Zakelijk Spaans voor beginners 

Vakgebied

Zakelijk Spaans voor beginners 

Met deze cursus voer je al binnen een maand een eenvoudig zakelijk gesprek in het Spaans. Je studeert a.d.h.v. speciaal ontwikkelde tools en je leert de perfecte uitspraak van native speakers.

In het kort

In het kort

Met deze cursus voer je al binnen een maand een eenvoudig zakelijk gesprek in het Spaans. Je studeert a.d.h.v. speciaal ontwikkelde tools en je leert de perfecte uitspraak van native speakers.

Lesgeld thuisstudie
5 x € 79,00 (€ 98,75) 20% korting
Studieduur
5 maanden
Niveau
B1
Diploma
LOI-diploma

Heb je voor je werk regelmatig contact met Spaanstalige collega’s, klanten of leveranciers? Of wil je (tijdelijk) in Spanje of een ander Spaanstalig land werken? Volg dan de cursus Zakelijk Spaans voor beginners (B1) van de LOI en leer je beter uitdrukken in het Spaans. Je doet een uitgebreide woordenschat op met specifieke zakelijke uitdrukkingen en oefent actief je spreekvaardigheid. Zo leer je bijvoorbeeld zakelijke (telefoon)gesprekken voeren, zakelijke afspraken maken en zakelijke brieven en e-mails schrijven.

Dankzij de unieke taalmethode van de LOI kan iedereen op een leuke manier Spaans leren spreken, verstaan, lezen én schrijven. En dat al met een half uurtje per dag! De methode combineert de flexibiliteit van thuis studeren met duidelijk lesmateriaal, begeleiding door een persoonlijke taaldocent en een uitgebreide online leeromgeving.

In de online leeromgeving vind je verschillende speciaal ontwikkelde tools. Zo oefen je met spreken in interactieve opdrachten, overhoor je jezelf met de kennistrainer en vind je online videolessen met extra uitleg. Zo wordt het leren van een taal nóg leuker!

Daarom kies je voor de cursus Zakelijk Spaans voor beginners 

 • Voer al binnen een maand een zakelijk gesprek in het Spaans.
 • Ook 2 x zo snel te volgen, klaar in 2,5 maanden!
 • Leuke en effectieve methode om je spreekvaardigheid te oefenen.
 • Online inspreken en snel gesproken feedback terug.

Voor wie

Voor wie

De cursus Zakelijk Spaans voor beginners is bestemd voor iedereen die zich voor zijn werk moet kunnen uitdrukken in het Spaans. Bijvoorbeeld omdat je werkt of wilt werken bij een organisatie met contacten in Spanje of Zuid-Amerika. Of omdat je (tijdelijk) in een Spaanstalig land wilt werken. Om deze cursus te kunnen volgen, is enige kennis van het Spaans (A2-niveau) gewenst.

Op de arbeidsmarkt is kennis van het Spaans een groot voordeel. De economie internationaliseert. Steeds meer bedrijven hebben te maken met Spaanstalige collega’s, leveranciers of klanten. Ook in tal van internationale organisaties speelt de Spaanse taal een belangrijke rol. Kennis van het Spaans staat dan ook zeker goed op je cv!

Unieke studiemethode

Studiemethode

Dankzij de unieke taalmethode van de LOI kan iedereen op een leuke manier een taal leren. Je ontvangt duidelijk en aansprekend lesmateriaal op papier, waarmee je lekker thuis aan de slag gaat. Daarbij krijg je begeleiding van een persoonlijke taaldocent die altijd voor je klaar staat. Bovendien krijg je toegang tot een uitgebreide online leeromgeving met verschillende speciaal ontwikkelde tools. Hiermee wordt het leren van een taal nóg leuker. Juist deze combinatie van papieren lesmateriaal, begeleiding en e-learning blijkt in de praktijk heel goed te werken!

 
Docent

Begeleiding door je persoonlijke taaldocent

Je staat er nooit alleen voor. Een ervaren taaldocent staat altijd voor je klaar. Hij of zij geeft extra uitleg en beantwoordt je vragen. Door het geven van mondelinge feedback helpt de docent je bovendien met de juiste uitspraak. Net alsof je in de klas zit! Alle taaldocenten hebben ruime ervaring en weten precies hoe ze jou het beste kunnen ondersteunen.

 
Lesmateriaal

Helder en aansprekend lesmateriaal

Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat je beter leert van papier dan van een scherm. Daarom ontvang je je lesmateriaal gewoon op papier. Dit is duidelijk geschreven en kent een heldere opbouw. Verschillende onderwerpen wisselen elkaar af, waardoor je nooit lang met hetzelfde bezig bent. Je krijgt heldere uitleg en leert meteen veel over het land en de inwoners.

 

Uitgebreide online leeromgeving

Naast het lesmateriaal krijg je toegang tot een uitgebreide online leeromgeving. Hier communiceer je met je docent en vind je handige aanvullingen op het lesmateriaal, zoals geluidsfragmenten van native speakers. Speciaal voor onze taalcursussen zijn er bovendien verschillende studietools ontwikkeld die je helpen bij het leren van de taal. Door het leren van papier af te wisselen met deze studietools, wordt het leren nóg leuker en leer je nóg effectiever.

Leeromgeving
 
Train je woordenschat met de slimme kennistrainer

De kennistrainer overhoort je en besteedt daarbij extra aandacht aan de woorden en onderwerpen waar je nog moeite mee hebt. Zo onthoud je woorden beter en sneller en breid je je woordenschat razendsnel uit.

Oefen je spreekvaardigheid met superleuke inspreekopdrachten

Met de online inspreek- en luisteropdrachten oefen je in een veilige omgeving met spreken. Met je stem speel je mee in animatiefilms over alledaagse situaties. Je wordt uitgedaagd om zelf zinnen te formuleren en krijgt hierop gesproken feedback van je docent. Zo weet je zeker dat je de juiste uitspraak aanleert.

Bekijk de videolessen voor extra uitleg

Lastige onderwerpen worden helder uitgelegd in de online videolessen. Een waardevolle aanvulling op het lesmateriaal! Je kunt deze lessen zo vaak bekijken als je wilt.

Inhoud

Inhoud van de cursus Zakelijk Spaans voor beginners 

De cursus Zakelijk Spaans voor beginners is zeer toegankelijk en brengt je kennis al snel naar een hoger niveau. Je leert het Spaans moeiteloos spreken, verstaan, lezen én schrijven. Bovendien wordt er in elk hoofdstuk aandacht besteed aan de zakelijke omgangsvormen in Spanje en Latijns Amerika. Onmisbare kennis om succesvol zaken te kunnen doen!

Met ieder hoofdstuk breid je je woordenschat verder uit. De online kennistrainer zorgt ervoor dat je deze woorden ook echt goed onthoudt. Natuurlijk worden ook de grammaticaregels duidelijk uitgelegd in deze beginnerscursus Zakelijk Spaans, o.a. in de online videolessen.

Na deze beginnerscursus Zakelijk Spaans kun je zonder moeite zakelijke gesprekken voeren, of dit nu face-to-face of telefonisch is. Actief deelnemen aan een vergadering is dan ook geen enkel probleem. Je uitspraak is perfect, want je oefent met teksten die zijn ingesproken door ’ native speakers’: mensen van wie Spaans de moedertaal is.

Ook schriftelijk kun je prima met het Spaans uit de voeten.  Zo lees je moeiteloos e-mails en rapporten in het Spaans en kun je foutloos zelf eenvoudige berichten opstellen.

Bekijk de inhoud van de cursus

De cursus behandelt een breed scala aan onderwerpen. Om je een indruk te geven, vind je hieronder de belangrijkste:

 • Contact leggen en netwerken
 • Functies
 • Arbeidsomstandigheden
 • Interne communicatie
 • Telefoneren
 • Apparatuur en nieuwe media
 • Samenwerken
 • Faciliteiten
 • Klanten
 • Producten en merken
 • Handel
 • Systemen en diensten
 • Woon-werkverkeer en zakenreizen
 • Solliciteren
 • Duurzaamheid
 • Balans werk/privé

Einddoel en diploma

Einddoel

Na het afronden van de cursus Zakelijk Spaans voor beginners (B1) beheers je zowel mondeling als schriftelijk het Spaans zoals het in de zakenwereld wordt gebruikt. Het niveau dat je haalt met de cursus Zakelijk Spaans voor beginners wordt internationaal aangeduid als B1. Wil je taalcursussen vergelijken, kijk dan goed naar het te behalen eindniveau.

Na afronding van deze beginnerscursus Zakelijk Spaans kun je o.a.:

 • een zakelijk gesprek voeren.
 • een eenvoudige tekst schrijven, zoals een e-mail of offerte.
 • rapporten, e-mails en andere documenten lezen.
Meer over het Common European Framework (CEF)

Het Common European Framework of Reference beschrijft de taalvaardigheidsniveaus voor de verschillende Europese talen. Vaak staat het niveau ook vermeld op het behaalde diploma of certificaat. Wil je taalcursussen vergelijken, kijk dan goed naar het te behalen eindniveau.

Meer over het Common European Framework.

Vervolgopleiding

Wil je na de cursus Zakelijk Spaans voor beginners de taal op een hoger niveau leren beheersen? Dan is de cursus Zakelijk Spaans voor gevorderden een prima vervolgcursus.

Behaal een internationaal erkend diploma

Na afronding van de cursus Zakelijk Spaans voor beginners kun je ervoor kiezen om het LOI-examen Zakelijk Spaans af te leggen. Je behaalt hiermee een waardevol LOI-diploma.

Aan het afleggen van examens zijn kosten verbonden. Deze vind je bij Studieduur en kosten.

Geen diploma? Vraag een studieverklaring aan

Wil of kun je geen examen afleggen, maar heb je wel alle opdrachten ter beoordeling ingestuurd? Dan kun je een studieverklaring aanvragen. Hierop staan de gevolgde cursus en de behaalde resultaten. De kosten voor een verklaring bedragen € 25,-.

Studieduur en kosten

Studieduur

Een taalcursus van de LOI is prima te combineren met een (fulltime) baan en andere bezigheden. Al met een half uurtje studeren per dag leer je de taal. Hieronder vind je de geadviseerde studieduur.

Studieduur: 5 maanden

Langer over de cursus doen? Geen probleem!

Wil of kun je de taalcursus niet afronden binnen de aanbevolen studieduur? Geen probleem! Je mag langer over cursus doen, tot maximaal tweemaal de vermelde studieduur (met een minimum van 12 maanden). Je krijgt dan nog steeds begeleiding door je persoonlijke taaldocent en kunt gebruikmaken van alle online tools. Dit kost je niets extra. Een belangrijk verschil met andere opleiders!

Spoedcursus? Studeer twee keer zo snel

Bij deze cursus ontvang je al je lesmateriaal in één keer thuis. Sneller studeren kan dus ook!

 • Behaal supersnel resultaat.
 • Bepaal zelf je tempo.
 • Al het lesmateriaal meteen in huis.
 • Altijd een snelle reactie van je docent.
Kosten

Lesgeld

Het lesgeld geldt voor de gehele opleiding, er worden tussentijds geen prijsverhogingen doorgevoerd. Het lesgeld kan per maand of in één keer (met 3% korting) worden betaald.

Lesgeld thuisstudie : 5 x € 79,00 (€ 98,75)
Inschrijfkosten
: € 29,50 (éénmalig)

Het lesgeld is inclusief:

 • Al het benodigde lesmateriaal.
 • Begeleiding door ervaren docenten.
 • Toegang tot de online leeromgeving.
 • Langer studeren, zonder extra kosten (tot twee keer de aanbevolen studieduur).

Examenkosten

Het totale examengeld bedraagt ongeveer € 82,50.

Voordelen voor werkgevers

LOI Zakelijk is de ideale partner bij het opleiden van werknemers. Naast het vaste opleidingsaanbod biedt LOI Zakelijk volledig opmaatgemaakte opleidingsprogramma’s op elk niveau. Incompany, via thuisstudie of door middel van klassikaal onderwijs. De opleidingen van de LOI zijn altijd flexibel en daardoor in te passen in elk werkschema en te combineren met andere bezigheden.

De voordelen:

 • Maatwerk mogelijk voor elke branche, voor elk leerdoel
 • Breed aanbod van o.a. erkende MBO- en HBO-opleidingen
 • Flexibele studiemethode, goed te combineren met een baan
 • Incompany, klassikaal of thuis studeren
 • Persoonlijke en directe begeleiding van topdocenten

Meer weten over de mogelijkheden? Bel 071 - 545 1234 of stuur een e-mail.

Inschrijven

Inschrijven is heel eenvoudig. Regel het direct online of neem contact op via 071 545 1234. Schrijf je nu in en start binnenkort.

Lesgeld thuisstudie
5 x € 79,00 (€ 98,75) 20% korting
Studieduur
5 maanden
Niveau
B1
Diploma
LOI-diploma

Het is mogelijk om de opleiding 14 kalenderdagen vrijblijvend uit te proberen. Verder ga je nooit een langdurige verplichting aan. Bovendien zijn er geen tussentijdse prijswijzigingen.

Nog dagen! Laatste dag! Laatste kans!
BladCadeau t.w.v. € 50,- bij inschrijving

Schrijf je vóór 3 april in voor deze opleiding en ontvang een tijdschriftenbon van € 50,- voor een abonnement naar keuze. Het abonnement stopt automatisch na afloop, je zit dus nergens aan vast.

Meer over deze actie

Tijdelijk 20 procent korting

Starten met een thuisstudie is nu wel heel aantrekkelijk. Want tijdelijk krijg je 20% korting op het lesgeld.
Naast deze korting profiteer je nu bovendien van een mooie actie. Dubbel voordeel dus!