Groei door.
Bewaard
Vergelijk

Te vergelijken opleidingen

Je kunt maximaal 3 opleidingen vergelijken

Nu vergelijken
071 - 545 1234 Contact

Je zoekopdracht heeft helaas geen resultaten opgeleverd

Gevonden opleidingen

Geen opleidingen gevonden

Naar alle zoekresultaten

sport

Van fysieke sportopleiding tot sportpsychologie. Lees meer
Natan Beij

Accountmanager Health care, fysiotherapeut en docent Sportmassage bij de LOI

Van fysieke sportopleiding tot sportpsychologie. Lees meer
Natan Beij

Accountmanager Health care, fysiotherapeut en docent Sportmassage bij de LOI

Cursussen

Beroepsgerichte cursussen

Uitgelicht: Sportvoeding

Met deze Sportvoeding cursus doe je kennis op over voeding, het geven van voorlichting en advies en over het voeren van een eigen praktijk. Getoetst én erkend door de BGN.

Naar deze cursus

Van fysieke sportopleiding tot sportpsychologie

Sport is een manier om gezond te blijven, zowel fysiek als mentaal. En met alle aandacht voor een gezond en fit leven, zien steeds meer mensen het belang van sporten in. 53% van de Nederlands doet aan sport en de voorspellingen zijn dat dit tot 2030 ongeveer gelijk zal blijven. Wel zal er in de toekomst een verschuiving plaatsvinden naar andere typen sport dan nu populair zijn, voornamelijk naar meer individuele sporten. De vraag naar goed opgeleide sportmanagers, -coaches en -masseurs is dan ook groot. Is sport ook jouw “way of life” en wil je graag werken of doorgroeien in dit vak? Kies dan voor een cursus van de LOI!

De mogelijkheden om te werken in de sport zijn eindeloos. Je kunt werken bij een sport-, revalidatie- of fitnesscentrum als instructeur, manager of sportmasseur. Ook een eigen praktijk behoort tot je mogelijkheden of starten als personal trainer of coach. Waar je ambities ook liggen, je maakt ze waar met een cursus van de LOI. Bij elke cursus kun je rekenen op begeleiding van ervaren professionals. 

 NGSFit!VakBGN

Studiegids en advies

Vraag nu een studiegids naar keuze aan. Heb je behoefte aan een gesprek met een van onze studieadviseurs? Vraag dan gratis een studieadviesgesprek aan op een dag en tijdstip naar keuze. Liever meteen contact? Bel dan .