Toon 0 resultaten

Leuke en effectieve manier om de taal écht te leren spreken

Als taalcursist van de LOI kun je altijd en overal inloggen op de uitgebreide online leeromgeving LOI Campus. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt, extra oefenmateriaal én verschillende unieke talentools. Zo wordt het leren van een taal nóg leuker!

Duidelijk leerpad

Het leerpad leidt je stap voor stap door je cursus heen. Ook je voortgang zie je hier in één oogopslag. Zo weet je altijd precies waar je staat en wat je nog moet doen.

Leerpad

Leg gemakkelijk contact

Via de online leeromgeving kun je 24/7 vragen stellen aan je docent. Je staat er dus nooit alleen voor en krijgt altijd snel een duidelijk antwoord.

Ook contact leggen met je medecursisten is heel gemakkelijk. Je kunt ervaringen en tips uitwisselen en leert nieuwe mensen kennen die net zo van de taal houden als jij!

Geluidsfragmenten, ingesproken door native speakers

GeluidsfragmentenJe leert de perfecte uitspraak dankzij geluidsfragmenten die zijn ingesproken door native speakers, mensen voor wie de taal van je cursus de moedertaal is.

Duits voor beginners
Basiscursus Engels
Spaans B2
Frans B2

Leuke en effectieve manier om de taal écht te leren spreken

Bij het leren van een taal hoort ook het oefenen met spreekvaardigheid. We weten uit ervaring dat veel mensen ‘het praten in de taal’ moeilijk vinden. Daarom kun je bij de meeste taalcursussen gebruikmaken van een leuke en zeer effectieve methode om dit te oefenen.

Zo lukt het jou ook

In de leeromgeving zie je filmpjes van alledaagse situaties. Jij bent zelf een van de figuren die deelneemt aan een gesprek. Je wordt uitgedaagd zelf zinnen te formuleren en hardop uit te spreken. Je krijgt gesproken feedback van je docent.

Met deze methode gaat spreken steeds gemakkelijker. Je zelfvertrouwen om de taal te gebruiken in ‘real life’ zal groeien. Je bent meer ontspannen en doet het automatisch beter!

Leer de taal echt goed spreken door inspreekopdrachten

Uniek! Online videolessen voor extra uitleg

VideolessenLastige onderwerpen worden duidelijk uitgelegd in online videolessen van een ervaren docent, net alsof je in de klas zit. Dit maakt de cursus nog persoonlijker. Je komt deze lessen vanzelf tegen in je leerpad en kunt ze zo vaak bekijken als je wilt. Handig!

Extra! Handige taalcursus-app

Handige taalcursus-appBij de beginnerscursussen Engels, Spaans, Duits, Frans en Italiaans kun je nu gratis gebruik maken van de vernieuwde taalcursus-app.

Download de app op je smartphone zodat je de taal overal kunt oefenen. Herhaal thuis, onderweg, tijdens de lunchpauze op werk of op vakantie de meest voorkomende zinnen en woorden en oefen met de juiste uitspraak! De taalcursus-app vormt een waardevolle aanvulling op de complete taalmethode.

Bekijk de app

Talen app

Ontdek alles over onze unieke taalmethode of schrijf je meteen in