Basiscursus Engels

Vakgebied

Basiscursus Engels

Met deze cursus leer je je snel en simpel verstaanbaar maken in het Engels (CEF-niveau A1). Haal een diploma van de University of Cambridge.

In het kort

In het kort

Met deze cursus leer je je snel en simpel verstaanbaar maken in het Engels (CEF-niveau A1). Haal een diploma van de University of Cambridge.

Lesgeld thuisstudie
4 x € 59,00 (€ 73,75) 20% korting
Studieduur
4 maanden
Niveau
A1
Diploma
University of Cambridge-diploma

Ga je binnenkort op vakantie of zakenreis en wil je snel en voordelig Engels leren? Dan is de korte Basiscursus Engels een echte aanrader. Binnen vier maanden leer je de basisbeginselen van de Engels taal. Geen ingewikkelde grammaticaregels, maar gewoon de taal leren zodat je je kunt redden in het Engels.

Dankzij de unieke taalmethode van de LOI kan iedereen op een leuke manier Engels leren spreken, verstaan, lezen én schrijven. En dat al met een half uurtje per dag! De methode combineert de flexibiliteit van thuis studeren met duidelijk lesmateriaal, begeleiding door een persoonlijke taaldocent en een uitgebreide online leeromgeving .

In de online leeromgeving vind je verschillende speciaal ontwikkelde tools. Zo oefen je met spreken in interactieve opdrachten, overhoor je jezelf met de kennistrainer, vind je online videolessen met extra uitleg én kun je gebruik maken van onze vernieuwde gratis app. Zo wordt het leren van een taal nóg leuker!

Daarom kies je voor de cursus Basiscursus Engels

 • Ook 2 x zo snel te volgen, klaar in 2 maanden!
 • Leuke en effectieve methode om je spreekvaardigheid te oefenen.
 • Online inspreken en snel gesproken feedback terug.
 • Vernieuwd: de gratis taalcursus-app. Oefen je taalkennis waar én wanneer je maar wilt.

Cambridge Assessment English, Authorised Exam Centre

Ontdek de taalmethode in 90 sec.

Voor wie

Voor wie

Om de Basiscursus Engels te kunnen volgen, heb je geen voorkennis nodig. Iedereen kan met deze cursus Engels leren. Ga je binnenkort naar het buitenland en wil je snel eenvoudig Engels leren? Of wil je gewoon de basis van het Engels kennen voor je werk? Dan is de Basiscursus Engels de perfecte keuze. In korte tijd leer je je verstaanbaar maken in het Engels.

Interviews

"Juist door de afwisseling word je uitgedaagd"

André Steenbeek, cursist Engels voor meergevorderden

"Je moet altijd blijven leren om bij te blijven. Voor jezelf en voor de arbeidsmarkt."

Janneke, cursist Engels voor meergevorderden

"The Economist leest nu een stuk makkelijker weg"

Marc van der Spek, cursist Engels voor meergevorderden

Unieke studiemethode

Studiemethode

Dankzij de unieke taalmethode van de LOI kan iedereen op een leuke manier een taal leren. Je ontvangt duidelijk en aansprekend lesmateriaal op papier, waarmee je lekker thuis aan de slag gaat. Daarbij krijg je begeleiding van een persoonlijke taaldocent die altijd voor je klaar staat. Bovendien krijg je toegang tot een uitgebreide online leeromgeving met verschillende speciaal ontwikkelde tools. Hiermee wordt het leren van een taal nóg leuker. Juist deze combinatie van papieren lesmateriaal, begeleiding en e-learning blijkt in de praktijk heel goed te werken!

 
Docent

Begeleiding door je persoonlijke taaldocent

Je staat er nooit alleen voor. Een ervaren taaldocent staat altijd voor je klaar. Hij of zij geeft extra uitleg en beantwoordt je vragen. Door het geven van mondelinge feedback helpt de docent je bovendien met de juiste uitspraak. Net alsof je in de klas zit! Alle taaldocenten hebben ruime ervaring en weten precies hoe ze jou het beste kunnen ondersteunen.

 
Lesmateriaal

Helder en aansprekend lesmateriaal

Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat je beter leert van papier dan van een scherm. Daarom ontvang je je lesmateriaal gewoon op papier. Dit is duidelijk geschreven en kent een heldere opbouw. Verschillende onderwerpen wisselen elkaar af, waardoor je nooit lang met hetzelfde bezig bent. Je krijgt heldere uitleg en leert meteen veel over het land en de inwoners.

 

Uitgebreide online leeromgeving

Naast het lesmateriaal krijg je toegang tot een uitgebreide online leeromgeving. Hier communiceer je met je docent en vind je handige aanvullingen op het lesmateriaal, zoals geluidsfragmenten van native speakers. Speciaal voor onze taalcursussen zijn er bovendien verschillende studietools ontwikkeld die je helpen bij het leren van de taal. Door het leren van papier af te wisselen met deze studietools, wordt het leren nóg leuker en leer je nóg effectiever.

Leeromgeving
 
Train je woordenschat met de slimme kennistrainer

De kennistrainer overhoort je en besteedt daarbij extra aandacht aan de woorden en onderwerpen waar je nog moeite mee hebt. Zo onthoud je woorden beter en sneller en breid je je woordenschat razendsnel uit.

Oefen je spreekvaardigheid met superleuke inspreekopdrachten

Met de online inspreek- en luisteropdrachten oefen je in een veilige omgeving met spreken. Met je stem speel je mee in animatiefilms over alledaagse situaties. Je wordt uitgedaagd om zelf zinnen te formuleren en krijgt hierop gesproken feedback van je docent. Zo weet je zeker dat je de juiste uitspraak aanleert.

Bekijk de videolessen voor extra uitleg

Lastige onderwerpen worden helder uitgelegd in de online videolessen. Een waardevolle aanvulling op het lesmateriaal! Je kunt deze lessen zo vaak bekijken als je wilt.

Handige taalcursus-app: gratis én vernieuwd

Maak bij deze cursus gebruik van de gratis taalcursus-app. Download de vernieuwde app op je smartphone zodat je de taal overal kunt oefenen. Herhaal thuis, onderweg, tijdens de lunchpauze op werk of op vakantie de meest voorkomende zinnen en woorden en oefen met de juiste uitspraak!

De weg vragen, een kamer reserveren in een hotel of een alledaags gesprekje aangaan in de vreemde taal: met deze handige app leer je het zo! Extra oefenen zorgt ervoor dat je de taal effectiever leert, want door herhaling onthoud je de taal beter. De taalcursus-app vormt daarmee een waardevolle aanvulling op de complete taalmethode.

engels
Engels

Alle voordelen

 • Nu vernieuwd
 • Gratis bij deze cursus
 • Een waardevolle aanvulling op de taalmethode
 • Ontwikkeld i.s.m. ‘native speakers’
 • Gemakkelijk in gebruik: waar én wanneer je maar wilt
 • Beschikbaar in 5 verschillende talen

Inhoud

Inhoud van de cursus Basiscursus Engels

De cursus Engels begint bij de basis en behandelt veelvoorkomende woorden, zinnen en uitdrukkingen. Je doet een eenvoudige woordenschat op en leert simpele gesprekken te voeren in het Engels. Na afronding kun je bijvoorbeeld een hotel of camping reserveren, eten of drankjes bestellen, de weg vragen, boodschappen doen en nog veel meer. Je uitspraak is uitstekend want je leert van ‘native speakers’, mensen van wie het Engels de moedertaal is. Ook schrijf je zonder moeite een eenvoudige e-mail.

Onderwerpen die aan bod komen, zijn o.a.:

 • Familie
 • Op school
 • Mijn huis
 • Maaltijden
 • Kennismaken
 • Als Nederlander in Engeland
 • Informatie vragen
 • Hoe laat is het?
 • Kleuren
 • Het menselijk lichaam
 • Naar de dokter
 • Londen
"Motiveren vind ik belangrijk, daarom geef ik bij elke opdracht commentaar"
Mieke van Rosmalen

Docent Engels


Lees het interview
"Motiveren vind ik belangrijk, daarom geef ik bij elke opdracht commentaar"
Mieke van Rosmalen

Docent Engels

Lees het interview

Einddoel en diploma

Einddoel

Na afloop van de Basiscursus Engels heb je een simpele Engelse woordenschat opgedaan kun je je prima redden in het Engels (niveau A1).

Meer over het Common European Framework (CEF)

Het Common European Framework of Reference beschrijft de taalvaardigheidsniveaus voor de verschillende Europese talen. Vaak staat het niveau ook vermeld op het behaalde diploma of certificaat. Wil je taalcursussen vergelijken, kijk dan goed naar het te behalen eindniveau.

Meer over het Common European Framework.

Vervolgopleiding

Wil je na de Basiscursus Engels de taal op een hoger niveau leren beheersen? Dan is de cursus Engels voor beginners een prima vervolgcursus.

Behaal een internationaal erkend diploma

Je kunt met deze cursus een internationaal erkend diploma van de University of Cambridge behalen. Je legt hiervoor het examen Pre A1 Starters af. Dit examen kan in Nederland worden afgelegd. Meer informatie vind je op zwierslanguagetraining.nl.

Aan het afleggen van het examen zijn kosten verbonden. Deze vind je bij Studieduur en kosten.

Cambridge Assessment English, Authorised Exam Centre

Geen diploma? Vraag een studieverklaring aan

Wil of kun je geen examen afleggen, maar heb je wel alle opdrachten ter beoordeling ingestuurd? Dan kun je een studieverklaring aanvragen. Hierop staan de gevolgde cursus en de behaalde resultaten. De kosten voor een verklaring bedragen € 25,-.

Studieduur en kosten

Studieduur

Een taalcursus van de LOI is prima te combineren met een (fulltime) baan en andere bezigheden. Al met een half uurtje studeren per dag leer je de taal. Hieronder vind je de geadviseerde studieduur.

Studieduur: 4 maanden

Langer over de cursus doen? Geen probleem!

Wil of kun je de taalcursus niet afronden binnen de aanbevolen studieduur? Geen probleem! Je mag langer over cursus doen, tot maximaal tweemaal de vermelde studieduur (met een minimum van 12 maanden). Je krijgt dan nog steeds begeleiding door je persoonlijke taaldocent en kunt gebruikmaken van alle online tools. Dit kost je niets extra. Een belangrijk verschil met andere opleiders!

Spoedcursus? Studeer twee keer zo snel

Bij deze cursus ontvang je al je lesmateriaal in één keer thuis. Sneller studeren kan dus ook!

 • Behaal supersnel resultaat.
 • Bepaal zelf je tempo.
 • Al het lesmateriaal meteen in huis.
 • Altijd een snelle reactie van je docent.
Kosten

Lesgeld

Het lesgeld geldt voor de gehele opleiding, er worden tussentijds geen prijsverhogingen doorgevoerd. Het lesgeld kan per maand of in één keer (met 3% korting) worden betaald.

Lesgeld thuisstudie : 4 x € 59,00 (€ 73,75)
Inschrijfkosten
: € 29,50 (éénmalig)

Het lesgeld is inclusief:

 • Al het benodigde lesmateriaal.
 • Begeleiding door ervaren docenten.
 • Toegang tot de online leeromgeving.
 • Langer studeren, zonder extra kosten (tot twee keer de aanbevolen studieduur).

Examenkosten

Je kunt ervoor kiezen om na afloop van de cursus het examen Pre A1 Starters via de University of Cambridge af te leggen. Hier zijn kosten aan verbonden. Meer informatie vind je op zwierslanguagetraining.nl.

Voordelen voor werkgevers

LOI Zakelijk is de ideale partner bij het opleiden van werknemers. Naast het vaste opleidingsaanbod biedt LOI Zakelijk volledig opmaatgemaakte opleidingsprogramma’s op elk niveau. Incompany, via thuisstudie of door middel van klassikaal onderwijs. De opleidingen van de LOI zijn altijd flexibel en daardoor in te passen in elk werkschema en te combineren met andere bezigheden.

De voordelen:

 • Maatwerk mogelijk voor elke branche, voor elk leerdoel
 • Breed aanbod van o.a. erkende MBO- en HBO-opleidingen
 • Flexibele studiemethode, goed te combineren met een baan
 • Incompany, klassikaal of thuis studeren
 • Persoonlijke en directe begeleiding van topdocenten

Meer weten over de mogelijkheden? Bel 071 - 545 1234 of stuur een e-mail.

Inschrijven

Inschrijven is heel eenvoudig. Regel het direct online of neem contact op via 071 545 1234. Schrijf je nu in en start binnenkort.

Lesgeld thuisstudie
4 x € 59,00 (€ 73,75) 20% korting
Studieduur
4 maanden
Niveau
A1
Diploma
University of Cambridge-diploma

Het is mogelijk om de opleiding 14 kalenderdagen vrijblijvend uit te proberen. Verder ga je nooit een langdurige verplichting aan. Bovendien zijn er geen tussentijdse prijswijzigingen.

Nog dagen! Laatste dag! Tot 24 april
BladCadeau t.w.v. € 50,- bij inschrijving

Schrijf je vóór 24 april in voor deze opleiding en ontvang een tijdschriftenbon van € 50,- voor een abonnement naar keuze. Het abonnement stopt automatisch na afloop, je zit dus nergens aan vast.

Meer over deze actie

Tijdelijk 20 procent korting

Starten met een thuisstudie is nu wel heel aantrekkelijk. Want tijdelijk krijg je 20% korting op het lesgeld.
Naast deze korting profiteer je nu bovendien van een mooie actie. Dubbel voordeel dus!