HBO-opleidingen techniek

Techniek is overal aanwezig. Kansen te over dus in dit vakgebied, je hoeft ze alleen te pakken! Lees meer
Tjibbe Beimers

Trainer en ontwikkelaar techniekopleidingen bij de LOI.

Over dit vakgebied
Techniek is overal aanwezig. Kansen te over dus in dit vakgebied, je hoeft ze alleen te pakken! Lees meer
Tjibbe Beimers

Trainer en ontwikkelaar techniekopleidingen bij de LOI.

HBO-opleidingen

Uitgelicht: Associate degree Management - specialisatie Management voor de techniek

Met de Ad Management voor de techniek doe je in korte tijd alle kennis en competenties op om succesvol te kunnen functioneren als manager in de technische branche.

Naar deze opleiding

Kansen te over in de techniek

Van je smartphone tot de voedselproductie: veel van wat we dagelijks gebruiken is techniek. Techniek is dan ook overal aanwezig. In industrie, logistiek en defensie, maar ook in bedrijfsgebouwen, scholen en woonhuizen Techniek zie je in grote, industriële machines én in minuscule toepassingen van bijvoorbeeld een 3D-printer. Lucht- en ruimtevaart ontwikkelt zich door techniek, maar ook duurzame energiewinning uit windmolens en zonnepanelen. Kansen te over dus in de techniek, je hoeft ze alleen te pakken!

LOI Hogeschool biedt verschillende korte HBO-programma’s en een associate degree in het vakgebied Techniek. Alle opleidingen sluiten nauw aan op de actuele ontwikkelingen in het vakgebied en zijn naar keuze flexibel thuis of klassikaal te volgen. Met een HBO-diploma van LOI Hogeschool maak je straks mooie carrièrestappen in dit vakgebied met tal van doorgroeimogelijkheden.

ITKMinisterie OCW

Inspiratie

Goede perspectieven in bouw en techniek

Wie nu start met een opleiding in de bouw of techniek, bereidt zich voor op een mooie carrière.

Opleidingskosten verlagen?

Studeren duur? Hoeft niet! Met deze subsidies en andere regelingen kun je je studiekosten aanzienlijk verlagen.

Flexibel studeren, zo werkt het in de praktijk

Studeren waar je wilt, wanneer je wilt. In je eigen tempo, met maatwerkbegeleiding door ervaren vakdocenten

Flexibel studeren bij de LOI

Een druk leven vraagt om een opleiding die zich aanpast aan jou, in plaats van andersom. Daarom studeer je bij de LOI altijd op de meest flexibele manier. Kies voor maximale vrijheid met een thuisstudie, of studeer via LOI Klassikaal+, met iedere drie weken een bijeenkomst (op locatie of online via virtual classrooms). Ontdek hoe het werkt.

Studiegids en advies

Vraag nu een studiegids naar keuze aan. Heb je behoefte aan een gesprek met een van onze studieadviseurs? Vraag dan gratis een studieadviesgesprek aan op een dag en tijdstip naar keuze. Liever meteen contact? Bel dan .

Wil je de opleidingsinformatie nog eens rustig nalezen? Vraag dan een studiegids naar keuze aan. Heb je behoefte aan een gesprek met een van onze studieadviseurs? Vraag dan een gratis studieadviesgesprek aan op een dag en tijdstip naar keuze.

Studiegids Vraag een adviesgesprek aan

Service en contact