Toon 0 resultaten

Je persoonlijke online leeromgeving, met verschillende unieke talentools

Als taalcursist van de LOI kun je altijd en overal inloggen op de uitgebreide online leeromgeving LOI Campus. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt, extra oefenmateriaal én drie unieke talentools. Zo kun je bijvoorbeeld videolessen bekijken, je uitspraak trainen met behulp van geluidsfragmenten en je spreekvaardigheid oefenen in superleuke inspreekopdrachten. Daarmee wordt het leren van een taal nóg leuker! 

   

Je persoonlijke online leeromgeving

Superleuke en effectieve inspreekopdrachten

InspreekopdrachtenBij het leren van een taal hoort ook het oefenen met spreekvaardigheid. Veel mensen vinden dit lastig. Daarom kun je bij de meeste taalcursussen gebruikmaken van een leuke en zeer effectieve methode om dit te oefenen.

In de leeromgeving zie je filmpjes van alledaagse situaties. Jij bent zelf een van de figuren die deelneemt aan een gesprek. Je wordt uitgedaagd zelf zinnen te formuleren en hardop te zeggen. Daarbij krijg je gesproken feedback van je docent.

Je zult merken dat het spreken zo steeds gemakkelijker gaat en je zelfvertrouwen enorm groeit!

Superleuke inspreekopdrachten

Uniek! Online videolessen voor extra uitleg

VideolessenLastige onderwerpen worden duidelijk uitgelegd in online videolessen van een ervaren docent, net alsof je in de klas zit. Dit maakt de cursus nog persoonlijker. Je komt deze lessen vanzelf tegen in je leerpad en kunt ze zo vaak bekijken als je wilt. Handig!

Geluidsfragmenten, ingesproken door native speakers

GeluidsfragmentenJe leert de perfecte uitspraak dankzij geluidsfragmenten die zijn ingesproken door native speakers, mensen voor wie de taal van je cursus de moedertaal is.

Duits voor beginners
Basiscursus Engels
Spaans B2
Frans B2

Extra! Handige taalcursus-app

Handige taalcursus-appBij de beginnerscursussen Engels, Spaans, Duits, Frans en Italiaans kun je nu gratis gebruik maken van de vernieuwde taalcursus-app.

Download de app op je smartphone zodat je de taal overal kunt oefenen. Herhaal thuis, onderweg, tijdens de lunchpauze op werk of op vakantie de meest voorkomende zinnen en woorden en oefen met de juiste uitspraak! De taalcursus-app vormt een waardevolle aanvulling op de complete taalmethode.

Bekijk de app

Talen app

Duidelijk leerpad

Het leerpad leidt je stap voor stap door je cursus heen. Ook je voortgang zie je hier in één oogopslag. Zo weet je altijd precies waar je staat en wat je nog moet doen.

Leerpad

Leg gemakkelijk contact

Via de online leeromgeving kun je 24/7 vragen stellen aan je docent. Je staat er dus nooit alleen voor en krijgt altijd snel een duidelijk antwoord.

Ook contact leggen met je medecursisten is heel gemakkelijk. Je kunt ervaringen en tips uitwisselen en leert nieuwe mensen kennen die net zo van de taal houden als jij!

Uniek! Oefen je spreekvaardigheid met online animatiefilms

Naast de inspreekopdrachten biedt de LOI je een unieke methode om je spreekvaardigheid te trainen. Daarbij speel je met je stem mee in animatiefilms over alledaagse situaties. Je formuleert zinnen of stelt vragen in de taal van je cursus. Net alsof je in het land zelf bent!

Ontdek alles over onze unieke taalmethode of schrijf je meteen in