Management in zorg en welzijn

Vakgebied

Management in zorg en welzijn

Richt zich op het ontwikkelen van competenties en behandelt alle aspecten uit de praktijk van een middenmanager in de zorg. Cursus management in zorg en welzijn, inclusief literatuur.

In het kort

In het kort

Richt zich op het ontwikkelen van competenties en behandelt alle aspecten uit de praktijk van een middenmanager in de zorg. Cursus management in zorg en welzijn, inclusief literatuur.

Lesgeld thuisstudie
12 x € 109,00
Lesgeld klassikaal
12 x € 169,00
Studieduur
12 maanden
Diploma
LOI-diploma
Benodigde vooropleiding
Geen

Als middenmanager in de sterk veranderende sector Zorg en welzijn ben je de verbindende schakel tussen “de handen aan het bed” en het hoger management. Het is jouw taak om de strategische doelstellingen van de organisatie te vertalen naar concrete uitwerking op lokaal niveau. Uitgangspunt hierbij is het welzijn van de patiënten en cliënten.

Ben je werkzaam als (startend) middenmanager in de zorg en wil je je vaardigheden verbeteren zodat je kunt voldoen aan de nieuwe eisen van de veranderende zorg? Of ambieer je een functie op dit niveau? Met de LOI-cursus Management in zorg en welzijn word je optimaal voorbereid op de praktijk die je zult tegenkomen in je werk. Na afloop van de opleiding ben je goed op de hoogte van zaken als leiderschap, bedrijfsvoering en heb je competenties op het gebied van coachen en begeleiden van professionals en teams flink ontwikkeld. Je weet hoe je je verschillende rollen als manager effectief kunt invullen en bent goed op de hoogte van de zorgkaart van Nederland. Bij de cursus zijn praktijkdagen, online hoorcolleges en een live webcollege inbegrepen.

Daarom kies je voor de cursus Management in zorg en welzijn

 • MBO+-/HBO-niveau.
 • Ideaal voor (startende) middenmanagers.
 • Ontwikkel competenties voor nu en in de toekomst.
 • Inclusief praktijkdagen, hoorcolleges en live webcollege.
 • Inclusief alle benodigde literatuur.
”Een LOI-cursus sluit naadloos aan bij de eisen van het werkveld.”
Lucie de Ridder

Werkzaam bij de LOI


Lees het interview
”Een LOI-cursus sluit naadloos aan bij de eisen van het werkveld.”
Lucie de Ridder

Werkzaam bij de LOI

Lees het interview

Doelgroep en toelating

Doelgroep en beroep

Deze cursus Management in zorg en welzijn is bestemd voor iedereen die als middenmanager werkt of wil gaan werken en competenties wil ontwikkelen of verbeteren in het coachen van zelfsturende teams bij het vertalen van strategische doelstellingen naar concrete werkzaamheden. Het uitgangspunt daarbij is altijd het welzijn van patiënten en cliënten. De cursus is zeer geschikt voor teamleiders, coördinatoren, regiomanagers in de thuiszorg en afdelingshoofden van ziekenhuizen, verpleeghuizen en zorginstellingen.

Na afloop ben je optimaal voorbereid op de praktijk als middenmanager. Je bent in staat te evalueren, conclusies te trekken en de juiste keuzes te maken. Je kunt participeren in vraagstukken gericht op verbetering en innovatie en bent in staat een ontwikkelplan op te stellen en uit te voeren. Je hebt een coachende en faciliterende stijl van leidinggeven ontwikkeld en kunt een team begeleiden in leer-werkprocessen gericht op professionaliteit en kwaliteit van zorg.

Vooropleiding

Er zijn geen specifieke vooropleidingseisen. Een vooropleiding en/of werkervaring op MBO 4-niveau wordt wel geadviseerd.

De cursus

Inhoud van de cursus Management in zorg en welzijn

De cursus Management in zorg en welzijn richt zich vooral op het ontwikkelen van competenties en behandelt alle essentiële aspecten uit de praktijk van een middenmanager in de zorg voor nu en in de toekomst. Je krijgt inzicht in de kenmerken van leiderschap, vakmanschap, talentontwikkeling en de taken van de manager binnen het team. Aan bod komen ook kwaliteitszorg, innovatie, digitalisering en verandermanagement. Je leert hoe je oplossingsgericht kunt werken en hoe je het best patiëntgericht leidinggeeft. Op het programma staan bovendien onderwerpen als teamdynamica, conflicthantering en de manager als coach. Ten slotte komt alles samen in een eindopdracht.

Meer over de inhoud

De volgende vijf onderdelen komen aan bod:

Effectief leiderschap

In dit deel doe je kennis en vaardigheden op voor de middenmanager van nu en in de toekomst. Je leert meer over persoonlijk leiderschap, effectief leiderschap en visie op leiderschap. Ook het onderwerp vakmanschap komt aan bod, net als de verschillende rollen die je als manager in de zorg moet kunnen invullen. Het laatste onderwerp dat in dit deel aan bod komt, is talentontwikkeling. Je sluit dit onderdeel af met het maken van een persoonlijk ontwikkelplan.

Managementtaken in zorg en welzijn

In het tweede deel komt allereerst het onderwerp bedrijfsvoering aan bod. Je leert onder andere meer over ondersteunende processen, financieel management en communicatie. Ook de taken van de manager krijgen uitgebreid de aandacht, met bijbehorende thema’s als aandacht voor leer- en werkklimaat, versterken van opleiding, ontwikkeling en visie, missie en strategie. Het laatste onderwerp dat aan bod komt in dit deel is kwaliteitszorg en dan met name het inrichten en verbeteren van zorgprocessen op basis van ‘Lean management principes’.

Organisatie, innovatie en verandermanagement in zorg en welzijn

Het (bege)leiden van een team vereist goede organisatorische vaardigheden van de manager. In dit onderdeel komt daarom dit onderwerp aan bod, gericht op de zorg. Je leert over de sociale kaart van Nederland, ontwikkelingen in en de veranderende visie op de gezondheidszorg en de maatschappelijke inbedding. Ook de onderwerpen innovatie en transitie en research & development worden behandeld. Dit deel van de opleiding gaat daarnaast uitgebreid in op verandermanagement en informatievoorziening.

Oplossingsgericht werken in zorg en welzijn

In dit deel ga je aan je slag met oplossingsgericht werken (OW). Naast de basisprincipes komen de praktijkgerichte theoriemodellen ‘4SFC’ en ‘de zevenstappendans’ aan bod. Ook het onderwerp patiëntgerichtheid wordt uitgebreid behandeld. De opdrachten die horen bij dit onderdeel zijn reflectief en behandelen de vragen: “Wat kan ik betekenen voor mijn team?” en “Wat kan ik betekenen voor mijn patiënt/cliënt?”.

Coaching van zelfsturende teams

In het laatste onderdeel richt je je op bevordering van zelfsturing in een team. Je leert meer over de onderwerpen teamdynamica en conflicthantering. Ook leer je hoe je als manager kunt fungeren als coach voor een team. Je krijgt hiervoor meerdere praktische handvatten aangereikt, onder andere tijdens de praktijkdag die hoort bij dit onderdeel. Als laatste komt het onderwerp zelforganisatie aan bod. Dit onderdeel wordt afgesloten met een eindopdracht.

Inclusief gratis praktijkdagen

Wanneer je kiest voor thuisstudie, volg je twee praktijkdagen. Tijdens deze dagen leer je verschillende technieken toepassen in realistische praktijksituaties. Daarnaast staan deze dagen in het teken van het uitwisselen van kennis en ervaring tussen de verschillende deelnemers. De onderwerpen die op de praktijkdagen aan bod komen zijn: Effectief leiderschap bij verandering, de rol van de manager en communicatie en coachend leidinggeven. Het bijwonen van de praktijkdagen is niet verplicht, maar wordt zeker aangeraden. Kies je voor klassikaal studeren, dan zijn deze praktijkdagen onderdeel van de reguliere bijeenkomsten.

Gratis extra studiematerialen

Al het lesmateriaal is inbegrepen bij het lesgeld. Het lesmateriaal is inclusief de drie boeken ‘Organisatie van de gezondheidszorg’ van J.M.D. Boot, ‘Ondernemen en innoveren in zorg en welzijn’ van P. Verhagen en ‘Coachen van zelfsturende teams’ van A. Vermeer. Je hoeft zelf geen extra boeken aan te schaffen en hebt meteen alles in huis om van je opleiding een succes te maken.

Examens en diploma

Examen

De cursus wordt afgesloten door openboekexamens in de vorm van inzendopgaven. In de laatste inzendopgave zullen alle onderwerpen die zijn behandeld in de opleiding aan bod komen. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden.

Diploma en vervolgopleiding

Heb je alle inzendopgaven ingestuurd, zijn ze minimaal met een voldoende beoordeeld en heb je de eindopdracht goed afgerond, dan ontvang je een LOI-diploma Management in zorg en welzijn.

Wil je je na deze cursus nog verder bekwamen in dit vakgebied, dan is de Associate degree (Ad) Management voor de zorg van LOI Hogeschool een uitstekende vervolgopleiding. Wel dien in dat geval je aan de toelatingseisen van de Associate degree te voldoen.

Vraag een studieverklaring aan

Is er geen examen aan de cursus verbonden, maar wil je wel een bewijs van de behaalde resultaten? Wanneer je alle opdrachten ter beoordeling hebt ingestuurd, kun je een studieverklaring aanvragen. Hierop staan de gevolgde cursus en de behaalde resultaten. De kosten voor een verklaring bedragen € 25,-.

De kwaliteitsgarantie van de LOI

Bij alle LOI-opleidingen staat de kwaliteit voorop. Alle volledige MBO- en HBO-opleidingen van de LOI zijn door de minister van OCW erkend dan wel aangewezen op grond van de WEB en de WHW. De kwaliteit van de opleidingen en studiebegeleiding staan continu onder controle van professionals uit de praktijk. Ook werken we nauw samen met brancheorganisaties en exameninstanties. Zo weet je zeker dat je opleiding aansluit op de wensen van de arbeidsmarkt. Je behaalt dan ook een diploma waarmee werkgevers je graag zien komen.

Alle bacheloropleidingen van LOI Hogeschool zijn NVAO-geaccrediteerd. Daarnaast heeft LOI Hogeschool het ITK-keurmerk behaald: hét overheidskeurmerk voor kwaliteitszorg.

Startdatum en locaties

Startdatum en locaties

Schrijf nu in via het inschrijfformulier en start wanneer je wilt. Doe het dus vandaag nog! Bij een thuisstudie kun je elke datum kiezen. Bij een klassikale opleiding is er keuze uit een aantal startdata en locaties. Dagbijeenkomsten vinden altijd op vrijdag of zaterdag plaats van 9:30 tot 16:30 uur, avondbijeenkomsten op dinsdag- of donderdagavond van 19:00 tot 22:00 uur.

Wanneer voor het eerstvolgende startmoment bekend is op welke locatie en dag de opleiding definitief start, staat dit vermeld op deze pagina. Vaak kun je je dan ook nog steeds voor andere locaties en dagen aanmelden.

Alle klassikale bijeenkomsten t/m 14 april worden geannuleerd. Eind maart starten daarvoor in de plaats de eerste virtual classrooms, en vanaf 14 april zullen nagenoeg alle bijeenkomsten worden vervangen door virtual classrooms. Alleen bijeenkomsten die echt niet via een virtual classroom georganiseerd kunnen worden, worden op een nader te bepalen moment alsnog klassikaal gehouden. 

Inschrijven voor klassikale opleidingen die binnenkort starten is dus nog steeds mogelijk. De eerste bijeenkomsten vinden dan online plaats en zodra het weer kan, wordt het programma met klassikale bijeenkomsten voortgezet. Aanmelden voor september of oktober is nu ook al mogelijk. 

Klassikaal studeren

Eerstvolgende startmoment:

September 2020

Eerste bijeenkomst:

Eind september 2020

Aantal bijeenkomsten dagopleiding:

12

Aantal bijeenkomsten avondopleiding:

24

Plaats:

Amsterdam

Apeldoorn

Den Haag

Eindhoven

Groningen

Leiderdorp

Rotterdam

Utrecht

Zwolle

Nederland

Amsterdam

Apeldoorn

Den Haag

Eindhoven

Groningen

Leiderdorp

Rotterdam

Utrecht

Zwolle

Thuis studeren

De opleiding past zich volledig aan jouw leven aan. Starten kan wanneer je wilt. Je bepaalt zelf waar je de opleiding volgt, op welk moment je studeert en hoe lang. Daarbij sta je er nooit alleen voor. Je hebt een eigen docent die via de online leeromgeving altijd snel bereikbaar is.

Studiemethode en begeleiding

Studiemethode
Flexibel studeren, thuis of klassikaal

Bij de LOI studeer je altijd op de meest flexibele manier. Heb je graag een extra stok achter de deur en wil je medestudenten en docenten ontmoeten? Kies dan voor onze klassikale methode. Hierin is het beste van klassikaal onderwijs en thuisstudie verenigd tot het meest effectieve onderwijs dat je kunt krijgen. Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen vinden de bijeenkomsten tijdelijk online plaats via virtual classrooms. Zodra het omstandigheden het toelaten, zullen de lessen weer klassikaal plaatsvinden.
Wil je liever volledig flexibel zijn om te studeren waar en wanneer je wilt en hecht je minder waarde aan het klassikale aspect? Kies dan voor onze efficiënte thuisstudie methode. Hierbij ben je 100% flexibel, terwijl je toch een eigen docent hebt die je begeleidt en aan wie je op elk moment online vragen kunt stellen.

  Klassikaal studeren Thuis studeren
Vaste structuur van bijeenkomsten
In een kleine groep met docent en medestudenten
Volledig flexibel in studieplek en -tijden
Goed te combineren met werk en privé
Begeleiding door ervaren docenten
Online leeromgeving met effectieve studietools
Klassikaal studeren bij de LOI: met houvast én flexibiliteit

Bij LOI Klassikaal studeer je met alle houvast en alle flexibiliteit waar een druk leven om vraagt. De bijeenkomsten zijn te volgen op locaties door heel Nederland en zorgen voor een vast studieritme. Daarnaast krijg je online begeleiding op elk moment en kun je je studietijd naast de bijeenkomsten zelf indelen wanneer het jou uitkomt.

 • Om de 3 weken een klassikale bijeenkomst.
 • Kies uit een avond-, vrijdag- of zaterdagopleiding.
 • Kleine groepen onder leiding van topdocenten.
 • Gerichte training van competenties, boeiende presentaties en (business)cases.
 • Persoonlijke aanpak met inbreng van en toetsing aan de eigen werkpraktijk.
Thuis studeren bij de LOI: zelfstandig maar zeker niet alleen
”Ik kan mijn studie heel goed combineren met mijn werk en gezin.”
Désirée Buenen

Studeert bij de LOI

”Ik kan mijn studie heel goed combineren met mijn werk en gezin.”
Désirée Buenen

Studeert bij de LOI

Wil je zelf bepalen waar, wanneer en hoe snel je studeert? Wil je alle ruimte om de opleiding goed te kunnen combineren met een baan en druk privéleven? Het kan bij de LOI. De hele studiemethode is opgezet om flexibel en tegelijkertijd zeer doelgericht te studeren. Maar zeker niet alleen, want je krijgt alle begeleiding die je nodig hebt. Opdrachten insturen en vragen stellen kan op elk moment bij je eigen docent. En zijn vaardigheden een belangrijk onderdeel van de opleiding? Dan krijg je natuurlijk praktijkdagen. Of dit ook bij jouw opleiding het geval is, lees je in de opleidingsinformatie op deze site.Tot slot krijg je bij de opleiding slimme online studietools voor effectieve, extra ondersteuning. Dat alles bij elkaar maakt een thuisstudie bij de LOI de slimste weg naar een erkend diploma.

Maximale flexibiliteit

Studeren als de kinderen op bed liggen of in een “verloren” uurtje overdag? Bij de LOI past de opleiding zich aan jou aan in plaats van andersom. Je bepaalt zelf waar je studeert, wanneer en hoe lang. Je verliest geen kostbare reistijd om naar een opleidingslocatie te gaan; je hebt gewoon een eigen docent die altijd voor je klaar staat en via de online leeromgeving snel antwoord geeft op vragen.

Online leeromgeving met effectieve studietools

De online leeromgeving, LOI Campus, geeft op elk moment inzicht in je opleiding en vorderingen. Met onder andere een agenda, examengegevens, cijferoverzicht en contactmogelijkheden met docenten en medestudenten. Daarnaast is de leeromgeving hét platform om effectief te leren met online studietools. Zo vind je er o.a. een overzichtelijk leerpad en een slimme kennistrainer. Bij steeds meer opleidingen kun je via LOI Campus online hoorcolleges volgen of zelfs live webcolleges.

Studeren vanuit het buitenland

Een thuisstudie van de LOI biedt alle flexibiliteit. Ook vanuit het buitenland studeren is dus heel goed mogelijk! De communicatie met de docent en medestudenten verloopt namelijk gewoon via internet. Ideaal voor wie (tijdelijk) in het buitenland woont of werkt. Houd er wel rekening mee dat eventuele contact- of praktijkdagen alleen in Nederland worden georganiseerd. Bij een aantal opleidingen is het bijwonen van deze dagen verplicht. De data van deze dagen zijn wel ruim van tevoren bekend, zodat je bijwoning kunt inplannen.

Professionele begeleiding
Alle begeleiding die je nodig hebt

Een opleiding volgen doe je natuurlijk niet alleen. Daarom krijg je altijd online begeleiding. Wanneer je kiest voor een klassikale opleiding, krijg je van dezelfde docent ook begeleiding in de klas. De LOI hecht grote waarde aan de kwaliteit van haar onderwijs en werkt alleen met professionals. Topdocenten met ruime ervaring in vakgebied van je opleiding. Je kunt dus op elk moment rekenen op de input en ervaring van een vakspecialist, die de kennis uitstekend overdraagt, met verhelderende voorbeelden komt en een duidelijk antwoord geeft op elke vraag.

Klassikale bijeenkomsten in kleine groepen

Bij de klassikale bijeenkomsten ontmoet je om de drie weken je medestudenten en docenten in de klas. Er wordt lesgegeven in kleine groepen en er wordt gewerkt aan verdieping van kennis en versterking van vaardigheden. Tijdens de inspirerende bijeenkomsten is er veel ruimte voor oefening en vragen. Er wordt onder andere aandacht besteed aan discussies met medestudenten, boeiende presentaties, (business)cases en training van competenties. De docent daagt je uit het beste uit jezelf te halen en biedt veel ruimte voor toetsing aan de eigen werksituatie. Theorie en praktijk worden optimaal geïntegreerd.

Studieduur en kosten

Studieduur

Een opleiding van de LOI is prima te combineren met een (fulltime) baan en andere bezigheden. Op basis van de vermelde studieduur kun je uitgaan van ongeveer 8 uur studie per week. Wanneer je kiest voor een thuisstudie, kan de cursus afhankelijk van werkervaring en de tijd die je in de opleiding steekt, sneller worden afgerond.

Studieduur: 12 maanden

Hoeveel tijd kost mijn studie

Je bepaalt zelf hoeveel uur je per week aan de opleiding besteedt. Als gemiddelde kun je uitgaan van ongeveer 8 uur studie per week. Afhankelijk van de beschikbare tijd en je ervaring kan dit meer of minder zijn. Is het druk op het werk of in je privésituatie, of heb je tijdelijk juist meer tijd te besteden? Geen probleem! De studie past zich aan jou aan. Bij een klassikale opleiding gaan we er van uit dat je voorbereid naar de bijeenkomsten komt.

Langer over de opleiding doen? Geen probleem!

Wil of kun je de opleiding niet afronden binnen de aanbevolen studieduur? Geen probleem! Bij alle LOI-opleidingen mag je langer over de opleiding doen, tot maximaal tweemaal de vermelde studieduur (met een minimum van 12 maanden). Je behoudt recht op online persoonlijke begeleiding door deskundige docenten en toegang tot alle (online) studiefaciliteiten. Hiervoor worden geen extra kosten berekend. Een belangrijk verschil met andere opleiders!

Studietijd halveren? Dat kan!

Door het flexibele karakter van de thuisstudies, kunnen deze tot wel 2x zo snel afgerond worden. Wil je vaart maken en heb je meer tijd per week beschikbaar? De opleiding past zich aan jou aan in plaats van andersom. De lesstof, de docent, de leeromgeving, alles is beschikbaar om versneld je einddoel te halen. Het omgekeerde geldt trouwens ook. Heb je (tijdelijk) minder tijd beschikbaar, dan mag je langer over je studie doen.

Kosten

Lesgeld

Het lesgeld geldt voor de gehele opleiding, er worden tussentijds geen prijsverhogingen doorgevoerd. Het lesgeld kan per maand of in één keer (met 3% korting) worden betaald.

Lesgeld thuisstudie : 12 x € 109,00
Lesgeld klassikaal : 12 x € 169,00
Inschrijfkosten
: € 29,50 (éénmalig)

Het lesgeld is inclusief:

 • Al het benodigde lesmateriaal.
 • Begeleiding door ervaren docenten.
 • Toegang tot de online leeromgeving.
 • Langer studeren, zonder extra kosten (tot twee keer de aanbevolen studieduur).
Verlaag je studiekosten

Er zijn diverse (fiscale) regelingen (voor werknemers en werkgevers) waarmee de netto studiekosten aanzienlijk worden verlaagd.

Studiekosten fiscaal aftrekbaar

Is de opleiding gericht op je (toekomstige) werk? Dan zijn de kosten van je opleiding (les-/collegegeld, examenkosten, studiematerialen) aftrekbaar bij de aangifte inkomstenbelasting. Zo vallen de netto studiekosten stukken lager uit. 

Het bedrag dat je terugkrijgt bij een HBO-bacheloropleiding loopt, afhankelijk van je belastingschaal, al gemakkelijk op tot € 1.000,- per jaar. En reken bij een MBO-opleiding of een cursus op ongeveer € 300,- tot ruim € 700,- per jaar. Zo is studeren een stuk voordeliger. Bekijk hieronder uitgebreide rekenvoorbeelden van belastingteruggave.

HBO-bachelor Rechten
Collegegeld p/j € 2.148,00
Examenkosten € 1.068,00
Drempel € 250,00
Jouw voordeel € 1.108,00 - € 1.468,00*
MBO Apothekersassistent
Collegegeld p/j € 1.046,40
Examenkosten € 708,00
Drempel € 250,00
Jouw voordeel € 562,00 - € 745,00*
Bewindvoerder
Collegegeld p/j € 990,00
Examenkosten € 149,00
Drempel € 250,00
Jouw voordeel € 332,00 - € 440,00*

*Per jaar, gebaseerd op de belastingschalen voor belastingjaar 2020 (37% of 50%).

Bekijk alle informatie en voorwaarden op www.belastingdienst.nl
Bekijk hier of er nog meer financiële regelingen van toepassing zijn op deze opleiding

Betaalt de werkgever?

Steeds meer werkgevers zijn bereid de kosten voor een opleiding op zich te nemen. Een opleiding leidt immers tot meer kennis en beter functioneren op de werkvloer. Bovendien geldt er een zeer aantrekkelijke fiscale regeling. Scholingskosten zijn (onder bepaalde voorwaarden) voor de werkgever volledig fiscaal aftrekbaar. Betaalt de werkgever? Geef dit dan aan op het inschrijfformulier.

Voordelen voor werkgevers

LOI Zakelijk is de ideale partner bij het opleiden van werknemers. Naast het vaste opleidingsaanbod biedt LOI Zakelijk volledig opmaatgemaakte opleidingsprogramma’s op elk niveau. Incompany, via thuisstudie of door middel van klassikaal onderwijs. De opleidingen van de LOI zijn altijd flexibel en daardoor in te passen in elk werkschema en te combineren met andere bezigheden.

De voordelen:

 • Maatwerk mogelijk voor elke branche, voor elk leerdoel
 • Breed aanbod van o.a. erkende MBO- en HBO-opleidingen
 • Flexibele studiemethode, goed te combineren met een baan
 • Incompany, klassikaal of thuis studeren
 • Persoonlijke en directe begeleiding van topdocenten

Meer weten over de mogelijkheden? Bel 071 - 545 1234 of stuur een e-mail.

Inschrijven

Inschrijven is heel eenvoudig. Regel het direct online of neem contact op via 071 545 1234. Schrijf je nu in en start binnenkort.

Lesgeld thuisstudie
12 x € 109,00
Lesgeld klassikaal
12 x € 169,00
Studieduur
12 maanden
Diploma
LOI-diploma
Benodigde vooropleiding
Geen

Het is mogelijk om de opleiding 14 kalenderdagen vrijblijvend uit te proberen. Verder ga je nooit een langdurige verplichting aan. Bovendien zijn er geen tussentijdse prijswijzigingen.

Nog dagen! Laatste dag! Tot 24 april
BladCadeau t.w.v. € 50,- bij inschrijving

Schrijf je vóór 24 april in voor deze opleiding en ontvang een tijdschriftenbon van € 50,- voor een abonnement naar keuze. Het abonnement stopt automatisch na afloop, je zit dus nergens aan vast.

Meer over deze actie

Vragen? Bel ons.

Telefonische bereikbaarheid
Maandag t/m donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00

Wil je liever een afspraak maken?

Maak een afspraak voor een gratis studieadviesgesprek op een dag en tijdstip naar keuze. Kies voor een telefonisch gesprek of voor een adviesgesprek bij ons in Leiderdorp. Onze studieadviseurs staan voor je klaar!

Maak een afspraak