Groei door.
Bewaard
Vergelijk

Te vergelijken opleidingen

Je kunt maximaal 3 opleidingen vergelijken

Nu vergelijken
071 - 545 1234 Contact

voor

Je zoekopdracht heeft helaas geen resultaten opgeleverd

Gevonden opleidingen

Geen opleidingen gevonden

Naar alle zoekresultaten

Relevante vakgebieden

Geen vakgebieden gevonden

Overige zoekresultaten

Geen pagina gevonden

Veelgestelde vragen

In onze studiegidsen vind je uitgebreide informatie over de opleidingen binnen het gekozen interessegebied. Met de gids heb je alle informatie in huis om een goede keuze te maken uit het aanbod. Kies hier de studiegids die je wilt ontvangen.

University

In deze gids vind je opleidingen op een hoog niveau. Kies bijvoorbeeld voor een kortdurende specialisatie of masterclass, of voor een volledige post bachelor- of masteropleiding.

Gids aanvragen
Studiegids MBA en masterclasses

HBO-opleidingen

In deze gids vind je alle HBO-opleidingen van LOI Hogeschool. Een zeer breed aanbod, van korte HBO-programma’s tot volledige bacheloropleidingen.

Gids aanvragen
Studiegids HBO-opleidingen

MBO-opleidingen

Bij de LOI vind je altijd de MBO-opleiding die bij je past. In deze gids vind je het complete aanbod, van volledige MBO-opleidingen tot korte MBO-programma’s.

Gids aanvragen
Studiegids MBO-opleidingen

Beroepsgerichte cursussen

De LOI biedt beroepsgerichte cursussen in elk vakgebied. Bekijk het aanbod in deze gids. Met deze cursussen word je snel en doelgericht opgeleid in de gekozen richting.

Gids aanvragen
Studiegids Beroepsgerichte cursussen

Klassikaal studeren

De LOI verzorgt klassikale opleidingen op elk niveau. Van volledige masteropleidingen tot korte, beroepsgerichte cursussen. Bekijk het complete aanbod in de gids.

Gids aanvragen
Studiegids Klassikaal studeren

Voortgezet onderwijs

Behaal (alsnog) je VMBO-, HAVO- of VWO-diploma via de LOI. Ook voor een examentraining kun je bij de LOI terecht. Bekijk het aanbod in de gids.

Gids aanvragen
Studiegids Voortgezet onderwijs

Talen cursussen

In de gids vind je het cursusaanbod. De LOI heeft jarenlange ervaring op het gebied van taalonderwijs en biedt keuze uit meer dan 40 talen.

Gids aanvragen
Studiegids Talen cursussen