Toon 0 resultaten

Helder en aansprekend lesmateriaal

Onderzoek wijst uit dat leren van papier beter werkt dan leren van een scherm. Daarom ontvang je je lesmateriaal gewoon op papier. Daarnaast krijgt je toegang tot een uitgebreide online leeromgeving. Juist die combinatie van leren op papier en online leren blijkt in de praktijk supereffectief!

LOI Campus lesmateriaal

Heldere uitleg en meteen toepassen

Je lesmateriaal is speciaal ontwikkeld om zelfstandig te bestuderen. Je krijgt een duidelijke uitleg, met veel voorbeelden. Bovendien ga je in je cursus niet alleen leren, maar vooral veel dóén. Je komt hiervoor in het lesmateriaal regelmatig oefeningen tegen. Je leert een taal immers het beste wanneer je hem actief gebruikt.

Heb je toch nog vragen? Dan staat je docent natuurlijk voor je klaar via de online leeromgeving LOI Campus!

Lesmateriaal cursus Spaans voor beginners
Lesmateriaal Spaans voor beginners

Afwisselende onderwerpen

In de cursus wisselen spreek-, luister-, lees- en schrijfvaardigheid elkaar af. Ook wissel je af tussen leren van papier en leren met online tools. Dit maakt de cursus extra leuk en zorgt ervoor dat jij scherp en gemotiveerd blijft.

De kaart van Spanje
Leuker leren door bijvoorbeeld een puzzel

Leer ook over het land

In het lesmateriaal komen een groot aantal onderwerpen aan bod. Zo leer je meteen veel over de cultuur van een land, de inwoners, de omgangsvormen en het dagelijks leven. Superleuk, en natuurlijk heel erg handig!

Leer ook over de cultuur van een land
Leer over de inwoners, de omgangsvormen en het dagelijks leven.
Leer ook over het land, zoals de cultuur en inwoners.

Wat vinden cursisten van het lesmateriaal?

Ontdek alles over onze unieke taalmethode of schrijf je meteen in