Toon 0 resultaten

Cambridge Assessment English

University of Cambridge ESOL Examination (Cambridge Assessment English) is een serie van examens die de beheersing van de Engelse taal toetst van personen die Engels niet als moedertaal spreken. Jaarlijks nemen meer dan twee miljoen mensen in ruim 130 landen deel aan de examens. Het instituut wordt wereldwijd erkend door meer dan 20.00 toonaangevende universiteiten, organisaties en overheden. Een diploma van de University of Cambridge ESOL Examination is daarmee zeer waardevol en zeker een aanwinst op elk cv!

Alle cursussen Engels

Cambridge Assessment logo English

Instituto Cervantes

Het Cervantesinstituut (Instituto Cervantes) is een Spaanse non-profitorganisatie met als doel de Spaanse en Spaans-Amerikaanse taal en cultuur te verspreiden. Het instituut werd in 1991 opgericht, door het Spaanse ministerie van Buitenlandse Zaken en heeft inmiddels 44 vestigingen in 29 landen. Het instituut is genoemd naar Miguel de Cervantes Saavedra, een belangrijke Spaanse schrijver uit, vooral beroemd door zijn boek Don Quichot van La Mancha. Met een examen van het Instituto Cervantes kun je een internationaal erkend Diploma de Español behalen.

Alle cursussen Spaans

Alliance Française

In Nederland bestaat de Alliance Française sinds 1888. De Alliance Française heeft in Nederland 33 centra voor cursussen en examinering. Naast taalcursussen worden activiteiten georganiseerd die te maken hebben met de cultuur van Frankrijk, zoals het jaarlijkse Concours de la Chanson. Een diploma behaald bij de Alliance Française (bijvoorbeeld het Diplôme d’Etudes en Langue Française (DELF)) is een internationaal erkend en heeft een hoge toegevoegde waarde op de arbeidsmarkt.

Alle cursussen Frans

Goethe Institut

Het Goethe-Institut is een organisatie die de instandhouding van het Duits en de bevordering van de internationale culturele samenwerking tussen Duitsland en de andere landen tot doel heeft. De belangrijkste activiteit van het Goethe-instituut is het geven van onderwijs in de Duitse taal, gericht op de examens van het Europese referentiekader. Dat gebeurt in meer dan 144 instituten in 80 landen. Een Zertifikat dat wordt uitgegeven door het Goethe-Institut is internationaal erkend en heeft dan ook een grote waarde op de arbeidsmarkt.

Alle cursussen Duits

Università per Stranieri di Perugia

De Università per Stranieri di Perugia, opgericht in 1921, is de oudste universiteit gericht op buitenlandse studenten in de Italiaanse taal en cultuur. De stad waar de universiteit is gevestigd, Perugia, is rijk aan geschiedenis en cultuur. Een Certificato di Conoscenza della Lingua Italiana dat wordt uitgegeven door de Università per Stranieri di Perugia, wordt internationaal breed erkend.

Alle cursussen Italiaans