retail, handel en ondernemerschap

Het opdoen én up-to-date houden van kennis binnen de retailbranche is belangrijker dan ooit. Lees meer
Tony Haars

Student Associate degree Retailmanagement

Het opdoen én up-to-date houden van kennis binnen de retailbranche is belangrijker dan ooit. Lees meer
Tony Haars

Student Associate degree Retailmanagement

MBO-opleidingen

MBO-opleidingen (volledig)
Kort MBO
MBO-basisopleidingen
Cursussen op MBO-niveau

Nieuw! Kort MBO Retailmanagement

Leer hoe je een eigen bedrijf runt en alle aspecten die voor een succesvol ondernemer van belang zijn. Daarnaast krijg je o.a. meer kennis over marketing en financieel management.

Naar deze opleiding

Volop kansen binnen de Retailbranche

Klanten verwachten steeds meer van retailers. Binnen de retailbranche is dan ook flink wat veranderd. Niet alleen de manier van verkopen heeft een enorme ontwikkeling doorgemaakt maar ook de manier van kopen, betalen, beleven en marketing is anders. Want: Hoe houd je consumenten tevreden? Naast dat consumenten steeds vaker met het milieu bezig zijn, willen ze ook dat alles steeds sneller, gemakkelijker en leuker wordt. Dit is een uitdaging die veel retailers op dit moment bezighoudt. Het opdoen én up-to-date houden van kennis binnen het vakgebied Retail, handel en ondernemerschap is dan ook belangrijker dan ooit. Wie over de juiste kennis en competenties beschikt, heeft uitstekende arbeidsperspectieven.

LOI MBO College biedt een volledige MBO 4-opleiding en korte, gerichte MBO-programma’s. De opleidingen zijn veelzijdig en sluiten naadloos aan op de behoeften in de markt. Je kunt competenties opdoen of je skills vernieuwen en aanscherpen. Studeren kan volledig flexibel - thuis of klassikaal - en je MBO-diploma opent deuren naar een mooie functie bij een bedrijf of als zelfstandige.

Ministerie OCW CREBOSVH

Flexibel studeren bij de LOI

Een druk leven vraagt om een opleiding die zich aanpast aan jou, in plaats van andersom. Daarom studeer je bij de LOI altijd flexibel. Je bepaalt zelf hoeveel je studeert, wanneer je examen doet en welke begeleiding je nodig hebt. Zo is een opleiding prima te combineren met een baan, een gezinsleven en andere bezigheden. Ontdek hoe het werkt.

Studiegids en advies

Vraag nu een studiegids naar keuze aan. Heb je behoefte aan een gesprek met een van onze studieadviseurs? Vraag dan gratis een studieadviesgesprek aan op een dag en tijdstip naar keuze. Liever meteen contact? Bel dan .

Service en contact

Inspiratie

“Ben je een aanpakker? Dan krijg je hier veel kansen”

Interview met Miriam Staffhorst, Eigenares van Urban Bakery, stagewerkplek.

Keuzedelen binnen een MBO-opleiding bieden kansen

“Met een MBO-opleiding nieuwe stijl onderscheid je je op de arbeidsmarkt”, aldus Jobke van den Berg, directeur onderwijs

Ruim 84% van de MBO’ers is tevreden tot zeer tevreden

Uit recent onderzoek blijkt dat MBO-studenten erg zijn te spreken over hun MBO-opleiding bij de LOI.

Ook in 2020 belastingaftrek scholingsuitgaven

Studenten die een opleiding voor een (toekomstig) beroep volgen, krijgen tot 50% van de scholingskosten terug.