Toon 0 resultaten

Opleiding herroepen (annuleren)

Binnen 14 dagen kosteloos

Je kunt je opleiding binnen 14 dagen na inschrijving kosteloos herroepen. Dit noemen we ook wel annuleren. De 14 dagen gaan tellen vanaf het moment van inschrijven (de ‘inschrijfdatum’) en niet vanaf het moment dat je eventuele fysieke leerstof (boeken of ander lesmateriaal) ontvangt. Een opleiding is namelijk geen product maar een educatieve dienst die je bij ons afneemt.

Je kunt je opleiding herroepen via de onderstaande button.

Opleiding herroepen

Opleiding beëindigen (stoppen)

Als de herroepingsperiode zoals hierboven omschreven voorbij is kun je je opleiding niet meer herroepen. Wel is het mogelijk je opleiding tussentijds te beëindigen. Er zal je dan een vergoeding in rekening gebracht worden die bestaat uit opstartkosten en kosten voor verzorgd onderwijs. Wil je hier meer over lezen, kijk dan hier .

Via de onderstaande button kun je aangeven je opleiding tussentijds te beëindigen. Wil je eerste een kostenopgave aanvragen? Dat kan natuurlijk ook.

Opleiding tussentijds beëindigen

Twijfel? We helpen graag!

Twijfel je over je opleidingskeuze? Bijvoorbeeld omdat je geen tijd hebt om te studeren, de kosten te hoog vindt of omdat de opleiding te makkelijk of juist te moeilijk is? Wij helpen je graag verder. Op deze pagina lees je er meer over.

Je kunt met al je vragen terecht bij onze studieadviseurs. Vraag een studieadvies gesprek aan via de button. Liever meteen contact? Bel 071 - 545 1234 op maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 18.00 uur.

Gesprek aanvragen

Vind je het lastig tijd vrij te maken voor je studie?

Heb je weinig tijd voor je opleiding? Bij de LOI bepaal je zelf hoeveel uur je per week studeert. Handig als je wat meer tijd nodig hebt. Je mag tot 2x zo lang over je studie doen, met een minimum van 12 maanden en een maximum van zes jaar. Zonder meerkosten. Ook bieden we de cursus Speed learning (snelleren) aan waarin je door technieken die voortkomen uit wetenschappelijk onderzoek sneller en makkelijker leert studeren.

Vind je de opleidingskosten te hoog?

Natuurlijk, een opleiding kost geld. Maar dankzij regelingen en subsidies kan de prijs je nog weleens flink meevallen. Er zijn diverse subsidieregelingen waar je gebruik van kan maken. Denk aan het ‘Levenlanglerenkrediet’ en de ‘Tegemoetkoming deeltijders’. In veel gevallen zijn werkgevers ook bereid (een deel van) de opleidingskosten te betalen. Kom je er toch niet uit? Neem dan contact op om de mogelijkheden samen door te nemen.

Vind je de opleiding te makkelijk of te moeilijk?

Vind je de opleiding van je keuze te makkelijk of te moeilijk? Bekijk dan eens welke opties er zijn op een hoger of lager niveau. Neem contact op met een van onze studieadviseurs om de mogelijkheden te bespreken. Iedereen heeft zijn eigen kennisniveau, werkervaring en ambities om door te groeien. De LOI biedt vrijwel altijd een opleiding die daarbij past. En met bijna 900 opleidingen grote kans dat we dé opleiding hebben die aansluit bij jouw ambitie.

Wil je overstappen naar een andere opleiding?

Heb je het gevoel dat je een verkeerde keuze hebt gemaakt en dat een andere opleiding beter bij je past? Geen probleem, je kunt binnen de 14 dagen bedenktijd overstappen naar een andere opleiding en hebt dan opnieuw 14 dagen de tijd om te kijken of deze opleiding wel aan je verwachtingen voldoet. Weet je nog niet welke opleiding beter bij je past? Laat onze experts je helpen!

Ben je niet tevreden?

Wij doen ons uiterste best om al onze studenten de beste start van hun opleiding te geven. Toch kan het gebeuren dat er iets misgaat. Is dat bij jou het geval en ben je niet tevreden? Laat het ons weten zodat we kunnen kijken hoe we dit kunnen oplossen.