Toon 0 resultaten

Interview met student Jeroen Bek

“Ik wil mijn kennis bevestigd zien in een HBO-diploma"

Jeroen Bek heeft een druk leven. Hij heeft een baan als supervisor bij de Belastingdienst en zet zich daarnaast voor de volle 100% in voor zijn studie HBO-bachelor Fiscaal Recht en Economie.

Jeroen: ”Ik maak geregeld werkweken van zestig uur. Daarbij reis ik gemiddeld elke dag zo’n drie uur met de auto naar en van mijn werk. Maar, aangezien ik binnenkort een carrièreswitch ga maken, komt daar snel verandering in en ben ik minder tijd kwijt aan het reizen. Ik ga werken bij een accountantskantoor en me daar bezighouden met belastingadvies. Heel wat anders dan mijn huidige baan! De Belastingdienst is immers een controlerende instantie, terwijl een accountantskantoor de te controleren gegevens ”aanlevert”.

Professioneel

Ik vind LOI Hogeschool een professionele uitstraling hebben, iets wat, naar mijn mening, bij andere afstandsopleiders veel minder het geval is. Dat geldt trouwens ook voor de digitale leeromgeving. Een ander pluspunt is dat je bij de LOI kunt studeren waar en wanneer je wilt, waardoor mijn studie goed te combineren is met mijn werk. Als ik studeer, is dat in het weekend. Gemiddeld komt dat neer op zo’n vijftien uur. Dat is voor mij goed te doen, omdat ik nog bij mijn ouders woon. Wat overigens wel leuk is om te vertellen, is dat mijn moeder ook bezig is met een HBO-bacheloropleiding van LOI Hogeschool: Facility Management!

Hogerop

Waarom ik gekozen heb voor de bachelor Fiscaal Recht en Economie? Voor een stage van mijn opleiding Management, Economie en Recht kwam ik bij de Belastingdienst terecht. Het fiscale gedeelte heb ik mezelf daar aangeleerd. Ik merkte dat ik dit makkelijk oppakte en inmiddels heel wat kennis heb opgedaan. Deze kennis wil ik nu graag bevestigd zien in een HBO-diploma. Na deze HBO-opleiding wil ik graag verder studeren aan de universiteit. En dan? Hogerop komen, natuurlijk.”

 

Meer over het vakgebied Financieel

De LOI biedt financiële-opleidingen op elk niveau, van korte cursus tot masterclass of volledige HBO-bacheloropleiding. Voor starters in het vakgebied, voor wie zijn kennis wil updaten of uitbreiden én voor iedereen die zich wil specialiseren.

Bekijk het aanbod