Taal onderweg Engels

Groei door.
Bewaard
Vergelijk

Te vergelijken opleidingen

Je kunt maximaal 3 opleidingen vergelijken

Nu vergelijken
071 - 545 1234 Contact

voor

Je zoekopdracht heeft helaas geen resultaten opgeleverd

Gevonden opleidingen

Geen opleidingen gevonden

Naar alle zoekresultaten

Relevante vakgebieden

Geen vakgebieden gevonden

Overige zoekresultaten

Geen pagina gevonden

Veelgestelde vragen

Vakgebied

Taal onderweg Engels

De toegankelijke Taal onderweg cursus Engels staat volledig op cd. Hierdoor is deze taalcursus heel geschikt voor in de auto. Leer in slechts een paar uur de basis van de Engelse taal.

In het kort

In het kort

De toegankelijke Taal onderweg cursus Engels staat volledig op cd. Hierdoor is deze taalcursus heel geschikt voor in de auto. Leer in slechts een paar uur de basis van de Engelse taal.

Thuis studeren
1 x € 59,00 (€ 73,75) 20% korting
Studieduur
1 maand
Benodigde vooropleiding
Geen

Supersnel de basis van de Engelse taal leren of je taalkennis opfrissen, kan heel gemakkelijk met de cursus Taal onderweg Engels van de LOI. De audiocursus Engels is geschikt voor iedereen die weinig tijd heeft voor een cursus en toch de Engelse taal wil leren spreken.

Met Taal onderweg Engels leer je in korte tijd de basisbeginselen van deze mooie taal. Aan de hand van acht cd’s leer je al luisterend en stap voor stap de Engelse taal verstaan én spreken. Zo kun je je straks prima redden!

Daarom kies je voor de cursus Taal onderweg Engels

  • Leren met behulp van audiofragmenten.
  • Handig en efficiënt, leren vanaf cd.
  • Zeer toegankelijke cursus.
  • In slechts een paar uur de basis van de taal.

Doelgroep

Doelgroep

De Taal onderweg cursus Engels staat volledig op cd. Hierdoor is deze taalcursus bijzonder geschikt voor iedereen die de “verloren uurtjes” in de auto of trein wil opvullen. Bijvoorbeeld onderweg in de file naar het werk of op weg naar de vakantie.

Einddoel

Na afronding kun je de Engelse taal op basisniveau spreken of heb je je weggezakte kennis van de Engelse taal weer opgefrist.

Vooropleiding

Om de Taal onderweg Engels te kunnen doen, heb je geen specifieke vooropleiding nodig.

De cursus

Inhoud van de cursus Taal onderweg Engels

Met de audiocursus Engels ontwikkel je in slechts een paar uur, stap voor stap je spreek- en luistervaardigheid. Bovendien doe je specifieke kennis op van nuttige woorden en uitdrukkingen.

Meer over de inhoud

Op de cd’s worden de volgende onderwerpen behandeld:    

Cd 1: Kennismaken, groeten, gedag zeggen

Met de lessen op de eerste cd leer je hoe je kennismaakt met iemand. Aan het einde van de lessen weet je hoe je iemand groet en hoe je gedag zegt.

Cd 2: Reserveren van een hotel, camping

De tweede cd gaat in op het maken van een reservering. Hoe reserveer je bijvoorbeeld een hotel of een camping? Na afloop van deze cd weet je er alles van.

Cd 3: De weg vragen, tellen van 1 tot 100

Met deze cd leer je hoe je in het Engels de weg kunt vragen. Ook leer je tellen van 1 tot 100.

Cd 4: Eten en drankjes bestellen

Stel: je gaat in het buitenland eten in een restaurant. Hoe bestel je dan iets te eten of te drinken? Na afloop van deze cd weet je precies hoe het moet.

Cd 5: Maken van afspraken, (feest)dagen en maanden

Deze cd gaat in op het maken van afspraken. Ook de maanden van het jaar en (feest)dagen komen aan bod.

Cd 6: Boodschappen doen

Waar moet je op letten als je in het Engels boodschappen doet? Met deze cd leer je precies hoe het moet.

Cd 7: Bezoeken van de dokter en apotheek

Ook in het buitenland kan het gebeuren dat je een dokter of een apotheek moet bezoeken. Maar wat zeg je dan? Na afloop van deze cd weet je hoe of wat.

Cd 8: Het weer en herhalingsoefeningen van eerdere cd’s

Deze laatste cd gaat in op diverse weerssituaties. Ook vind je op deze cd herhalingsoefeningen van eerdere cd’s.

Vervolgopleiding

Ben je na het volgen van de audiocursus Engels (opnieuw) enthousiast geraakt over de taal? Dan is een vervolgcursus Engels voor beginners of gevorderden misschien iets voor jou.

De kwaliteitsgarantie van de LOI

Bij alle LOI-opleidingen staat de kwaliteit voorop. Alle volledige MBO- en HBO-opleidingen van de LOI zijn door de minister van OCW erkend dan wel aangewezen op grond van de WEB en de WHW. De kwaliteit van de opleidingen en studiebegeleiding staan continu onder controle van professionals uit de praktijk. Ook werken we nauw samen met brancheorganisaties en exameninstanties. Zo weet je zeker dat je opleiding aansluit op de wensen van de arbeidsmarkt. Je behaalt dan ook een diploma waarmee werkgevers je graag zien komen.

Alle bacheloropleidingen van LOI Hogeschool zijn NVAO-geaccrediteerd. Daarnaast heeft LOI Hogeschool het ITK-keurmerk behaald: hét overheidskeurmerk voor kwaliteitszorg.

Studieduur en kosten

Studieduur

Een opleiding van de LOI is prima te combineren met een (fulltime) baan en andere bezigheden. Op basis van de vermelde studieduur kun je uitgaan van ongeveer 8 uur studie per week. Afhankelijk van werkervaring en de tijd die je in de opleiding steekt, kan de cursus sneller worden afgerond.

Studieduur: 1 maand

Lesgeld

Het lesgeld staat hieronder vermeld. Eventuele tussentijdse prijsverhogingen worden niet doorberekend. Er zijn diverse fiscale regelingen (voor werknemers en werkgevers) waarmee de netto studiekosten aanzienlijk worden verlaagd. Het lesgeld kan per maand of in één keer (met 5% korting) worden betaald. Geef je keuze aan bij inschrijving.

Lesgeld : 1 x € 59,-

Via de regeling Scholingsaftrek, kun je van de belasting een flink deel van je studiekosten terugkrijgen. Bekijk hieronder hoeveel.

Inschrijven

Inschrijven is heel eenvoudig. Schrijf je in via de inschrijfbutton en je start binnenkort.

Thuis studeren
1 x € 59,00 (€ 73,75) 20% korting
Studieduur
1 maand
Benodigde vooropleiding
Geen
14 dagen vrijblijvend op proef

Voldoet de opleiding niet aan je verwachting? Dan kun je deze binnen 14 kalenderdagen zonder opgaaf van redenen beëindigen.

Tijdelijk 20 procent korting

Starten met een thuisstudie is nu wel heel aantrekkelijk. Want tijdelijk krijg je 20% korting op het lesgeld.
Naast deze korting profiteer je nu bovendien van een mooie actie. Dubbel voordeel dus!