ict

ICT speelt een sleutelrol in elke denkbare branche. Dat biedt dynamische carrièreperspectieven. Lees meer
Dr. Yuri Bobbert

Voorzitter beroepenveldcommissie ICT

Over dit vakgebied
ICT speelt een sleutelrol in elke denkbare branche. Dat biedt dynamische carrièreperspectieven. Lees meer
Dr. Yuri Bobbert

Voorzitter beroepenveldcommissie ICT

HBO-opleidingen

HBO-bacheloropleidingen
Korte HBO-programma's

Uitgelicht: HBO Full-stack developer

Leer ontwikkelen voor front-end, back-end en databases én behaal meteen vijf extra branche-erkende diploma’s. De IT-branche staat te springen om goed opgeleide professionals.

Naar deze opleiding

ICT speelt een onmisbare rol in elke denkbare branche. De ICT-ontwikkelingen volgen elkaar snel op zodat je telkens voor nieuwe vragen en uitdagingen komt te staan. Dat biedt volop kansen op een dynamische baan in deze veelzijdige sector – als je maar over de juiste opleiding en het juiste diploma beschikt. 

LOI Hogeschool is een van de grootste aanbieders van HBO ICT-opleidingen en specialisaties in Nederland. Kies uit HBO-bacheloropleidingen en korte HBO-programma’s. Met onze erkende opleidingen behaal je certificaten van o.a. EXIN, iEXA, Microsoft, Cisco en Windows. De bacheloropleidingen sluiten aan op de nationale en internationale competentieprofielen in het ICT-vakgebied. Tijdens je opleiding krijg je goede begeleiding door vakspecialisten. Vrijwel alle opleidingen zijn naar keuze flexibel thuis of klassikaal te volgen! Uiteraard sluiten de opleidingen aan op de actuele vragen van werkgevers. Met een HBO-diploma van LOI Hogeschool ga je dus uitstekend voorbereid de praktijk in.

EXINiExa Microsoft ISC2Linux Professional Institute

Klaar voor een carrière in een veelzijdige branche

Inspiratie

Samenwerking LOI Hogeschool en Motion10

LOI Hogeschool en IT-Consultancy bedrijf Motion10 werken samen om de inhoud van ICT-opleidingen beter aan te laten sluiten.

“De lesstof kan over een half jaar alweer anders zijn”

Interview met Dr. Yuri Bobbert, voorzitter beroepenveldcommissie ICT.

8 redenen om nu een ICT-opleiding te doen

Onder andere de grote behoefte aan ICT-personeel, garantie op werk en een goed salaris zijn redenen om nú een ICT-opleiding te volgen.

“Ik gebruik veel voorbeelden uit de praktijk”

Interview met Rick Molenaar, docent ICT-opleidingen LOI Hogeschool.

“Er is behoefte aan wendbare ICT-professionals”

Blog van Edwin Löring, programmamanager ICT-opleidingen LOI Hogeschool.

Flexibel studeren bij de LOI

Een druk leven vraagt om een opleiding die zich aanpast aan jou, in plaats van andersom. Daarom studeer je bij de LOI altijd flexibel. Je bepaalt zelf hoeveel je studeert, wanneer je examen doet en welke begeleiding je nodig hebt. Zo is een opleiding prima te combineren met een baan, een gezinsleven en andere bezigheden. Ontdek hoe het werkt.

Studiegids en advies

Vraag nu een studiegids naar keuze aan. Heb je behoefte aan een gesprek met een van onze studieadviseurs? Vraag dan gratis een studieadviesgesprek aan op een dag en tijdstip naar keuze. Liever meteen contact? Bel dan .

Service en contact