Toon 0 resultaten

Aan de Master of Business Administration (MBA) van LOI Hogeschool is is een team van tutoren verbonden. Alle tutoren van LOI Hogeschool zijn deskundige, zeer ervaren specialisten en geformeerd rondom de onderzoeksgebieden die binnen de MBA-opleiding een rol spelen.

De rol van tutoren

De tutoren borgen het wetenschappelijke gehalte van de opleiding, zijn gepromoveerd en hebben jarenlange ervaring binnen het vakgebied. De tutoren zetten onderzoeksleerlijnen uit binnen de opleiding en hebben een beoordelende rol bij portfolio-opdrachten en scripties die door de studenten worden gemaakt.

Dr. Paul Breman

Dr. Paul Breman NXD CMC is zelfstandig organisatieadviseur en daarnaast visiting professor, docent, afstudeerbegeleider en curriculumontwikkelaar in het hoger onderwijs. Paul is verbonden aan hogescholen en universiteiten in binnen- en buitenland en studeerde zelf (organisatie)sociologie en promoveerde in de bedrijfskunde op de lerende organisatie en marktoriëntatie.

Bekijk profiel

Paul Breman

Ruud Heijblom, Mba PhD

Ruud Heijblom studeerde in Nederland (Nijenrode Business University), de USA en in Duitsland. Hij is (co)auteur van acht marketing-, coaching- en managementboeken en een 18 tal artikelen in management tijdschriften. Hij geeft seminars en colleges aan business schools in Nederland en hij geeft ook in het buitenland les. Daarnaast heeft Ruud zijn eigen adviesbureau.

Bekijk profiel

Ruud Heijblom

Dr. Jan Leget

Jan Leget promoveerde in 1997 op het onderzoek naar de relatie tussen persoonlijke ontwikkeling en succes van organisaties. Als senior managing consultant begeleidt hij nu o.a. hogere en topambtenaren, en politieke ambtsdragers (wethouders en dagelijks bestuurders van deelgemeenten) op weg naar hun volgende functie, vaak buiten de organisatie.

Bekijk profiel

Jan Leget

Dr. Jos Schijns

Jos Schijns is kwantitatief onderzoeker met ervaring in wetenschappelijk, toegepast wetenschappelijk, alsook commercieel onderzoek. Gespecialiseerd op het gebied van marketing en klantrelatiemanagement (CRM, customer loyalty). Voorkeur voor multivariate data-analyses middels Structural Equation Modeling (SEM).

Bekijk profiel

Jos Verstege

Dr. Jaap Koelewijn

Jaap Koelewijn (1956) studeerde algemene economie en promoveerde aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Hij werkte vervolgens in diverse researchfuncties in de financiële sector. Naast inhoudelijke expertise heeft hij ruime ervaring met het leidinggeven aan professionele teams en uiteenlopende bestuurlijke werkzaamheden.

Bekijk profiel

Koelewijn

Dr. Petra Biemans

Dr. Petra Biemans (1963) studeerde organisatiesociologie aan de Universiteit van Amsterdam en ronde in 1989 haar studie cum laude af. In 1999 promoveerde Petra op een onderzoek naar de professionalisering van de personeelsfunctie. Ze publiceert regelmatig artikelen en columns, is lector HRM, geeft lezingen, gastcolleges en HR-workshops voor opleidingen en bedrijven.

Bekijk profiel

Petra Biemans

MBA: een opleiding op topniveau

De opleiding MBA is geaccrediteerd door de NVAO en voldoet aan de kwaliteitseisen die nationaal en internationaal aan MBA-opleidingen worden gesteld. Het behaalde MBA-diploma heeft dan ook een hoge waarde op de (inter)nationale arbeidsmarkt.

Alles over de MBA-opleiding Naar alle masteropleidingen