opleidingen nederlands

Een cursus Nederlands volgen?
Taalvaardigheid is belangrijk voor iedereen.
Een cursus Nederlands volgen?
Taalvaardigheid is belangrijk voor iedereen.

Een cursus Nederlands is dé manier om je Nederlandse taalvaardigheid te verbeteren. Of je nu beter Nederlands wilt leren, een cursus spelling en grammatica wilt volgen, of beter wilt worden in zakelijke correspondentie… de LOI heeft de juiste cursus Nederlands voor jou. Een goede taalvaardigheid is voor iedereen belangrijk. Zowel in je werk als privé zul je veel baat hebben bij een goede beheersing van het Nederlands. Welke cursus past bij jouw ambitie? Kies je cursus en schrijf je vandaag nog in!

€ 1.000,- STAP-subsidie op de meeste LOI-opleidingen

Wil jij studeren met € 1.000,- STAP-budget? Zorg dan dan je er snel bij bent! Alleen dit jaar kun je nog profiteren van deze aantrekkelijke subsidieregeling. Het STAP-budget is te gebruiken voor bijna alle volledige MBO- en HBO-opleidingen en korte MBO- en HBO-programma's van de LOI. Zo studeer je stukken voordeliger en zijn bijna 150 LOI-opleidingen zelfs geheel kosteloos te volgen. Maar let op: na 2023 stopt deze regeling. Mis je kans dus niet! 

Meer over het STAP-budget

STAP-budget

Contact en advies

Heb je nog vragen over de opleiding? Of heb je hulp nodig om de opleiding te vinden die het beste bij je past? Onze studieadviseurs helpen je graag! Ook kun je een gratis studieadviesgesprek aanvragen op een dag en tijdstip naar keuze.

071 - 545 1234
Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00

Contact Vraag een adviesgesprek aan

Gratis studiegids

Vraag nu een studiegids naar keuze aan. In deze digitale gids staan alle opleidingen in het gekozen interessegebied en vind je alle informatie om een goede keuze te maken. Je ontvangt de digitale gids binnen enkele minuten per e-mail.

Vraag nu een gids aan

Studiegidsen