Toon 0 resultaten

Dankzij de unieke taalmethode van de LOI kan iedereen op een leuke manier een taal leren. Je ontvangt duidelijk en aansprekend lesmateriaal op papier, waarmee je lekker thuis aan de slag gaat. Daarbij krijg je begeleiding van een persoonlijke taaldocent die altijd voor je klaar staat. Bovendien krijg je toegang tot een uitgebreide online leeromgeving met verschillende speciaal ontwikkelde tools. Hiermee wordt het leren van een taal nóg leuker. Juist deze combinatie van papieren lesmateriaal, begeleiding en e-learning blijkt in de praktijk heel goed te werken!

Begeleiding door je persoonlijke taaldocent

Docent

Je staat er nooit alleen voor. Een ervaren taaldocent staat altijd voor je klaar. Hij of zij geeft extra uitleg en beantwoordt je vragen. Door het geven van mondelinge feedback helpt de docent je bovendien met de juiste uitspraak. Net alsof je in de klas zit! Alle taaldocenten hebben ruime ervaring en weten precies hoe ze jou het beste kunnen ondersteunen.

Helder en aansprekend lesmateriaal

Lesmateriaal

Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat je beter leert van papier dan van een scherm. Daarom ontvang je je lesmateriaal gewoon op papier. Dit is duidelijk geschreven en kent een heldere opbouw. Verschillende onderwerpen wisselen elkaar af, waardoor je nooit lang met hetzelfde bezig bent. Je krijgt heldere uitleg en leert meteen veel over het land en de inwoners. 

Uitgebreide online leeromgeving

Naast het lesmateriaal krijg je toegang tot een uitgebreide online leeromgeving. Hier kun je hier heel gemakkelijk communieren met je docent en vind je handige aanvullingen op het lesmateriaal. Speciaal voor onze taalcursussen zijn er bovendien verschillende studietools ontwikkeld die je helpen bij het leren van de taal. Door het leren van papier af te wisselen met deze studietools, wordt het leren nóg leuker en leer je nóg effectiever.

Leeromgeving
Oefen je spreekvaardigheid met superleuke inspreekopdrachten

Met de online inspreek- en luisteropdrachten oefen je in een veilige omgeving met spreken. Met je stem speel je mee in animatiefilms over alledaagse situaties. Je wordt uitgedaagd om zelf zinnen te formuleren en krijgt hierop gesproken feedback van je docent. Zo weet je zeker dat je de juiste uitspraak aanleert.

Bekijk de videolessen voor extra uitleg

Lastige onderwerpen worden helder uitgelegd in de online videolessen. Een waardevolle aanvulling op het lesmateriaal! Je kunt deze lessen zo vaak bekijken als je wilt.

Leer de perfecte uitspraak van native speakers

Met behulp van geluidsfragmenten die zijn ingesproken door native speakers, mensen voor wie de taal van je cursus de moedertaal is, leer je de perfecte uitspraak.

Houd altijd overzicht met jouw persoonlijke leerpad

Het leerpad op LOI Campus is jouw persoonlijke route door de cursus. Hier kom je alle onderdelen en oefeningen vanzelf tegen. Zo zie je altijd precies waar je bent en wat je nu moet doen. Handig!

Handige taalcursus-app

Bij de beginnerscursussen Engels, Spaans, Duits, Frans en Italiaans kun je gratis gebruikmaken van de taalcursus-app. Download de app op je smartphone zodat je de taal overal kunt oefenen. Herhaal thuis, onderweg, tijdens de lunchpauze op werk of op vakantie de meest voorkomende zinnen en woorden en oefen met de juiste uitspraak!

De weg vragen, een kamer reserveren in een hotel of een alledaags gesprekje aangaan in de vreemde taal: met deze handige app leer je het zo! Extra oefenen zorgt ervoor dat je de taal effectiever leert, want door herhaling onthoud je de taal beter. De taalcursus-app vormt daarmee een waardevolle aanvulling op de complete taalmethode.

Talenapp
Frans

Alle voordelen

  • Gratis
  • Een waardevolle aanvulling op de taalmethode
  • Ontwikkeld i.s.m. ‘native speakers’
  • Gemakkelijk in gebruik: waar én wanneer je maar wilt
  • Beschikbaar in 5 verschillende talen