Toon 0 resultaten

"Een EVC-traject is een slimme en efficiënte manier om snel aan een diploma te komen"

Neltien Kreijger

Accountmanager Florence Academie

"Een EVC-traject is een slimme en efficiënte manier om snel aan een diploma te komen"
Neltien Kreijger

Accountmanager Florence Academie

Neltien Kreijger is accountmanager bij de Florence Academie: de opleidingstak van zorgorganisatie Florence. Florence heeft 4000 mensen in dienst. Om haar medewerkers qua kennis en vaardigheden up-to-date te houden, verzorgt de Florence Academie zelf trainingen en werkt zij ook samen met LOI Zakelijk.

Neltien: “Het voordeel van studeren bij de LOI, is dat er zo veel digitaal gebeurt. Dit past bij de visie van Florence. Zaken kunnen regelen wanneer het mogelijk is en kunnen leren wanneer het uitkomt. Mensen hoeven niet terug de schoolbanken in en kunnen gewoon blijven werken. Heel efficiënt.

Een manier van studeren die past bij onze medewerkers

Eind vorig jaar is een groep medewerkers van ons gestart met een InCompany-traject via LOI Zakelijk. Een groep die bestaat uit ervaren krachten die al jaren op niveau 3 werken, maar niet beschikken over een geldig MBO-diploma. Officieel geen IG’ers, dus wilden we graag dat zij dit diploma haalden (en zij zelf ook), maar wel op een manier waarop we onze medewerkers tegemoet zouden komen. Immers, je stuurt iemand die al jaren bij je in dienst is, niet weer voor een paar jaar terug naar school. We kozen daarom voor de volgende aanpak: eerst theorie en praktijk opdoen via InCompany-lessen onder leiding van een LOI-docent en daarna een EVC-traject volgen bij Bureau STERK. Dit bureau beoordeelt of onze medewerkers voldoen aan alle kennis en vaardigheden om het diploma Verzorgende IG te kunnen halen. Een hele slimme en efficiënte manier om snel aan je diploma te komen.

Vastberadenheid

Florence is heel positief over de samenwerking met LOI Zakelijk. Continu stemmen we zaken met elkaar af. Hoe loopt het? Wat kan er eventueel worden verbeterd of aangepast? Hoe kunnen we de leerlingen zo optimaal mogelijk begeleiden? De lijnen zijn kort, er is veel openheid in de samenwerking en er is ruimte om tussentijds bij te sturen. Onze medewerkers zelf zijn ook positief. Ze zijn vastberaden het papiertje te halen. Fijn om te zien hoe gemotiveerd ze zijn!”