Toon 0 resultaten

Geef je vakantie een extra dimensie


Geef je vakantie een extra dimensie


Leer de taal van je favoriete bestemming

Wil jij alles uit je vakantie halen? Schrijf dan nú in voor een LOI-taalcursus en leer de taal van je favoriete bestemming op de leukste en meest effectieve manier. Na afloop kun je je in veelvoorkomende situaties redden en weet je meer over het land, de inwoners en gebruiken. Bovendien heb je een internationaal erkend diploma op zak!

Frans

Dat Fransen vaak geen Engels spreken, is niet altijd even handig. Want hoe leg je uit dat autopech hebt of een apotheek zoekt? Met een taalcursus Frans leer je de taal op een hoog niveau en kun je je prima redden op vakantie. 

Frans voor beginners
Frans voor beginners & gevorderden

eiffeltoren

Duits

Antwoord jij al jaren “ein bisschen” als iemand op de camping vraagt of je Duits spreekt? Dan is het de hoogte tijd voor een taalcursus Duits. Daarmee leer je stap voor stap de taal. Van spreken en verstaan tot lezen en schrijven. 

Duits voor beginners
Duits voor beginners & gevorderden

senior stel

Spaans

Een taalcursus Spaans is een aanrader voor iedereen die van reizen houdt. Deze wereldtaal wordt door maar liefst 500 miljoen mensen gesproken. Leer Spaans op beginners- of gevorderdenniveau en ga voor de ultieme reiservaring.

Spaans voor beginners
Spaans voor beginners & gevorderden

stel voor kerk

Italiaans

Van de mediterrane keuken tot de rijke Romeinse cultuur: Italië heeft veel te bieden. Met een taalcursus Italiaans doe je alle kennis en vaardigheden op voor het ultieme ‘la vita è bella-gevoel’ tijdens je vakantie.

Italiaans voor beginners
Italiaans voor beginners & gevorderden

venetie

€ 1.000,- STAP-subsidie op de meeste LOI-opleidingen

Studeren is nu extra aantrekkelijk! Want met het STAP-budget kunnen werkenden en werkzoekenden jaarlijks tot € 1.000,- subsidie aanvragen voor het volgen van een opleiding. Hiermee wordt studeren een stuk voordeliger en zijn ruim 300 LOI-opleidingen zelfs geheel kosteloos te volgen!

Meer over het STAP-budget

STAP-budget

Contact en advies

Heb je nog vragen over de opleiding? Of heb je hulp nodig om de opleiding te vinden die het beste bij je past? Onze studieadviseurs helpen je graag! Ook kun je een gratis studieadviesgesprek aanvragen op een dag en tijdstip naar keuze.

071 - 545 1234
Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00

Contact Vraag een adviesgesprek aan

Studieadvies en contact