Toon 0 resultaten

Groot aanbod keuzedelen bij iedere MBO-opleiding

Keuzedelen MBO

Bij iedere volledige MBO-opleiding volg je een aantal keuzedelen. Hiermee kun je je kennis verbreden of verdiepen. Verbeter bijvoorbeeld je digitale vaardigheden, doe extra vakkennis op, of bereid je voor op doorstroom naar een vervolgopleiding.

De LOI biedt biedt een groot aantal keuzedelen. Zo kun je de opleiding volledig laten aansluiten bij jouw wensen en interesses. De keuzedelen zijn bovendien heel geschikt om je te onderscheiden op de arbeidsmarkt!

Binnen de opleiding is 15 % van de opleidingstijd bestemd voor de keuzedelen. Sommige delen zijn puur theoretisch, voor andere moet je op een praktijkplek een aantal praktijkopdrachten uitvoeren.

Overzicht keuzedelen

Wil je weten welke keuzedelen bij jouw opleiding beschikbaar zijn? Je vindt ze in het module-overzicht op de opleidingspagina. Ook vind je daar uitgebreide informatie over de inhoud van een keuzedeel. Kies hieronder je opleiding.

Contact en advies

Heb je nog vragen over de opleiding? Of heb je hulp nodig om de opleiding te vinden die het beste bij je past? Onze studieadviseurs helpen je graag! Ook kun je een gratis studieadviesgesprek aanvragen op een dag en tijdstip naar keuze.

071 - 545 1234
Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00

Contact Vraag een adviesgesprek aan