Toon 0 resultaten

Lokalen- en Examencentrum AandeZijl

Lesdagen

Lesdagen vinden plaats op de eerste of tweede verdieping. Praktijklokalen bevinden zich op de eerste verdieping en leslokalen op de tweede verdieping. Kijk op de beeldschermen in welk lokaal uw les plaatsvindt. Hebt u vragen of kunt u het niet vinden, meldt u dan bij de receptie op de eerste verdieping.

Examens

Mondelinge examens

Meld u zich bij de receptie op de eerste verdieping. Hier wordt uw ID-bewijs gecontroleerd. In het lokaal wordt uw ID-bewijs nogmaals gecontroleerd.

Schriftelijk examens

Kijk bij binnenkomst op de beeldschermen om te zien waar uw examen plaatsvindt. 15 minuten voor aanvang van het examen kunt u het aangegeven lokaal betreden.

Flexibele examens

Meld u zich bij de balie op de tweede verdieping. Hier wordt uw ID gecontroleerd. Op uw uitnodiging voor het examen en op LOI Campus kunt u vinden welke hulpmiddelen zijn toegestaan. Alleen deze materialen mogen worden meegenomen. De surveillant controleert dit en ook of er bijvoorbeeld in een wet- of woordenboek niets is bijgeschreven.

Voor alle examens geldt:

  • Hebt u vragen of kunt u het niet vinden, meldt u dan bij de receptie op de eerste verdieping.
  • Zorg dat u uiterlijk 15 minuten voor aanvang aanwezig bent, tenzij anders vermeld in uw oproep.
  • Stoor uw medekandidaten niet.
  • Volg de aanwijzingen van de surveillanten op. 

Persoonlijke spullen

Schriftelijke en flexibele examens

Persoonlijke spullen (telefoon, horloge, portemonnee, laptop en overige zaken) dienen in één van de kluisjes op de tweede etage te worden opgeborgen. Schakel vooraf alle apparatuur uit. Vergeet na afloop niet uw persoonlijke spullen mee te nemen. De kluissleutel kunt u achterlaten in de deur van het kluisje.

Mondelinge examens

Uw persoonlijke spullen mag u mee naar binnen nemen. Schakel wel vooraf uw telefoon uit.

Te laat, wat nu?

Bent u door omstandigheden te laat, dan dient u zich te melden bij de receptie op de eerste verdieping.

Schriftelijke en mondelinge examens

Bent u te laat en is op dat moment de helft van uw examentijd verstreken, dan wordt u niet meer in het lokaal toegelaten. Is minder dan de helft van de examentijd verstreken? Dan kunt u in overleg met de examinator of surveillant nog deelnemen aan het examen. U krijgt in dat geval geen extra tijd.

Flexibele examens

Bent u te laat voor een flexibel examen? Dan kunt u alleen nog deelnemen indien de bezetting van het testcenter dit toelaat. U overlegt dit met de surveillant.

Na afloop van uw examen

Schriftelijk examen

Lever uw examenwerk in. De surveillant controleert of u alles hebt ingeleverd en of uw naam en kandidaatnummer is ingevuld. U mag geen opgaven, uitwerkingen of kladpapier meenemen. Na afloop van uw mondelinge examen krijgt u een korte terugkoppeling van uw examinatoren.

Flexibele examen

Lever eventueel gebruikt en ongebruikt kladpapier in. U mag geen uitwerkingen of kladpapier meenemen. Is aan u een rekenmachine uitgereikt om tijdens het examen te gebruiken, lever dan ook de rekenmachine weer in.

Fraude

Fraude wordt gemeld aan de examencommissie. De examencommissie bepaalt welke sanctie hierop staat. Lees hier het Reglement fraude en plagiaat.

O.a. de volgende zaken worden als frauduleus handelen beoordeeld, indien deze tijdens een examen worden geconstateerd:

  • Het in het examenlokaal bij u dragen van een mobiele telefoon of een horloge.
  • Het in het examenlokaal bij u hebben van een toegestaan boek of ander soortgelijk hulpmiddel, waarin niet geoorloofde aantekeningen e.d. staan of zijn ingevoegd.
  • Het in het examenlokaal bij u hebben van niet toegestaan materiaal dan wel elektronische apparatuur.
  • Het in het examenlokaal bij u hebben van een flesje water of andere drank met etiket.
  • Toiletbezoek.

 

Het examenresultaat

Examenresultaten worden vastgesteld door de examencommissie. Hierna ontvangt u binnen enkele weken uw examenresultaat per e-mail. Examenuitslagen worden niet telefonisch verstrekt.

Faciliteiten

Garderobe en kluisjes

Op zowel de eerste als tweede verdieping zijn garderobes. De garderobes zijn niet bewaakt. Laat hier daarom niets van waarde achter. U kunt eventueel uw persoonlijke spullen opbergen in de kluisje op de tweede verdieping.

Gratis Wi-Fi

In het Lokalen- en Examencentrum is Wi-Fi beschikbaar.

Rolstoelvriendelijk

Het Lokalen- en Examencentrum is rolstoelvriendelijk. Er is een lift aanwezig. Op de eerste etage is een toilet dat rolstoeltoegankelijk is. 

Lounge

Er kan gebruik gemaakt worden van de Lounge op de eerste verdieping. De automaten voor koffie en thee, frisdrank, koek en koek/snoep zijn beschikbaar. Voor lunchfaciliteiten in de omgeving van het Lokalencentrum kunt u zich wenden tot de gastvrouw.

Toiletten

Op beide verdiepingen zijn toiletten aanwezig. En op de eerste verdieping is een toilet dat rolstoeltoegankelijk is. Toiletbezoek tijdens examens is niet toegestaan.

Vragen

Hebt u vragen, dan kunt u terecht bij de receptie op de eerste etage. Daar is een LOI-medewerker aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Parkeergelegenheid

Wanneer u naar Lokalen- en Examencentrum AandeZijl komt, kunt u kosteloos parkeren op het parkeerterrein bij het voormalige LOI-gebouw. Navigeer naar de Leidsedreef 2, 2352 BA in Leiderdorp. Een routebeschrijving vindt u hier. Dit parkeerterrein bevindt zich naast het Lokalen- en Examencentrum AandeZijl. In de omgeving zijn ook andere parkeerterreinen waar u gebruik van kunt maken.