Zakelijk Engels voor beginners en gevorderden

Groei door.
Bewaard
Vergelijk

Te vergelijken opleidingen

Je kunt maximaal 3 opleidingen vergelijken

Nu vergelijken
071 - 545 1234 Contact

voor

Je zoekopdracht heeft helaas geen resultaten opgeleverd

Gevonden opleidingen

Geen opleidingen gevonden

Naar alle zoekresultaten

Relevante vakgebieden

Geen vakgebieden gevonden

Overige zoekresultaten

Geen pagina gevonden

Veelgestelde vragen

Vakgebied

Zakelijk Engels voor beginners en gevorderden

Met deze combinatiecursus voer je binnen een maand een zakelijk gesprek in het Engels. Je studeert a.d.h.v. multimediale opdrachten en leert de perfecte uitspraak van native speakers.

In het kort

In het kort

Met deze combinatiecursus voer je binnen een maand een zakelijk gesprek in het Engels. Je studeert a.d.h.v. multimediale opdrachten en leert de perfecte uitspraak van native speakers.

Thuis studeren
8 x € 85,00 (€ 106,25) 20% korting
Studieduur
8 maanden
Niveau
B2
Diploma
Cambridge English-diploma

Voor wie voor zijn of haar werk uitstekend Engels moet kunnen spreken, is er de combinatiecursus Zakelijk Engels voor beginners en gevorderden. De cursus begint vanaf de basis. Tijdens de cursus oefen je de spreekvaardigheid door actief deel te nemen aan uiteenlopende zakelijke dialogen. Daarnaast wordt aandacht besteed aan eventuele culturele verschillen tussen jou en je zakelijke partners. Na afloop van de cursus spreek je perfect Business English. Je bent op de hoogte van specifieke Engelse termen en kunt feilloos onderhandelingen voeren en presentaties houden in het Engels.

De LOI biedt de cursussen Zakelijk Engels voor beginners en Zakelijk Engels voor gevorderden ook los aan, maar met deze combinatiecursus ben je een stuk goedkoper uit.

Daarom kies je voor de cursus Zakelijk Engels voor beginners en gevorderden

 • Combinatiecursus: studeer slimmer en voordeliger!
 • Uniek! Effectiever studeren met multimediale opdrachten.
 • Persoonlijke en motiverende begeleiding van ervaren docenten.
 • Online inspreken en snel gesproken feedback terug.
 • Optioneel: internationaal erkende diploma’s CEF-niveau B1 en B2 van Cambridge Englisch Language Assessments.
 • Ook 2 x zo snel te volgen.

Britisch Counsil

Doelgroep

Doelgroep

De combinatiecursus Zakelijk Engels voor beginners en gevorderden is een uitstekende keuze voor iedereen die goed Zakelijk Engels wil leren en vanaf de basis wil beginnen. Of als je wilt starten met gevorderden, maar het lesmateriaal voor beginners als naslagwerk wilt gebruiken.

Voor je werk

Wie goed zakelijk Engels kan spreken, heeft bij internationale bedrijven en organisaties een grote pre. Een diploma Zakelijk Engels voor beginners en gevorderden is echt een aanvulling op je cv!

Voor jezelf

Niet alleen op werkgebied is het handig om goed Engels te kunnen spreken; ook in je dagelijks leven zal de opgedane kennis goed van pas komen.

Einddoel

Na het afronden van de cursus Zakelijk Engels voor beginners en gevorderden spreek je het Engels zoals het in de zakenwereld wordt gebruikt. Met deze cursus breng je je kennis en vaardigheden op het internationaal erkende B2-niveau.

Internationaal erkend CEF-niveau

Het niveau dat je haalt met deze combinatiecursus Zakelijk Engels voor beginners en gevorderden wordt volgens het Common European Framework of Reference for Languages (CEF) internationaal aangeduid met B2. Je kunt ook een internationaal erkend examen afleggen. Wil je taalcursussen vergelijken, kijk dan goed naar het te behalen eindniveau.

Meer over het Common European Framework.

Vooropleiding

Voor de cursus Zakelijk Engels voor beginners en gevorderden is Engels op VMBO-niveau of een cursus Engels voor beginners (CEF-niveau B1) gewenst.

De cursus

Inhoud van de cursus Zakelijk Engels voor beginners en gevorderden

De combinatiecursus Zakelijk Engels voor beginners en gevorderden brengt je al snel naar een hoger niveau. Je leert het Engels in zakelijke situaties moeiteloos gebruiken. Na de cursus beschik je over spreek-, lees-, schrijf- en luistervaardigheid waarmee je in de internationale zakenwereld goed kunt communiceren en een professionele indruk maakt.

Meer over de inhoud

Spreken en verstaan

Na het afronden van de cursus Zakelijk Engels voor beginners en gevorderden ben je uitstekend in staat zakelijke gesprekken en onderhandelingen te voeren in het Engels. Je beschikt over een uitgebreide woordenschat en bent bekend met specifieke zakelijke uitdrukkingen in het Engels. Je leert de correcte uitspraak want je oefent met teksten die zijn ingesproken door “native speakers”: mensen van wie Engels de moedertaal is.

Lezen en schrijven

Tijdens de cursus Zakelijk Engels voor beginners en gevorderden leer je alles over zakelijke communicatie in het Engels. Je schrijft straks uitstekende zakelijke brieven en kunt goed presenteren en rapporteren in het Engels. Uiteraard met de correcte spelling en grammatica.

Inspreken op de computer

Op LOI Campus oefen je de taal door middel van de multimediale opdrachten. Dit zijn opdrachten waarbij je zelf woorden en zinnen inspreekt op de computer. De situaties die tijdens de opdrachten aan bod komen, zijn heel praktijkgericht. Hierdoor leer je de taal beter en sneller!

Alle aspecten uit de zakenwereld komen aan bod

De cursus Zakelijk Engels voor beginners en gevorderden bestaat uit 36 lessen die elk zijn opgebouwd rond een onderwerp uit de zakenwereld. Bijvoorbeeld zakenrelaties, vergaderen, marketing of onderhandelen. Elke les bevat de componenten woordenschat, leesvaardigheid, schrijfvaardigheid, grammatica en culturele achtergrond of uitspraak. Je bent dus nooit lang met hetzelfde bezig.

Meteen toepassen

De cursus is zeer praktijkgericht. Geen bladzijden vol droge grammatica of urenlang woordjes stampen. Je gebruikt de taal meteen in situaties die je in het dagelijks leven ook tegenkomt. Zo gaat de taal nog meer leven.

Gratis professionele taalcursus-app

Bij steeds meer cursussen kun je gebruik maken van een professionele taalcursus-app. Deze app is ontwikkeld in samenwerking met ‘native speakers’ en biedt je een ideale manier om de taal nog beter te leren lezen, verstaan en spreken. De taalcursus-app vormt daarmee een waardevolle aanvulling op de lesstof.

Lees verder
Gratis professionele taalcursus-app

Bij steeds meer cursussen kun je gebruik maken van een professionele taalcursus-app. Deze app is ontwikkeld in samenwerking met ‘native speakers’ en biedt je een ideale manier om de taal nog beter te leren lezen, verstaan en spreken. De taalcursus-app vormt daarmee een waardevolle aanvulling op de lesstof.

Lees verder

Examens en diploma

Examen

Bij de combinatiecursus Zakelijk Engels voor beginners en gevorderden kun je zelf kiezen of je beide examens aflegt (dus beginners en gevorderden) of dat je alleen het gevorderdenexamen doet. Beide examens worden afgenomen door Cambridge English Language Assessments en kunnen in Nederland worden afgelegd bij de Britisch Council.

Diploma en vervolgopleiding

Succesvolle afronding van de examens biedt recht op de internationaal erkende diploma’s CEF-niveau B1 en B2 van Cambridge English Language Assessments.

Als je de cursus Zakelijk Engels voor gevorderden hebt gevolgd, beschik je over een uitstekende basis voor de cursus Engels voor meergevorderden.

Geen diploma? Vraag een studieverklaring aan

Wil of kun je geen examen afleggen, maar heb je wel alle opdrachten ter beoordeling ingestuurd? Dan kun je een studieverklaring aanvragen. Hierop staan de gevolgde cursus en de behaalde resultaten. De kosten voor een verklaring bedragen € 25,-.

De kwaliteitsgarantie van de LOI

Bij alle LOI-opleidingen staat de kwaliteit voorop. Alle volledige MBO- en HBO-opleidingen van de LOI zijn door de minister van OCW erkend dan wel aangewezen op grond van de WEB en de WHW. De kwaliteit van de opleidingen en studiebegeleiding staan continu onder controle van professionals uit de praktijk. Ook werken we nauw samen met brancheorganisaties en exameninstanties. Zo weet je zeker dat je opleiding aansluit op de wensen van de arbeidsmarkt. Je behaalt dan ook een diploma waarmee werkgevers je graag zien komen.

Alle bacheloropleidingen van LOI Hogeschool zijn NVAO-geaccrediteerd. Daarnaast heeft LOI Hogeschool het ITK-keurmerk behaald: hét overheidskeurmerk voor kwaliteitszorg.

Studiemethode en begeleiding

Studiemethode
Thuisstudie: zelfstandig maar zeker niet alleen

Wil je zelf bepalen waar, wanneer en hoe snel je studeert? Wil je alle ruimte om de opleiding goed te kunnen combineren met een baan en druk privéleven? Het kan bij de LOI. De hele studiemethode is opgezet om flexibel en tegelijkertijd zeer doelgericht te studeren. Maar zeker niet alleen, want je krijgt alle begeleiding die je nodig hebt. Opdrachten insturen en vragen stellen kan op elk moment bij je eigen docent. En zijn vaardigheden een belangrijk onderdeel van de opleiding? Dan krijg je natuurlijk praktijkdagen. Of dit ook bij jouw opleiding het geval is, lees je in de opleidingsinformatie op deze site. Tot slot krijg je bij de opleiding slimme online studietools voor effectieve, extra ondersteuning. Dat alles bij elkaar maakt een thuisstudie bij de LOI de slimste weg naar een erkend diploma.

Maximale flexibiliteit
”Ik kan mijn studie heel goed combineren met mijn werk en gezin.”
Désirée Buenen

Studeert bij de LOI

”Ik kan mijn studie heel goed combineren met mijn werk en gezin.”
Désirée Buenen

Studeert bij de LOI

Studeren als de kinderen op bed liggen of in een “verloren” uurtje overdag? Bij de LOI past de opleiding zich aan jou aan in plaats van andersom. Je bepaalt zelf waar je studeert, wanneer en hoe lang. Je verliest geen kostbare reistijd om naar een opleidingslocatie te gaan; je hebt gewoon een eigen docent die altijd voor je klaar staat en via de online leeromgeving snel antwoord geeft op vragen.

Online leeromgeving met effectieve studietools

De online leeromgeving, LOI Campus, geeft op elk moment inzicht in je opleiding en vorderingen. Met onder andere een agenda, examengegevens, cijferoverzicht en contactmogelijkheden met docenten en medestudenten. Daarnaast is de leeromgeving hét platform om effectief te leren met online studietools. Zo vind je er o.a. een overzichtelijk leerpad, een slimme kennistrainer, geluidsfragmenten en bij veel cursussen multimediale oefeningen.

Studeren vanuit het buitenland

Een thuisstudie van de LOI biedt alle flexibiliteit. Ook vanuit het buitenland studeren is dus heel goed mogelijk! De communicatie met de docent en medestudenten verloopt namelijk gewoon via internet. Ideaal voor wie (tijdelijk) in het buitenland woont of werkt. Houd er wel rekening mee dat eventuele contact- of praktijkdagen alleen in Nederland worden georganiseerd. Bij een aantal opleidingen is het bijwonen van deze dagen verplicht. De data van deze dagen zijn wel ruim van tevoren bekend, zodat je bijwoning kunt inplannen.

Professionele begeleiding
Topdocenten uit de praktijk

De LOI hecht grote waarde aan de kwaliteit van haar onderwijs en werkt alleen met professionals. Topdocenten met ruime ervaring in het werkveld van je opleiding, die je van start tot eindstreep begeleiden. Je kunt dus op elk moment rekenen op de input en ervaring van een vakspecialist, die de kennis uitstekend overdraagt, met verhelderende voorbeelden komt en een duidelijk antwoord geeft op elke vraag.

Studieduur en kosten

Studieduur

Een opleiding van de LOI is prima te combineren met een (fulltime) baan en andere bezigheden. Op basis van de vermelde studieduur kun je uitgaan van ongeveer 8 uur studie per week. Afhankelijk van werkervaring en de tijd die je in de opleiding steekt, kan de cursus sneller worden afgerond.

Studieduur: 8 maanden

Hoeveel tijd kost mijn studie

Je bepaalt zelf hoeveel uur je per week aan de opleiding besteedt. Als gemiddelde kun je uitgaan van ongeveer 8 uur studie per week. Afhankelijk van de beschikbare tijd en je ervaring kan dit meer of minder zijn. Is het druk op het werk of in je privésituatie, of heb je tijdelijk juist meer tijd te besteden? Geen probleem! De studie past zich aan jou aan.

Langer over de opleiding doen? Geen probleem!

Wil of kun je de opleiding niet afronden binnen de aanbevolen studieduur? Geen probleem! Bij alle LOI-opleidingen mag je langer over de opleiding doen, tot maximaal tweemaal de vermelde studieduur (met een minimum van 12 maanden). Je behoudt recht op persoonlijke begeleiding door deskundige docenten en toegang tot alle online studiefaciliteiten. Hiervoor worden geen extra kosten berekend. Een belangrijk verschil met andere opleiders!

Studietijd halveren? Dat kan!

Door het flexibele karakter van de thuisstudies, kunnen deze tot wel 2x zo snel afgerond worden. Wil je vaart maken en heb je meer tijd per week beschikbaar? De opleiding past zich aan jou aan in plaats van andersom. De lesstof, de docent, de leeromgeving, alles is beschikbaar om versneld je einddoel te halen. Het omgekeerde geldt trouwens ook. Heb je (tijdelijk) minder tijd beschikbaar, dan mag je langer over je studie doen.

Lesgeld

Het lesgeld staat hieronder vermeld. Eventuele tussentijdse prijsverhogingen worden niet doorberekend. Er zijn diverse fiscale regelingen (voor werknemers en werkgevers) waarmee de netto studiekosten aanzienlijk worden verlaagd. Het lesgeld kan per maand of in één keer (met 5% korting) worden betaald. Geef je keuze aan bij inschrijving.

Lesgeld : 8 x € 85,-

Via de regeling Scholingsaftrek, kun je van de belasting een flink deel van je studiekosten terugkrijgen. Bekijk hieronder hoeveel.

Studiekosten fiscaal aftrekbaar

Is de opleiding gericht op je (toekomstige) werk? Dan zijn de kosten van je opleiding (les-/collegegeld, examenkosten, reiskosten, studiematerialen) aftrekbaar bij de aangifte inkomstenbelasting. Zo vallen de netto studiekosten stukken lager uit. 

Het bedrag dat je terugkrijgt bij een HBO-bacheloropleiding loopt, afhankelijk van je belastingschaal, al gemakkelijk op tot € 1.000,- per jaar. En reken bij een MBO-opleiding of een cursus op ongeveer € 300,- tot ruim € 600,- per jaar. Zo is studeren een stuk voordeliger. Bekijk hieronder uitgebreide rekenvoorbeelden van belastingteruggave.

HBO-bachelor Rechten
Collegegeld p/j € 2.028,00
Examenkosten € 708,00
Drempel € 250,00
Jouw voordeel € 894,96 - € 1.292,72*
MBO Apothekersassistent
Collegegeld p/j € 1.059,00
Examenkosten € 468,00
Drempel € 250,00
Jouw voordeel € 459,72 - € 644,04*
Bewindvoerder
Collegegeld p/j € 1.040,00
Examenkosten € 110,00
Drempel € 250,00
Jouw voordeel € 324,00 - € 468,00*

*Per jaar, afhankelijk van je belastingschaal (37%, 40% of 52%).

Bekijk alle informatie en voorwaarden op www.belastingdienst.nl
Bekijk hier of er nog meer financiële regelingen van toepassing zijn op deze opleiding

Examenkosten

De examens Business English Certificate Preliminary (CEF-niveau B1) en Business English Certificate Vantage (CEF-niveau B2) worden drie keer per jaar afgenomen (in maart, juni en november) in Amsterdam en kosten 2 x € 192,–.

Betaalt de werkgever?

Steeds meer werkgevers zijn bereid de kosten voor een opleiding op zich te nemen. Een opleiding leidt immers tot meer kennis en beter functioneren op de werkvloer. Bovendien geldt er een zeer aantrekkelijke fiscale regeling. Scholingskosten zijn (onder bepaalde voorwaarden) voor de werkgever volledig fiscaal aftrekbaar. Betaalt de werkgever? Geef dit dan aan op het inschrijfformulier.

Voordelen voor werkgevers

LOI Zakelijk is de ideale partner bij het opleiden van werknemers. Naast het vaste opleidingsaanbod biedt LOI Zakelijk volledig opmaatgemaakte opleidingsprogramma’s op elk niveau. Incompany, via thuisstudie of door middel van klassikaal onderwijs. De opleidingen van de LOI zijn altijd flexibel en daardoor in te passen in elk werkschema en te combineren met andere bezigheden.

De voordelen:

 • Maatwerk mogelijk voor elke branche, voor elk leerdoel
 • Breed aanbod van o.a. erkende MBO- en HBO-opleidingen
 • Flexibele studiemethode, goed te combineren met een baan
 • Incompany, klassikaal of thuis studeren
 • Persoonlijke en directe begeleiding van topdocenten

Meer weten over de mogelijkheden? Bel 071 - 545 1234 of stuur een e-mail.

Inschrijven

Inschrijven is heel eenvoudig. Schrijf je in via de inschrijfbutton en je start binnenkort.

Thuis studeren
8 x € 85,00 (€ 106,25) 20% korting
Studieduur
8 maanden
Niveau
B2
Diploma
Cambridge English-diploma
14 dagen vrijblijvend op proef

Voldoet de opleiding niet aan je verwachting? Dan kun je deze binnen 14 kalenderdagen zonder opgaaf van redenen beëindigen.

Nog dagen! Laatste dag! Laatste kans!
Aantrekkelijke tijdschriftenactie

Tijdelijk ontvang je bij inschrijving een BladCadeau t.w.v. € 50,- voor een abonnement naar keuze. Het abonnement stopt automatisch na afloop, je zit dus nergens aan vast.
Meer over deze actie

Tijdelijk 20 procent korting

Starten met een thuisstudie is nu wel heel aantrekkelijk. Want tijdelijk krijg je 20% korting op het lesgeld.
Naast deze korting profiteer je nu bovendien van een mooie actie. Dubbel voordeel dus!