Cursussen Fotografie

Professioneel leren fotograferen? Kies je fotografiecursus
Professioneel leren fotograferen? Kies je fotografiecursus

Iedereen kan op een knopje drukken en een leuke foto maken. En met een goede camera kom je een heel eind als je mooiere plaatjes wilt schieten. Maar wil je écht leren fotograferen en met creativiteit, kennis en inzicht tot professioneel niveau komen, dan is een cursus Fotografie een must.

De LOI biedt je verschillende fotografiecursussen waarmee je je kennis en skills naar een hoger niveau tilt. Je leert alles over je camera, composities, gebruik van licht, kleur en omgeving of hoe je foto’s en beelden (digitaal) kunt bewerken. Daarbij ga je meteen zelf aan de slag, want oefening baart kunst. Straks zet je geen stap meer zonder je camera! Schrijf je direct in voor de cursus van je keuze.

€ 1.000,- STAP-subsidie op de meeste LOI-opleidingen

Wil jij studeren met € 1.000,- STAP-budget? Zorg dan dan je er snel bij bent! Alleen dit jaar kun je nog profiteren van deze aantrekkelijke subsidieregeling. Het STAP-budget is te gebruiken voor bijna alle volledige MBO- en HBO-opleidingen en korte MBO- en HBO-programma's van de LOI. Zo studeer je stukken voordeliger en zijn bijna 150 LOI-opleidingen zelfs geheel kosteloos te volgen. Maar let op: na 2023 stopt deze regeling. Mis je kans dus niet! 

Meer over het STAP-budget

STAP-budget

Contact en advies

Heb je nog vragen over de opleiding? Of heb je hulp nodig om de opleiding te vinden die het beste bij je past? Onze studieadviseurs helpen je graag! Ook kun je een gratis studieadviesgesprek aanvragen op een dag en tijdstip naar keuze.

071 - 545 1234
Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00

Contact Vraag een adviesgesprek aan