HBO-opleidingen toerisme en recreatie

Annalies ter Beest

Productmanager BBI Travel

Over dit vakgebied
Annalies ter Beest

Productmanager BBI Travel

HBO-opleidingen

Uitgelicht: HBO-bachelor Tourism Management

Deze HBO-bachelor leidt op voor een managementfunctie in de reiswereld of recreatiesector. Je leert alles over actuele ontwikkelingen en de nieuwste trends.

Naar deze opleiding

Toerisme, een groeiende sector die volop kansen biedt

De toeristische sector is in beweging. Het aantal mensen dat op reis gaat neemt toe en ook het inkomend toerisme groeit. Reisbureaus maken plaats voor mobiele (freelance) reisadviseurs en veel reizigers willen een reis op maat. Ervaring, beleving en een persoonlijke benadering staan daarbij centraal. Ook duurzaamheid speelt een grote rol voor veel reizigers. Waar je ambitie in de reiswereld ook ligt, met de juiste kennis en de juiste instelling gaat er letterlijk en figuurlijk een wereld voor je open. 

LOI Hogeschool biedt verschillende toeristische opleidingen. Zo stoomt de bachelor Tourism management je klaar voor een managementfunctie in de toeristische sector. Of kies voor een van de korte HBO-programma’s en leer alles over de nieuwste producten en trends. Met een HBO-diploma van LOI Hogeschool maak je straks mooie carrièrestappen in dit uitdagende vakgebied.

ITKMinisterie OCWNEMASinternational project management association

Inspiratie

Profiteer van studiefinanciering voor volwassenen

Iedereen van 30-55 jaar kan tegen zeer gunstige voorwaarden geld lenen voor een studie. De rente is nu 0,46%!

Innovatieve studenten nodig voor toerisme en recreatie

De sector heeft grote behoefte aan jong talent dat zorgt voor gastvrije en duurzame oplossingen.

Kies juist nu voor een HBO-opleiding in toerisme

Drie professionals over de kansen in de toerische branche.

Flexibel studeren bij de LOI

Een druk leven vraagt om een opleiding die zich aanpast aan jou, in plaats van andersom. Daarom studeer je bij de LOI altijd op de meest flexibele manier. Kies voor maximale vrijheid met een thuisstudie, of studeer via LOI Klassikaal+, met iedere drie weken een bijeenkomst (op locatie of online via virtual classrooms). Ontdek hoe het werkt.

Studiegids en advies

Vraag nu een studiegids naar keuze aan. Heb je behoefte aan een gesprek met een van onze studieadviseurs? Vraag dan gratis een studieadviesgesprek aan op een dag en tijdstip naar keuze. Liever meteen contact? Bel dan .

Service en contact