Toon 0 resultaten

Geavanceerde
leeromgeving

LOI Campus: alles voor je opleiding op één plek bij elkaar

Bij elke klassikale opleiding krijg je toegang tot een persoonlijke, online leeromgeving op LOI Campus. Met deze geavanceerde leeromgeving heb je onder andere op elk moment inzicht in je opleiding, vorderingen en de planning van de klassikale bijeenkomsten. Ook de online lessen (virtual classrooms) bereik je via LOI Campus. Daarnaast vind je op LOI Campus mededelingen over de opleiding. Bovendien kun je er eenvoudig contact leggen met docenten en medestudenten én effectief leren met online studietools, zoals online hoorcolleges en live webcolleges.

Online lessen via virtual classrooms

Een deel van de klassikale bijeenkomsten vindt plaats via virtual classrooms. Deze volg je thuis of waar je maar wilt. Dat is niet alleen heel flexibel, maar scheelt je bovendien reistijd en -kosten. Onze studenten zijn zeer tevreden over de virtual classrooms. De docenten werden zelfs beoordeeld met een 8.6! Weten hoe het werkt? Bekijk de video.

Snel en persoonlijk feedback op opdrachten en vragen

Buiten de klassikale bijeenkomsten verloopt het contact met je docent snel en gemakkelijk via de online leeromgeving. Heb je een vraag? Met één druk op de knop heb je de vraag verzonden en krijg je snel en persoonlijk antwoord van je docent. Heb je behoefte aan overleg met medestudenten of wil je samenwerken met anderen? De online leeromgeving biedt daartoe alle ruimte.

Online hoorcolleges brengen de lesstof tot leven

Studeer je klassikaal, dan volg je op vaste momenten klassikale bijeenkomsten en ontmoet je de docent en medestudenten in de klas. Verschillende opleidingen bieden daarnaast ook online hoorcolleges die je kunt bekijken wanneer het jou uitkomt en zo vaak als je wilt. Bijvoorbeeld met extra uitleg over lastige onderwerpen, presentaties en cases. 

Gewichtsconsulent
ISTQB & Agile tester
HBO Verpleegkunde

Live webcolleges

Naast de klassikale online lessen via virtual classrooms, worden bij steeds meer opleidingen van de LOI live webcolleges aangeboden. Deze webcolleges zijn thuis vanachter de computer live te volgen. Je hebt op dat moment rechtstreeks contact met de docent en medestudenten en kunt direct op elkaar reageren. Je kunt via chat live vragen stellen en reageren op stellingen. De docent en studiegenoten geven feedback. Zo leer je van je docent en studiegenoten! Onze studenten geven aan dat zij de live webcolleges een zeer waardevolle aanvulling op de lesstof vinden.

Vind je klassikale opleiding

Wil je weten welke klassikale opleidingen uit ons studieaanbod het beste aansluiten bij jouw voorkeuren, functie en ambities? Binnen een paar stappen weet je het!

Vind je opleiding in 3 stappen