Toon 0 resultaten

Klassikale lessen via virtual classrooms

Het coronavirus legt een groot deel van ons dagelijks leven stil. Maar dat hoeft niet te gelden voor jouw professionele ontwikkeling! Sterker nog, het is nu belangrijker dan ooit om je positie op de arbeidsmarkt te verstevigen! Daarom bieden wij onze klassikale bijeenkomsten tijdelijk aan via virtual classrooms: klassikaal studeren, mét een docent en medestudenten, maar dan veilig vanuit huis. 

Vrijwel alle klassikale bijeenkomsten worden voorlopig vervangen door virtual classrooms. Alleen de bijeenkomsten die echt niet via een virtual classroom kunnen worden aangeboden, zullen op een later moment klassikaal worden ingehaald. Zodra de situatie het toelaat, zullen alle bijeenkomsten weer gewoon klassikaal plaatsvinden.

Zo werkt een virtual classroom

Bij de virtual classrooms heb je via een live verbinding direct contact met je docent en medestudenten. Vragen stellen, cases bespreken en onderling samenwerken, het kan allemaal. De docent, een ervaren professional uit het vakgebied van je studie, geeft uitleg, begeleidt de groepsopdrachten en daagt iedere student uit om het beste uit zichzelf te halen.

Studenten zeer tevreden

Onze studenten zijn zeer tevreden over de virtual classrooms van LOI Klassikaal en geven de online lessen gemiddeld een 7,6. De docenten werden zelfs beoordeeld met een 8.6!

Wat heb ik nodig?

Deelnemen aan een virtual classroom is heel eenvoudig. Het enige wat je nodig hebt, is een computer, laptop, tablet of telefoon met een werkende internetverbinding en een webcam. Wanneer je je inschrijft voor een opleiding ontvang je van ons een heldere instructie om in te loggen en een uitleg over de verschillende functies. Je hebt geen technische kennis nodig en kunt de les gewoon volgen via een linkje in je webbrowser. In het rooster, dat je ook van ons ontvangt, zie je precies wat er van je verwacht wordt en wat je moet voorbereiden voor een les.

Opleidingen van start

Binnenkort start weer een groot aantal klassikale opleidingen. Je vindt ze hier. Meld je vandaag nog aan en verzeker je van een plaats! Start je liever wat later? Geen probleem! Je kunt je ook al inschrijven voor de opleidingen die in het najaar van start gaan.

Alle klassikale opleidingen

Vragen of advies?

Wil je meer weten over onze virtual classrooms, of wil je graag een persoonlijk studieadvies? We helpen je graag! Bel ons gerust op (071) 545 1234 of vraag een gratis studieadviesgesprek aan.

Vraag een adviesgesprek aan

Service en contact

Liever een volledig flexibele thuisstudie?

Naast onze klassikale opleidingen kun je natuurlijk op elk moment starten met een van onze thuisstudies. Je studeert dan waar je wilt en wanneer je wilt, mét online begeleiding van ervaren docenten. Starten kan direct! Schrijf je dus nu in.

Alle thuisstudies