Toon 0 resultaten

Interview met student Natascha van Zeijl-Vis

“Met mijn diploma wil ik doorgroeien!”

Natascha van Zeijl-Vis volgt de bacheloropleiding HBO-programma Financial Services Management. In het dagelijks leven is Natascha bedrijvenadviseur voor de klein zakelijke markt bij de Rabobank.

Natascha: ”De LOI heeft een bekende naam en biedt een breed scala aan opleidingen. De HBO-opleiding HBO-programma Financial Services Management is daar één van. Mijn studie bevalt goed. Ik hoef de deur niet uit voor mijn opleiding, kan gewoon thuis studeren en kan zelf mijn tijd indelen. Na een werkdag neem ik ’s avonds altijd twee uur de tijd om te studeren. Zo is mijn studie prima met mijn werk te combineren. Evenals met mijn privéleven, overigens. Als mijn man ’s avonds nog druk is met zijn werk, ga ik studeren!

Docent

Het ene vak ligt je gewoon beter dan het andere. Een vak dat mij bijvoorbeeld wat minder goed ligt, is statistiek. Als ik vragen heb, neem ik via de digitale leeromgeving contact op met mijn docent. Deze stuurt mij dan snel een duidelijk antwoord terug, zodat ik weer verder kan.

Contact met studiegenoten

Naast het contact dat je via de digitale leeromgeving hebt met je docent, kun je gemakkelijk contact leggen met je studiegenoten. Dat is heel handig én interessant. Als je bijvoorbeeld tegen problemen aanloopt of net een moeilijk examen achter de rug hebt, kun je ervaringen uitwisselen en elkaar tips geven.

Doorgroeien

De theorie sluit goed aan op de praktijk. Dat merk ik dagelijks in mijn werk. Als bedrijvenadviseur bij de Rabobank adviseer ik de klein zakelijke markt. Startende ondernemers openen onder andere bij mij een rekening en vragen financiering aan voor hun bedrijf. Wat ik zo leuk vind aan mijn werk, is dat je deze bedrijven vaak ziet groeien; je ziet ze vooruitgaan. En dat is ook iets wat ik uiteindelijk met mijn diploma wil: doorgroeien!”

 

Meer over het vakgebied Financieel

De LOI biedt financiële-opleidingen op elk niveau, van korte cursus tot masterclass of volledige HBO-bacheloropleiding. Voor starters in het vakgebied, voor wie zijn kennis wil updaten of uitbreiden én voor iedereen die zich wil specialiseren.

Bekijk het aanbod