Toon 0 resultaten

LOI-studente Björk van Disseldorp heeft haar opleiding MBO Managementassistent / Directiesecretaresse afgerond met een gemiddeld eindcijfer van (ver) boven de 8! Dat betekent dat ze cum laude (‘met lof’) is geslaagd. De cum laude-regeling voor het MBO geldt sinds 2017, Björk is onze eerste student die dit prachtige resultaat heeft behaald. Ze kreeg haar diploma persoonlijk thuis uitgereikt, met daarbij natuurlijk een mooie bos bloemen.

Björk vertelt over haar studie: “Na de HAVO wilde ik graag een opleiding doen vanuit huis, dat was qua omstandigheden voor mij het beste. Al zoekend kwam ik bij de LOI terecht. Door de positieve ervaring van anderen en de duidelijke website, had ik mijn keuze voor de LOI snel gemaakt. Wat mij ook heel goed uitkwam, was dat ik direct kon starten.

Student LOI MBO College cum laude geslaagd

Proefles en MBO Startdag

Deze opleiding sprak me aan omdat je hiermee wordt opgeleid voor een verantwoordelijke en afwisselende functie. Ik heb eerst nog een proefles aangevraagd. Daarmee kreeg ik een goed beeld van hoe de opleiding in elkaar zit en hoe het studeren bij de LOI werkt. Vooraf heb ik ook de MBO Startdag bezocht. Die vond ik heel nuttig.

Goede voorbereiding op examens

De flexibele thuisstudie is me goed bevallen. Het lesmateriaal bevat voor ieder vak veel casussen uit de praktijk. Dit vond ik heel prettig en afwisselend. Ook het makkelijke contact met de docenten is fijn. Ik kon alles vragen en kreeg altijd snel feedback. Door de vele oefeningen en opdrachten kon ik me echt goed voorbereiden op de examens. 

Praktijkervaring tijdens stage

Bij deze MBO-opleiding hoort ook een stage (beroepspraktijkvorming). Mijn stage vond ik heel leerzaam. Je ervaart hoe het eraan toegaat bij een bedrijf, hoe je je kennis toepast in de praktijk en op welk vlak je nog verder kunt groeien. Mijn stage verliep zelfs zo goed dat ik een baan aangeboden heb gekregen!

Diploma én een baan

Mijn opleiding heeft me een MBO-diploma en een baan opgeleverd. Daarmee ben ik natuurlijk heel tevreden maar ik ben zeker nog niet uitgeleerd. Ik wil nu graag doorleren en een HBO-diploma halen. Dat is mijn volgende doel.”

Als LOI wensen we ´onze´ Björk veel succes met haar carrière en haar studie. Wij hebben er alle vertrouwen in!

Bekijk alle MBO-opleidingen