HBO-opleidingen gezondheidszorg en welzijn

Als goed opgeleide zorgprofessional met hart voor de patiënt krijg je prachtkansen in het vakgebied gezondheidszorg en welzijn. Lees meer
Louise van Es

Docente

Over dit vakgebied
Als goed opgeleide zorgprofessional met hart voor de patiënt krijg je prachtkansen in het vakgebied gezondheidszorg en welzijn. Lees meer
Louise van Es

Docente

Master-opleidingen

HBO-opleidingen

Korte HBO-programma's
Toon meer (28)

Nieuw! HBO-bachelor Opleiding tot Verpleegkundige (HBO V )

Deze opleiding is ontwikkeld i.s.m. werkgevers in de zorg en volledig gebaseerd op de internationaal gehanteerde CanMEDSrollen en BN2020. De opleiding leidt op tot allround verpleegkundige.

Naar deze opleiding

€ 1.000,- STAP-subsidie
op de meeste LOI-opleidingen

Lees meer

€ 1.000,- STAP-subsidie
op de meeste LOI-opleidingen

Lees meer

Naar bevlogen zorgprofessionals is altijd vraag

Het vakgebied Gezondheidszorg en Welzijn biedt prachtkansen voor goed opgeleide zorgprofessionals. De vergrijzing, de hogere levensverwachting, het feit dat mensen vaker thuis zorg krijgen en de technologische ontwikkelingen vragen om werknemers die goed zijn voorbereid op de zorg van de toekomst. Heb je hart voor de patiënt én de juiste kennis en vaardigheden, dan kun je zó aan de slag.

LOI Hogeschool biedt veel HBO-opleidingen in Gezondheidszorg en Welzijn. Van korte gerichte HBO-programma’s tot volledige en erkende HBO-bachelors en specialisaties die je als bijscholing kunt volgen. Vrijwel alle opleidingen zijn naar keuze thuis of klassikaal te volgen! En altijd met goede begeleiding én veel flexibiliteit. Al onze HBO-opleidingen in Zorg en Welzijn ontwikkelden we in samenspraak met de zorgsector. Zo weet je dus zeker dat je opleiding praktijkgericht is en perfect aansluit op de behoeften in het zorgwerkveld. Met een HBO-diploma op zak wacht je een mooie toekomst in de zorg.

ITKMinisterie OCW

Flexibel studeren bij de LOI

Een druk leven vraagt om een opleiding die zich aanpast aan jou, in plaats van andersom. Daarom studeer je bij de LOI altijd op de meest flexibele manier. Kies voor maximale vrijheid met een thuisstudie, of studeer via LOI Klassikaal+, met iedere drie weken een bijeenkomst (op locatie of online via virtual classrooms). Ontdek hoe het werkt.

Inspiratie

Succesvol zij-instroomproject voor verpleegkundigen

Het Spaarne Gasthuis, Zorgbalans en LOI Zakelijk zijn een succesvol opleidingstraject voor de zorg gestart. 

Verkort HBO-V-traject iets voor jou?

Het verkorte HBO-V-traject via het LUMC biedt MBO-krachten flexibiliteit én een perfecte aansluiting op de praktijk. Is dit verkorte traject ook iets voor jou? 

Opleidingsprogramma voor de zorg: flexibel én op maat

De MBO- en HBO-opleidingen voor de gezondheidszorg zijn volledig erkend en bij LOI Zakelijk helemaal op maat te maken.

Nieuw bij LOI Hogeschool; Ad Sociaal werk in de zorg

De Ad heeft als eerste in Nederland een uitstroomrichting voor de ouderenzorg, belangrijk voor de veranderende zorgbehoefte in Nederland.

”Ik ontwikkel modules die aansluiten op het werkveld”

Interview met Karin Knuvers, ontwikkelaar en docent voor LOI-opleidingen in de gezondheidszorg.

“Afvinklijstjes mogen nooit belangrijker zijn dan mensen”

Interview met Mieke Hollander, oprichtster Zorg4Effect.

Studiegids en advies

Vraag nu een studiegids naar keuze aan. Heb je behoefte aan een gesprek met een van onze studieadviseurs? Vraag dan gratis een studieadviesgesprek aan op een dag en tijdstip naar keuze. Liever meteen contact? Bel dan .

Service en contact