Daarom kies je voor de LOI

Je doel bereiken? De LOI helpt je te worden wat jij wilt. Van het uitkiezen van de juiste opleiding tot het behalen van het diploma.

Docenten uit het werkveld

Al onze docenten hebben ruime ervaring in het werkveld van je opleiding. Ze kennen het vakgebied door en door, volgen de ontwikkelingen op de voet en weten als geen ander hoe het er op de werkvloer aan toe gaat. Die kennis gebruiken ze om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op de praktijk.

Docenten zijn 24/7 bereikbaar

Je docent geeft niet alleen gerichte feedback op je opdrachten. Ook met vragen over de leerstof kun je altijd bij hem of haar terecht. Je kunt je vraag 24/7 stellen via de online leeromgeving en krijgt altijd snel een antwoord.

Loopbaanbegeleiding en coaching

Bij alle volledige MBO- en HBO-bacheloropleidingen krijg je extra loopbaanbegeleiding of coaching. Je loopbaanbegeleider of coach ondersteunt je in je professionele ontwikkeling en kan je ook helpen bij praktische zaken zoals het plannen van je studie.

Begeleiding tijdens de stage

Hoort er bij je opleiding een stage of praktijkperiode? Dan kun je ook in die periode rekenen op extra begeleiding. Op de werkvloer door een praktijkopleider vanuit het stagebedrijf en vanuit de LOI door je persoonlijke stagebeleider.

Maak kennis met onze topdocenten

 

Onze studieadviseurs helpen je kiezen

Vind je het lastig om de juiste opleiding te kiezen? Onze studieadviseurs helpen je graag. Zij kennen goed de verschillen tussen opleidingen en kunnen je precies vertellen met welke opleiding jij je doel behaalt.

Vraag een studieadviesgesprek aan