financieel

Technologische ontwikkelingen in de financiële wereld gaan snel én zorgen voor kansen. Lees meer
Ilse Anthonijsz

Interim-manager en consultant

Technologische ontwikkelingen in de financiële wereld gaan snel én zorgen voor kansen. Lees meer
Ilse Anthonijsz

Interim-manager en consultant

MBO-opleidingen

MBO-opleidingen (volledig)
Kort MBO
MBO-basisopleidingen
Cursussen op MBO-niveau

Uitgelicht: Kort MBO Bedrijfseconomie

Ben je goed met cijfers, kun je nauwkeurig werken en lijkt het je leuk om je bezig te houden met de economische problematiek van een organisatie? Kies dan voor dit korte MBO-programma.

Naar deze opleiding

Financiële opleidingen volgens de laatste trends

Technologische ontwikkelingen in de financiële wereld gaan snel én zorgen voor kansen. Zo worden steeds meer bedrijfsprocessen gedigitaliseerd en geautomatiseerd. Deze ontwikkelingen vragen dan ook om andere en een hoger niveau van competenties van werknemers. Het is dus een must om bij te blijven in de financiële sector. De LOI onderhoudt onder andere nauwe contacten met exameninstanties, brancheverenigingen en het bedrijfsleven voor een perfecte aansluiting van de opleidingen op de praktijk en op de laatste ontwikkelingen in het vakgebied.

De LOI biedt een groot aantal MBO-opleidingen in het vakgebied Financieel. Van korte gerichte deelopleidingen tot volledige en erkende MBO-opleidingen. Altijd op een flexibele manier te volgen, zowel klassikaal als thuis! Alle MBO-opleidingen zijn zeer praktijkgericht en sluiten perfect aan op actuele ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Met het behaalde diploma zien werkgevers je dan ook graag komen. Je gaat een mooie carrière tegemoet met tal van doorgroeimogelijkheden.

Ministerie OCW CREBOSPD Associatie voor praktijkexamens

Flexibel studeren bij de LOI

Een druk leven vraagt om een opleiding die zich aanpast aan jou, in plaats van andersom. Daarom studeer je bij de LOI altijd flexibel. Je bepaalt zelf hoeveel je studeert, wanneer je examen doet en welke begeleiding je nodig hebt. Zo is een opleiding prima te combineren met een baan, een gezinsleven en andere bezigheden. Ontdek hoe het werkt.

Studiegids en advies

Vraag nu een studiegids naar keuze aan. Heb je behoefte aan een gesprek met een van onze studieadviseurs? Vraag dan gratis een studieadviesgesprek aan op een dag en tijdstip naar keuze. Liever meteen contact? Bel dan .

Service en contact

Inspiratie

“Ik volg de cursus Belastingassistent uit interesse”

Interview met Ronald Dekker, cursist Belastingassistent.

“Ik sta helemaal achter studeren naast je werk”

Henri van de Ruitenbeek, financieel manager Prominent Zitcomfort

Keuzedelen binnen een MBO-opleiding bieden kansen

“Met een MBO-opleiding nieuwe stijl onderscheid je je op de arbeidsmarkt”, aldus Jobke van den Berg, directeur onderwijs