HBO-opleidingen ict

ICT speelt een sleutelrol in elke denkbare branche. Dat biedt dynamische carrièreperspectieven. Lees meer
Dr. Yuri Bobbert

Voorzitter beroepenveldcommissie ICT

Over dit vakgebied
ICT speelt een sleutelrol in elke denkbare branche. Dat biedt dynamische carrièreperspectieven. Lees meer
Dr. Yuri Bobbert

Voorzitter beroepenveldcommissie ICT

HBO-opleidingen

Korte HBO-programma's
Toon meer (59)

Uitgelicht: HBO-programma Full-stack developer

Leer ontwikkelen voor front-end, back-end en databases én behaal meteen vijf extra branche-erkende diploma’s. De IT-branche staat te springen om goed opgeleide professionals.

Naar deze opleiding

Klaar voor een carrière in een veelzijdige branche

ICT speelt een onmisbare rol in elke denkbare branche. De ICT-ontwikkelingen volgen elkaar snel op zodat je telkens voor nieuwe vragen en uitdagingen komt te staan. Dat biedt volop kansen op een dynamische baan in deze veelzijdige sector – als je maar over de juiste opleiding en het juiste diploma beschikt. 

LOI Hogeschool is een van de grootste aanbieders van HBO ICT-opleidingen en specialisaties in Nederland. Kies uit HBO-bacheloropleidingen en korte HBO-programma’s. Met onze erkende opleidingen behaal je certificaten van o.a. EXIN, iEXA, Microsoft, Cisco en Windows. De bacheloropleidingen sluiten aan op de nationale en internationale competentieprofielen in het ICT-vakgebied. Tijdens je opleiding krijg je goede begeleiding door vakspecialisten. Vrijwel alle opleidingen zijn naar keuze flexibel thuis of klassikaal te volgen! Uiteraard sluiten de opleidingen aan op de actuele vragen van werkgevers. Met een HBO-diploma van LOI Hogeschool ga je dus uitstekend voorbereid de praktijk in.

EXINiExa Microsoft ISC2Linux Professional Institute

Flexibel studeren bij de LOI

Een druk leven vraagt om een opleiding die zich aanpast aan jou, in plaats van andersom. Daarom studeer je bij de LOI altijd op de meest flexibele manier. Kies voor maximale vrijheid met een thuisstudie, of studeer via LOI Klassikaal+, met iedere drie weken een bijeenkomst (op locatie of online via virtual classrooms). Ontdek hoe het werkt.

Inspiratie

“De lesstof kan over een half jaar alweer anders zijn”

Interview met Dr. Yuri Bobbert, voorzitter beroepenveldcommissie ICT.

Hier liggen de kansen in ICT

De ICT-sector blijft booming! Vooral naar deze kennis is veel vraag.

“Ik gebruik veel voorbeelden uit de praktijk”

Interview met Rick Molenaar, docent ICT-opleidingen LOI Hogeschool.

Dit zijn dé trends in ICT de komende jaren

Experts Barry Derksen (Trends in IT), Yuri Bobbert (CISO bij ON2IT) en Edwin Löring (LOI Hogeschool) over trends in ICT.

“Er is behoefte aan wendbare ICT-professionals”

Blog van Edwin Löring, programmamanager ICT-opleidingen LOI Hogeschool.

Advies en contact

Heb je nog vragen over de opleiding? Of heb je hulp nodig om de opleiding te vinden die het beste bij je past? Onze studieadviseurs helpen je graag! Ook kun je een gratis studieadviesgesprek aanvragen op een dag en tijdstip naar keuze.

071 - 545 1234
Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00
Service en contact