegids en advies

Vraag nu een studiegids naar keuze aan. Heb je behoefte aan een gesprek met een van onze studieadviseurs? Vraag dan gratis een studieadviesgesprek aan op een dag en tijdstip naar keuze. Liever meteen contact? Bel dan .

Service en contact