Toon 0 resultaten

"Ik krijg feedback waar ik écht iets mee kan!"

Stefien de Jong

Cursist Creatief schrijven


Lees het interview
"Ik krijg feedback waar ik écht iets mee kan!"
Stefien de Jong

Cursist Creatief schrijven

Lees het interview

Een hobbycursus bij de LOI, zo werkt dat

Met plezier aan de slag met een (nieuwe) hobby? Met een hobbycursus van de LOI gaat dat zeker lukken! Je hebt de keuze uit een breed cursusaanbod en krijgt een inspirerend lespakket met veel leuke extra’s thuis waarmee je direct aan de slag kunt. Een professionele docent geeft feedback, tips en antwoord op al je vragen.

Meteen van start en lekker thuis aan de slag in je eigen tempo

Bij de LOI hoef je niet te wachten op een startdatum of een minimum aantal cursisten. Ook is een cursus nooit ′vol′. Schrijf je je vandaag in, dan heb je binnen enkele dagen het uitgebreide lespakket, vaak met een mooie materialenset, in huis. Uitpakken en beginnen!

Je gaat met de cursus aan de slag wanneer jij daar zin in hebt. Geen vaste lestijden of voorgeschreven tempo, maar gewoon lekker aan de slag waar en wanneer het jou uitkomt.

Je ontvangt alles in huis om direct te beginnen met je nieuwe cursus. Het lesmateriaal is helder geschreven en bevat veel illustraties en praktijkvoorbeelden. Zo kun je er prima mee uit de voeten.

Meteen van start en lekker thuis aan de slag in je eigen tempo

Compleet lespakket met veel extra’s

Bij veel cursussen kun je ook meteen gebruikmaken van de vele leuke extra’s die je er gratis bij krijgt, zoals een uitgebreid tekenpakket of professioneel visagiepakket. Reken maar dat je zin krijgt om met de cursus te starten.

Inspirerende praktijkdagen

Bij een aantal cursussen worden één of meer praktijkdagen georganiseerd. Op deze dag(en) worden vaardigheden voorgedaan of toegelicht, ga je oefenen en leer je natuurlijk ook van medecursisten.

Topdocenten uit de praktijk

De LOI hecht grote waarde aan de kwaliteit van haar onderwijs en werkt alleen met professionals. Topdocenten met ruime ervaring die je van start tot eindstreep begeleiden.

Je kunt dan ook op elk moment vragen stellen en krijgt feedback van een vakspecialist die de kennis uitstekend overdraagt, met verhelderende voorbeelden komt en een duidelijk antwoord geeft op elke vraag.

"De theorie wordt regelmatig afgewisseld met leuke praktijkopdrachten"
Jeanine Lodders

Interieurstylist en -architect, auteur en docent

"De theorie wordt regelmatig afgewisseld met leuke praktijkopdrachten"
Jeanine Lodders

Interieurstylist en -architect, auteur en docent

Innovatieve online leeromgeving

LOI Campus, de online leeromgeving, biedt je veel handige faciliteiten. Je legt er bijvoorbeeld contact met je docent of je medecursisten. Bovendien vind je in de digitale mediatheek allerlei handige en leuke links die alles te maken hebben met je hobby en (bij veel cursussen) boeiende instructievideo’s. Ook informatie over eventuele bijeenkomsten vind je op LOI Campus.

14 dagen op proef

Na inschrijving bij de LOI ontvang je binnen enkele dagen het eerste lespakket thuis. Het materiaal kan dan op het gemak worden ingezien. Voldoet het niet aan de verwachtingen, dan mag het pakket, zonder verplichtingen, binnen zeven werkdagen aan ons worden geretourneerd.

Studieverklaring

Na afronding van de cursus kun je een studieverklaring aanvragen. Hiermee heb je een bewijs in handen van de gevolgde opleiding en de behaalde studieresultaten. De kosten van de studieverklaring staan op de lesgeldbijlage.

Contact en advies

Heb je nog vragen over de opleiding? Of heb je hulp nodig om de opleiding te vinden die het beste bij je past? Onze studieadviseurs helpen je graag! Ook kun je een gratis studieadviesgesprek aanvragen op een dag en tijdstip naar keuze.

071 - 545 1234
Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00

Contact Vraag een adviesgesprek aan

Image element bevat geen datasource