Toon 0 resultaten

8 redenen om een taal te leren new

De 8 beste redenen om nu te kiezen voor een taalcursus

Veel mensen willen wel een vreemde taal leren. Maar toch zetten ze hun wens niet door. Ze twijfelen of ze het wel kunnen, of het niet te veel tijd kost en of ze wel zullen doorzetten. Heb jij ook twijfels? Laten we die dan nu meteen wegnemen. Want bij de LOI is er een ideale taalcursus voor iedereen!

  • 40 talen op verschillende niveaus, ook geschikt voor jou.
  • met slechts 30 minuten per dag spreek je in korte tijd al je nieuwe taal.
  • je leert de taal op een superleuke, afwisselende manier waardoor je zeker de eindstreep haalt!

Nog meer motivatie nodig? Lees hier de acht beste redenen om een taal te leren.

1. Talenkennis vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

Een goede beheersing van Engels is een must op de arbeidsmarkt. Ook kennis van Duits en Frans wordt in ons internationaal gerichte land zeer gewaardeerd! Met het spreken van een extra taal, sta je sterk op de arbeidsmarkt. De LOI biedt een ruim aanbod aan taalcursussen voor zakelijk gebruik. Daarmee sta je sterk op de arbeidsmarkt!

2. Je geniet nóg meer van je vakantie

Kun je niet wachten om weer naar je favoriete vakantieland te gaan? Neem nu de tijd om de taal te leren en geniet de volgende keer nog meer! Want als je contact legt met de lokale bevolking ontdek je nóg meer mooie stranden, heerlijke restaurants en romantische plekken.

Top 5 meest gekozen talen voor op vakantie

Frans
Duits
Spaans
Italiaans
Arabisch

8 redenen om een taal te leren

3. Ontwikkel jezelf 

Wil jij een taal leren gewoon omdat het je interesseert? Ook dat is een heel goede reden om te starten met een taalcursus! Gun het jezelf om je te ontwikkelen, het doet je groeien als persoon. Bezig zijn met iets dat je leuk vindt, verlaagt stress en bovendien is een taal leren goed voor je hersenen. Start nu met de taalcursus van je keuze en groei door!

4. Haal een internationaal erkend diploma

Veel taalcursussen van de LOI leiden op voor een internationaal erkend examen en een bijbehorend diploma. Wat dacht je van een diploma van The British Council, het Goethe-Institut of de Alliance Française? Een krachtige toevoeging aan je cv én een mooie opsteker voor jezelf!

Haal een erkend diploma bij een van deze taalinstituten

5. Verras je familie en vrienden

Heb je op reis in het buitenland nieuwe vrienden gemaakt? Heb je (aangetrouwde) familieleden die een andere taal spreken? Begin een gesprek in hun eigen taal! Je zult zien; het ijs is direct gebroken en je contact is vele malen persoonlijker. Met welke taal ga jij iemand verrassen?

6. Fris je taalkennis op

Waarschijnlijk heb je op school heel wat lessen gehad in talen als Engels, Duits en Frans. En heb je uren peentjes gezweet op het leren van grammatica en het stampen van woordjes. Wat is daar nog van blijven plakken? Haal je taalkennis op en leer de taal nu op een leuke en motiverende manier!

Kies nu voor een taalcursus voor zakelijk gebruik

7. Vergroot je wereld

Een nieuwe taal leren spreken en verstaan helpt je om andere mensen beter te begrijpen. Je leert méér dan de taal alleen en ontdekt ook culturen en beseft dat er meerdere manieren zijn om in het leven te staan. Niet beter of slechter, gewoon anders. In veel LOI-taalcursussen leer je ook direct meer over de cultuur van het land waar de taal gesproken wordt. Ga snel op ontdekkingsreis!

8. Werken in het buitenland? Leer de taal!

Werkt je bij een internationaal bedrijf en wil je daarin doorgroeien? Je van je beste kant laten zien bij een zakenreis naar het buitenland? Of misschien ambieer zelfs een functie waarin je in een ander land gaat wonen? Stap 1 is dan de taal leren. Bij de LOI doe je dat gemakkelijk naast je baan.

Naar alle taalcursussen Ontdek de unieke studiemethode