Groei door.
Bewaard
Vergelijk

Te vergelijken opleidingen

Je kunt maximaal 3 opleidingen vergelijken

Nu vergelijken
071 - 545 1234 Contact

Je zoekopdracht heeft helaas geen resultaten opgeleverd

Gevonden opleidingen

Geen opleidingen gevonden

Naar alle zoekresultaten

Toon 0 resultaten

Geavanceerde
leeromgeving

LOI Campus: alles voor je opleiding op één plek bij elkaar

Bij elke klassikale opleiding krijg je toegang tot een persoonlijke, online leeromgeving op LOI Campus. Met deze geavanceerde leeromgeving heb je onder andere op elk moment inzicht in je opleiding, vorderingen en de planning van de klassikale bijeenkomsten. Ook vind je op LOI Campus mededelingen over de opleiding en bijeenkomsten. Daarnaast kun je via LOI Campus eenvoudig contact leggen met docenten en medestudenten én effectief leren met online studietools, zoals de kennistrainer, online hoorcolleges en live webcolleges. 

Snel en persoonlijk feedback op opdrachten en vragen

Buiten de klassikale bijeenkomsten verloopt het contact met je docent snel en gemakkelijk via de online leeromgeving. Heb je een vraag? Met één druk op de knop heb je de vraag verzonden en krijg je snel en persoonlijk antwoord van je docent. Heb je behoefte aan overleg met medestudenten of wil je samenwerken met anderen? De online leeromgeving biedt daartoe alle ruimte.

Slimme kennistrainer: makkelijker leren én onthouden

Tijdens de klassikale bijeenkomsten doe je veel nieuwe kennis op. Al deze kennis moet je jezelf eigen maken voor de examens én toepassing in de praktijk.  De online kennistrainer helpt hierbij. De intelligente software stelt en herhaalt vragen over de lesstof, net zolang tot je de materie kent én onthoudt.

Grafiek kennistrainer

Online hoorcolleges brengen de lesstof tot leven

Studeer je klassikaal, dan volg je op vaste momenten klassikale bijeenkomsten en ontmoet je de docent en medestudenten in de klas. Verschillende opleidingen bieden daarnaast ook online hoorcolleges die je kunt bekijken wanneer het jou uitkomt en zo vaak als je wilt. Bijvoorbeeld met extra uitleg over lastige onderwerpen, presentaties en cases. 

Gewichtsconsulent
ISTQB & Agile tester
HBO Verpleegkunde

Live webcolleges: klassikale lessen in je eigen huis

Bij steeds meer opleidingen van de LOI worden ook live webcolleges aangeboden. Deze webcolleges zijn thuis vanachter de computer live te volgen. Je hebt op dat moment rechtstreeks contact met de docent en medestudenten en kunt direct op elkaar reageren. Je kunt live vragen stellen en reageren op stellingen. De docent en studiegenoten geven feedback. Zo leer je van je docent en studiegenoten! Onze studenten geven aan dat zij de live webcolleges een zeer waardevolle aanvulling op de lesstof vinden.

Vind je klassikale opleiding

Wil je weten welke klassikale opleidingen uit ons studieaanbod het beste aansluiten bij jouw voorkeuren, functie en ambities? Binnen drie stappen weet je het!

Vind je opleiding in 3 stappen