natuur en milieu

Duurzaamheid is heel belangrijk in het vakgebied natuur en milieu. Wil jij graag aan de slag in deze sector? Lees meer
Dick Meischke

LOI-docent Natuur en milieu

Over dit vakgebied
Duurzaamheid is heel belangrijk in het vakgebied natuur en milieu. Wil jij graag aan de slag in deze sector? Lees meer
Dick Meischke

LOI-docent Natuur en milieu

Cursussen

Beroepsgerichte cursussen

Vergroot je kennis over duurzaamheid en milieuwetgeving

Milieubescherming is in beginsel een taak van de overheid. Er bestaan dan ook veel wetten over, vooral voor bedrijven. Naast deze wetgeving, nemen steeds meer bedrijven zélf initiatief om duurzamer te ondernemen. Veel bedrijven hebben dan ook behoefte aan specifieke, actuele kennis van het milieurecht en het voeren van een goed milieubeleid. Daarnaast is een duurzaam leven ook een hot item bij particulieren. Zo komen er steeds meer mensen in actie tegen plastic vervuiling en stijgt het aantal huizen met een groen dak.

Heb je interesse in natuur en milieu en wil je graag werken in deze sector? Of heb je voor je huidige functie bij de (semi-)overheid of in het bedrijfsleven behoefte aan meer kennis over wetgeving, mogelijke investeringen en initiatieven op het gebied van natuur en milieu? De LOI heeft de opleiding voor jou. Altijd op een flexibele manier te volgen, zowel klassikaal als thuis!

Flexibel studeren bij de LOI

Een druk leven vraagt om een opleiding die zich aanpast aan jou, in plaats van andersom. Daarom studeer je bij de LOI altijd op de meest flexibele manier. Kies voor maximale vrijheid met een thuisstudie, of studeer via LOI Klassikaal+, met iedere drie weken een bijeenkomst (op locatie of online via virtual classrooms). Ontdek hoe het werkt.

Inspiratie

“Een LOI-cursus sluit naadloos aan op het werkveld”

Interview met Lucie de Ridder, programmamanager cursussen LOI

Opleidingskosten verlagen?

Studeren duur? Hoeft niet! Met deze subsidies en andere regelingen kun je je studiekosten aanzienlijk verlagen.

Advies en contact

Heb je vragen over een opleiding die je wilt volgen? Of heb je hulp nodig om de opleiding te vinden die het beste bij je past? Onze studieadviseurs helpen je graag! Ook kun je een gratis studieadviesgesprek aanvragen op een dag en tijdstip naar keuze.

Bereik onze studieadviseurs via:
071 - 545 1234
Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00
Service en contact