Lees meer

Lees meer

Flexibel onderwijs dat altijd in je leven past

Hogerop of tijd voor iets nieuws? Hoe je leven er ook uitziet, het kan! Het is een kwestie van gewoon beginnen. En de juiste keuzes maken natuurlijk. Wordt het een kort programma om snel je cv te ver-sterken of ga je voor een volledige MBO- of HBO-opleiding? Wil je flexibel thuis studeren of klassikaal, met meer houvast? Wat je ook kiest, bij de LOI studeer je altijd op de meest flexibele manier, word je begeleid door topdocenten en haal je een erkend diploma. Start vandaag en maak je ambities waar!

Vind je opleiding in 4 stappen!

Corona en studeren bij de LOI

Ook in deze coronatijd gaan alle opleidingen van de LOI gewoon door. Thuis een opleiding volgen is bij de LOI immers heel normaal. Al onze opleidingen zijn via thuisstudie te volgen. Starten kan op elk moment. Het lesmateriaal wordt thuisgestuurd en via de online leeromgeving kun je 24/7 gebruikmaken van alle studiefaciliteiten en vragen stellen aan je eigen docent. Eventuele contactdagen worden waar nodig vervangen door virtual classrooms. Ook examen doen is gewoon mogelijk, alleen is het aantal plaatsen beperkter en zijn er extra veiligheidsmaatregelen van kracht. Voor meer informatie verwijzen wij je naar de veelgestelde vragen.

Voor LOI Klassikaal worden vrijwel alle bijeenkomsten tijdelijk vervangen door virtual classrooms. Via een live verbinding neem je vanuit huis deel aan een bijeenkomst. Dit werkt heel eenvoudig via Microsoft Teams. Onze studenten zijn zeer tevreden over de virtual classrooms van LOI Klassikaal en geven de online lessen gemiddeld een 7,6. De docenten werden zelfs beoordeeld met een 8.6! Inschrijven voor klassikale opleidingen die binnenkort starten, is dus nog steeds mogelijk. Of meld je alvast aan voor de klassen die in september of oktober starten.

Gratis studiegids

Vraag nu een studiegids naar keuze aan. In deze digitale gids staan alle opleidingen in het gekozen interessegebied en vind je alle informatie om een goede keuze te maken. Je ontvangt de digitale gids binnen enkele minuten per e-mail.

Vraag nu een gids aan

Studiegidsen