HBO-opleidingen management en leidinggeven

Van de manager van nu wordt veel verwacht. Ben je gedreven én heb je de juiste opleiding, dan kun je heel ver komen. Lees meer
Marc van Bennekom

Docent

Over dit vakgebied
Van de manager van nu wordt veel verwacht. Ben je gedreven én heb je de juiste opleiding, dan kun je heel ver komen. Lees meer
Marc van Bennekom

Docent

HBO-opleidingen

Korte HBO-programma's
Toon meer (21)

Uitgelicht: HBO-bachelor Management

Deze opleiding biedt alle kennis en vaardigheden die een succesvol manager nodig heeft. Behaal een erkend bachelorgetuigschrift en extra branchediploma’s.

Naar deze opleiding

€ 1.000,- STAP-subsidie
op de meeste LOI-opleidingen

Lees meer

€ 1.000,- STAP-subsidie
op de meeste LOI-opleidingen

Lees meer

De beste managementopleidingen voor ambitieuze professionals

Van de manager van nu wordt nogal wat verwacht. Een inspirerende manager moet leidinggevende kwaliteiten hebben, communicatief sterk en vakinhoudelijk geïnformeerd zijn. Daarnaast moet je als manager bedrijfskundig en strategisch inzicht hebben, besluitvaardig en doelgericht zijn en dit alles combineren met sociale vaardigheden om het team te verbinden en het beste uit je medewerkers te halen. Al deze competenties kun je leren of aanscherpen. Met gedrevenheid en de juiste opleiding kom je heel ver. 

LOI Hogeschool biedt veel NVAO-geaccrediteerde Master- en HBO-opleidingen in het vakgebied Management en Leidinggeven. Daarnaast heb je een ruime keuze uit Associate degrees en korte HBO-programma’s. Alle opleidingen sluiten nauw aan op de managementpraktijk en tijdens je opleiding kun je vaak al extra branchediploma’s behalen. Vrijwel alle opleidingen zijn naar keuze thuis of klassikaal te volgen! Met een HBO-diploma van LOI Hogeschool maak je straks mooie carrièrestappen in dit veelzijdige vakgebied.

ITKMinisterie OCWEXINNEMAS Associatie voor praktijkexamens

Flexibel studeren bij de LOI

Een druk leven vraagt om een opleiding die zich aanpast aan jou, in plaats van andersom. Daarom studeer je bij de LOI altijd op de meest flexibele manier. Kies voor maximale vrijheid met een thuisstudie, of studeer via LOI Klassikaal+, met iedere drie weken een bijeenkomst (op locatie of online via virtual classrooms). Ontdek hoe het werkt.

Inspiratie

Wat voor leider ben jij?

Maak kennis met verschillende leiderschapsstijlen en ontdek welke stijl bij jou past.

“Je doet vaardigheden op die je direct kunt toepassen”

Interview met Marc van Bennekom, docent HBO-programma Management.

"De docenten inspireren mij enorm!"

Interview met Rico Blom, HBO-bachelor Management, klassikaal

“Flexibel thuis studeren past heel goed bij mij!"

Interview met Shoelaisia Doelare.

Flexibel studeren, zo werkt het in de praktijk

Studeren waar je wilt, wanneer je wilt. In je eigen tempo, met maatwerkbegeleiding door ervaren vakdocenten

Studiegids en advies

Vraag nu een studiegids naar keuze aan. Heb je behoefte aan een gesprek met een van onze studieadviseurs? Vraag dan gratis een studieadviesgesprek aan op een dag en tijdstip naar keuze. Liever meteen contact? Bel dan .

Service en contact