Groei door.
Bewaard
Vergelijk

Te vergelijken opleidingen

Je kunt maximaal 3 opleidingen vergelijken

Nu vergelijken
071 - 545 1234 Contact

Je zoekopdracht heeft helaas geen resultaten opgeleverd

Gevonden opleidingen

Geen opleidingen gevonden

Naar alle zoekresultaten

ict

ICT speelt een sleutelrol in elke denkbare branche. Dat biedt dynamische carrièreperspectieven. Lees meer
Dr. Yuri Bobbert

Voorzitter beroepenveldcommissie ICT

Over dit vakgebied
ICT speelt een sleutelrol in elke denkbare branche. Dat biedt dynamische carrièreperspectieven. Lees meer
Dr. Yuri Bobbert

Voorzitter beroepenveldcommissie ICT

Klaar voor een carrière in een veelzijdige branche

ICT speelt een onmisbare rol in elke denkbare branche. De ICT-ontwikkelingen volgen elkaar snel op zodat je telkens voor nieuwe vragen en uitdagingen komt te staan. Dat biedt volop kansen op een dynamische baan in deze veelzijdige sector – als je maar over de juiste opleiding en het juiste diploma beschikt. 

De LOI biedt veel MBO ICT-opleidingen. Kies uit volledige ICT-opleidingen niveau 2 en MBO ICT-opleidingen niveau 3 en 4. Daarnaast hebben we een ruim aanbod in korte MBO-programma’s, MBO-basisopleidingen en cursussen op MBO-niveau. Ideaal voor als je je wilt specialiseren. Met onze erkende opleidingen behaal je certificaten van o.a. EXIN, Microsoft, Cisco en Oracle. Tijdens je opleiding – thuis of klassikaal – krijg je goede begeleiding door vakspecialisten. Uiteraard sluiten de opleidingen aan op de actuele vragen van werkgevers. Met een LOI MBO-diploma ga je dus uitstekend voorbereid de praktijk in.

Ministerie OCW CREBO EXIN Microsoft

Studiegids en advies

Vraag nu een studiegids naar keuze aan. Heb je behoefte aan een gesprek met een van onze studieadviseurs? Vraag dan gratis een studieadviesgesprek aan op een dag en tijdstip naar keuze. Liever meteen contact? Bel dan .