MBO-opleidingen secretarieel en support

De arbeidsmarkt vraagt om een hernieuwde invulling van secretariële en managementondersteunende functies. Lees meer
Ronja van Straten

Student Management Assistent

Over dit vakgebied
De arbeidsmarkt vraagt om een hernieuwde invulling van secretariële en managementondersteunende functies. Lees meer
Ronja van Straten

Student Management Assistent

MBO-opleidingen

Uitgelicht: MBO Management assistant

Vind je het leuk om te plannen, regelen, organiseren en coördineren en wil je aan de slag als managementassistent? Dan is deze erkende MBO 4-opleiding een goede keuze.

Naar deze opleiding

Secretarieel en Support, voor mensen met ambitie

De arbeidsmarkt vraagt om een hernieuwde invulling van secretariële en managementondersteunende functies. Iemand met een secretariële functie moet naast traditionele taken ook specifieke kennis en vaardigheden bezitten. Bijvoorbeeld op het gebied van bedrijfsprocessen, marketing en communicatie, HR, talenkennis of financiën. Bovendien moet je jezelf blijven ontwikkelen om bij te blijven in het vakgebied en zo je waarde voor werkgevers te behouden en vergroten. Het volgen van opleidingen is dan ook cruciaal.

LOI MBO College biedt verschillende MBO-opleidingen in het vakgebied Secretarieel en Support. Kies bijvoorbeeld voor een volledige MBO-opleiding en behaal een erkend diploma. Wie (nog) geen stage wil lopen, of zich eerst wil oriënteren, heeft de keuze uit een groot aantal deelopleidingen. Alle MBO-opleidingen zijn zeer praktijkgericht en sluiten perfect aan op actuele ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Met het behaalde diploma zien werkgevers je dan ook graag komen. Je gaat een mooie carrière tegemoet met tal van doorgroeimogelijkheden. Vrijwel alle opleidingen zijn naar keuze thuis of klassikaal te volgen!

Ministerie OCW CREBO Associatie voor praktijkexamens

Flexibel studeren bij de LOI

Een druk leven vraagt om een opleiding die zich aanpast aan jou, in plaats van andersom. Daarom studeer je bij de LOI altijd op de meest flexibele manier. Kies voor maximale vrijheid met een thuisstudie, of studeer via LOI Klassikaal+, met iedere drie weken een bijeenkomst (op locatie of online via virtual classrooms). Ontdek hoe het werkt.

De nieuwste en meest flexibele manier van klassikaal studeren

Schrijf je snel in en verzeker je van een plek bij de opleiding van je keuze.

Gratis brochure Klassikaal+

De nieuwste en meest flexibele manier van klassikaal studeren

Schrijf je snel in en verzeker je van een plek bij de opleiding van je keuze.

Gratis brochure Klassikaal+

Inspiratie

Björk van Disseldorp, cum laude geslaagd!

LOI-studente Björk van Disseldorp heeft haar opleiding MBO Management­assistent / Directie­secretaresse afgerond met een gemiddeld eindcijfer van (ver) boven de 8!

Keuzedelen binnen een MBO-opleiding bieden kansen

“Met een MBO-opleiding nieuwe stijl onderscheid je je op de arbeidsmarkt”, aldus Jobke van den Berg, directeur onderwijs

Opleidingsbudget? Maak er gebruik van!

Met opleidingsbudget, kun je je opleiding vaak geheel of gedeeltelijk vergoed krijgen. Vraag het na bij je werkgever!

Studiegids en advies

Vraag nu een studiegids naar keuze aan. Heb je behoefte aan een gesprek met een van onze studieadviseurs? Vraag dan gratis een studieadviesgesprek aan op een dag en tijdstip naar keuze. Liever meteen contact? Bel dan .

Service en contact