MBO-opleidingen gezondheidszorg en welzijn

Als goed opgeleide zorgprofessional met hart voor de patiënt krijg je prachtkansen in het vakgebied gezondheidszorg en welzijn. Lees meer
Louise van Es

Docente

Over dit vakgebied
Als goed opgeleide zorgprofessional met hart voor de patiënt krijg je prachtkansen in het vakgebied gezondheidszorg en welzijn. Lees meer
Louise van Es

Docente

MBO-opleidingen

Uitgelicht MBO Helpende zorg en welzijn

Leer alles over zorg verlenen aan verschillende cliënten. Behaal een erkend MBO 2-diploma waarmee je als helpende zorg en welzijn o.a. in de gehandicaptenzorg of thuiszorg aan de slag kunt.

Naar deze opleiding

€ 1.000,- STAP-subsidie
op de meeste LOI-opleidingen

Lees meer

€ 1.000,- STAP-subsidie
op de meeste LOI-opleidingen

Lees meer

Naar bevlogen zorgprofessionals is altijd vraag

Het vakgebied Gezondheidszorg en Welzijn biedt prachtkansen voor goed opgeleide zorgprofessionals. De vergrijzing, de hogere levensverwachting, het feit dat mensen vaker thuis zorg krijgen en de technologische ontwikkelingen vragen om werknemers die goed zijn voorbereid op de zorg van de toekomst. Heb je hart voor de patiënt én de juiste kennis en vaardigheden, dan kun je zó aan de slag.

LOI MBO College biedt veel MBO-opleidingen in Gezondheidszorg en Welzijn. Van korte gerichte deelopleidingen tot volledige en erkende MBO-opleidingen. Vrijwel alle opleidingen zijn naar keuze thuis of klassikaal te volgen! En altijd met goede begeleiding én veel flexibiliteit. Al onze MBO zorg en welzijnopleidingen ontwikkelden we in samenspraak met de zorgsector. Zo weet je dus zeker dat je opleiding praktijkgericht is en perfect aansluit op de behoeften in het zorgwerkveld. Met een MBO-diploma op zak wacht je een mooie toekomst in de zorg.

Ministerie OCW CREBO

Flexibel studeren bij de LOI

Een druk leven vraagt om een opleiding die zich aanpast aan jou, in plaats van andersom. Daarom studeer je bij de LOI altijd op de meest flexibele manier. Kies voor maximale vrijheid met een thuisstudie, of studeer via LOI Klassikaal+, met iedere drie weken een bijeenkomst (op locatie of online via virtual classrooms). Ontdek hoe het werkt.

Inspiratie

“De combinatie met de praktijk werkt voor mij goed”

Interview met Lotte Lutgerink, Student MBO Doktersassistent.

"Je hebt het of je hebt het niet"

Interview met Rick van Hage, student MBO Verpleegkundige.

“Afvinklijstjes mogen nooit belangrijker zijn dan mensen”

Interview met Mieke Hollander, oprichtster Zorg4Effect.

"Na MBO Helpende zorg en welzijn niveau 2, wil ik direct door met niveau 3"

Interview met Sandra van Deursen, student MBO Helpende zorg en welzijn

“Ik gebruik veel voorbeelden uit de praktijk”

Interview met Daniëlle Berger-Bick, docent MBO Sociaal werker .

Studiegids en advies

Vraag nu een studiegids naar keuze aan. Heb je behoefte aan een gesprek met een van onze studieadviseurs? Vraag dan gratis een studieadviesgesprek aan op een dag en tijdstip naar keuze. Liever meteen contact? Bel dan .

Service en contact